בוקר טוב לחברי 60+

דרדרית

New member
../images/Emo39.gif תודה לכולם על קבלת הפנים החמה

פזי, השיר מדהים, הוא מתנגן כרגע ברקע. שומע?

pazi66

New member
שומע דרדרית,ועוד איך שומע גם אצלי

מתנגן ברקע

HAVA159

New member
דרדרית, ברוכה המצתרפת../images/Emo140.gif

שבת נפלאה שיהיה לך
אוהבת
חוה.

דרדרית, נעים להכיר. אני ג'וד. הכי

חדשה כאן, אם אני לא טועה. רואה שגם את בקטע של הדמיון הפרוע, עולם הפיות, הרומנטיקה... שמחה שנענית להזמנתם של החברים והגעת.

maxima

New member
אופי מה קרה..נפלת מהמיטה?...../images/Emo13.gif

פזי תודה על השירים היפים

maxima

New member
ומה אני עושה בבוקר של שבת..../images/Emo13.gif

בוקר של שבת הכל מתנהל בניחותא בבוקר של שבת שקט מסביב, שלוה……. רק זמרת הציפורים נשמעת, גם הן משמיעות קולן בעצלתיים פעם העורבני ופעם הסיקסק, וכמובן זוג הצופיות הנאהבות. אני על הגג משקיפה על נוף, משקה את הצמחים בעציצים ובאדניות, משנה מעט את מיקומם, תולשת עלה יבש, שמש בוקר נעימה מפזזת. על הגג בוקר שבת, שקט…… אני ספק מרקדת ספק מתעמלת בתנועות עדינות ואיטיות של טאי צ'י, כעין מדיטציה בתנועה, השלווה אותי עוטפת. על הגג בבוקר שלו של שבת, עיני עצומות, נושמת מלוא ראותי אויר בוקר צח, מודטת, רוח קלילה, משובבת, אותי אופפת, לוטפת. שומעת את צעדיך, רואה דמותך, מחייך אלי, ידיך לקראתי מושטות, שולחת את ידי בך לגעת…… אך ידי לא פוגשת בידך.... פוקחת עיני, דמותך הערטילאית נגוזה, רק עלעלים יבשים מתגלגלים על הגג ברוח הבוקר של שבת.

emmy5

New member
מקסימה ,בוקר טוב .אני אוהבת

את הציפורים ,את מזכירה לי זמנים שגם אני שמתי לב אליהם ..עכשיו החלונות סגורים , המזגן עובד ואני מנותקת מהטבע .. בוקר טוב ,מקסימה

pazi66

New member
אממי בשבילך שישכיח לך את המזגו

יפים בעיני הליל ויום, כל אחד מהם עושה את תפקידו בשלמות. הליל כה נוגה אוסף הרהורי אדם מחלונות הסמטה . אילו היום המתחדש מלא הוא הרפתקה מותיר הוא לאחור את הסָעַר שעטף אדם. הצועד כעת בנתיב חדש שהיום לו מכתיב מה נפלא היום, השמש זורחת, ציוץ ציפורים בצמרות העצים. מה נפלא הליל בו חלומות רוקמים יפים בעיני הליל ויום , שברא עבורנו האל שבמרומים . נדמה לי שלא אני כתבתי את זה אממי, אך מה זה משנה , זה מוצא חן בעיני ואיו לי מושג מי כתב את זה מקווה שתהני מזה

maxima

New member
אמי...אני משתדלת.....

להפעיל את המזגן כמב שפחות אוהבת חלונות פתוחים לרווחה (והם גדולים אצלי) וחיבור עם העולם בעיקר עם הטבע כשחם מאד או קר מאד אין ברירה מפעילה מזגן אבל ביום כמו היום שמריחים את זנב הסתיו הכל פתוח לרווחה.......

emmy5

New member
יום יבוא גם אצלי ,אני לא לבד

אני עם סיגריות ,רעל מסביב אבל אין לי ברירה ..עוד קצת ...עד אז אני רואה טלביזיה בחר סגור "סאונה"

HAVA159

New member
emmy5 ולכל החברים צהרים טובים

אמי ניסיתי להפליג ב5/9 אך לא היה מקום לא לאמין. על כן יש שינו בתוכנית, אנחנו וזוג חברים טסים לורנה. למלון שכבר ביקרנו בעבר מלון נהדר. מחר נסגור את הנסיעה, אני כבר זקוקה לקצת ניקוי ראש אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוול'ה ,ורנה מקום מקסים ,יעלי היתה

שנה שעברה , בלוי מקסים חופש נהדר

yaely2

New member
מנהל
כולי אלם../images/Emo67.gifאמי היפלת אותי ברצפה

שלום כולם
אמי איך את זוכרת שהייתי בוורנה? כל הכבוד לזיכרון שלך. WOW נפלא.

pazi66

New member
תודה מקסימה,איך ידעת,אני מת על השיר

הזה תודה

pazi66

New member
אהלן, כל הישנים, מספיק, מה תעשו

בלילה ? לא סיפרתי לכם, ביתי זכתה בתחרות של "טרא" לנסיעה ושהות של שלושה ימים באמסטרדם כולל כרטיסים להופעה של מדונה. בעצם מי שזכתה זאת בתה, נכדתי, ירדן בת 10 והיא תסע עם בתי ביום שלישי. מאד נחמד שאמא ובת נוסעות ביחד לחו"ל לעשות כף.

פזי בוקר טוב, מאיפה אתה מוצא את

הקישורים היפה-פיים האלה המלווים במוסיקה שחודרת ישירות לנשמה?

למעלה