בוקר טוב כולן~ם כיף להתחיל את הבוקר וגם לסיים את ההכנות לשבת. summerplace זה המקום בזמן.
ג גאיה ק New member 16/6/06 #1 בוקר טוב כולן~ם כיף להתחיל את הבוקר וגם לסיים את ההכנות לשבת. summerplace זה המקום בזמן.
M Meri היחידה New member 16/6/06 #2 בוקר טוב וסוף שבוע נעים לכולם ../images/Emo20.gif את ההכנות לשבת סיימתי אתמול. ו ה-summerplace כל כך התאים להעיר אותי מהכבדות שאני שרויה בה...מקסים.
בוקר טוב וסוף שבוע נעים לכולם ../images/Emo20.gif את ההכנות לשבת סיימתי אתמול. ו ה-summerplace כל כך התאים להעיר אותי מהכבדות שאני שרויה בה...מקסים.
M magy New member 16/6/06 #3 שבת שלום............. לנחים, לנוסעים, למבלים, לחושבים, למתבטלים......... סעו בזהירות!!!
צ צפורת הנפש New member 16/6/06 #4 ../images/Emo140.gif שבת נפלאה לכולנו. אני עדיין בהשפעת החוויות של הנופשון שהייתי השבוע בבורגס בבולגריה מקסים מקסים את הערב אבלה בחברת נכדי וילדי שתהיה לכולנו שבת נהדרת מלאה באור ואהבה ובלי כעסים וטינות
../images/Emo140.gif שבת נפלאה לכולנו. אני עדיין בהשפעת החוויות של הנופשון שהייתי השבוע בבורגס בבולגריה מקסים מקסים את הערב אבלה בחברת נכדי וילדי שתהיה לכולנו שבת נהדרת מלאה באור ואהבה ובלי כעסים וטינות