בוקר טוב כולם.

יפתח 15

New member
בוקר טוב כולם.

אז היום חזרתי מניצנים, ואם מתחשמק לכם (או לא) אני אספר בקצרה מה שהיה לי שם. טוב- הכל התחיל ביום ראשון, תחנת רכבת, נפגשנו שם בסביבות ה10 חברים. טוב, מגיעה הרכבת, כולנו עולים שמחם וטובי לב, באיזור הרצליה גילינו שזאת לא הרכבת שמגיעה לת"א, טוב בירור מהיר, אנחנו יורדים בת"א שם נפגשים עם 2 ידידות שלי ואנחנו תופסים לנו ביחד עם עוד חבר טוב שלי שנמצא ברכבת ועוד שני אנשים שפגשנו ברכבת קרון משלנו. כל הדרך לניצנים עשינו שירה בציבור ביחד עם איש הביטחון של הרכבת ומגפון
. הגענו לנו לניצנים, אחרי אין ספור בדיקות בטחוניות נכנסנו פנימה. ואני ופיטר (החבר המעולה שלי שפגשתי ברכבת) הולכים לפגוש את כל החברים מפורום היהודים. ישבנו לנו, שרנו, רקדנו, ניגנו, היה מעולה. פגשתי את הדג נחש ודיברתי איתם. ב2130 התחילה ההופעה, הדג נחש ומיד אחריהם עולה שלום חנוך ונותן שלוש שעות של רוקנרול משובח! ממש תענוג! אחרי זה עד הבוקר מסיבות ריקודים והופעה של רונה קינן. ב1000 בבוקר הלכתי לישון על חוף הים. יום שני: קמים, אוכלים מתארגנים ונכנסים חזרה למתחם. עוד פעם חברים וכל זה. הופעה ענקית של משינה עם דני סנדרסון!! ההופעה הכי טובה שהייתי בא אי פעם (והייתי בהרבה הופעות). משהו מטורף, שלוש שעות של הופעה מטורפת ומקפיצה. זהו- חזרתי היום בבוקר ברכבת הבייתה. יום חמישי אני שוב שם לראות את היהודים!

sh53

New member
יום חמישי שוב שם? ../images/Emo13.gif כיף לך

קראתי פעמיים את מה שכתבת, אולי פספסתי משהו ועדיין לא מצאתי משהו בענין מה שכתבת כאן לאחרונה בענין הבחורה, עשית משהו בענין או שאתה מעדיף לשכוח את זה?

היי:)

גם אני הייתי שמה אתמול היה כיף חבל על הזמןןןןןן חוצמזה שהכרתי איזה אחד מזה חמוד ובדיוק כשהתחלנו להכיר חברה שלי גילתה שגנבו לה את התיק וכבר לא ראיתי אותו אבל חפיף תכלס היה ליגה חחחחח ראיתי את כלא 6!!!!!! חחח |מתלהבת|

אני הרגע חזרתי!!!

היה ממש כיף... הייתי בהופעה של אביב גפן ועברי לידר.. והייתה הופעה ממש טובה!!! *אגב חזר לי המחשב :)

enjoi butterfly

New member
ואיי איזה שווה...

אני שמח שחזרת!!!...וגם שנהנת... אז יש חדש ?. מה עבר אליך בזמן הזה שלא היית פה?

וואי המון...

הדרכתי קייטנה שהיה בה נחמד מאוד ואז הפקתי את הארוע הראשון שלי (שנה הבאה אני מתחילה תפקיד חדש במתנ"ס) שזה היה יום בדואי לקייטנה של בצפר יסודי... וזה גם היה חמוד מאוד. ביום שני שלישי שהיו עכשיו הייתי בכינרת במשהו שנקרא "רפסודיה".. מגיעים לכינרת - חוף חוקוק - ומתחילים לבנות רפסודה... זה המון כפיתות וסחיבה של דברים כבדים והיה ממש כיף ואתמול כמו שאמרתי הייתי בניצנים ולפניי שבועיים הייתי עם אמא שלי בראש פינה והיה פשוט מדהים.... השלווה של האנשים שם הכניסה אותי למצב רוח טוב מאוד... בקיצור זה היה חופש מלא פעילויות והן עוד לא נגמרו... יום ראשון הזה אני נוזעת לקורס של שבוע בפקיעין שבצפון ויום ראשון הבא אני מתחילה לעבוד שוב בספארי... אגב שמעתם שנולדה ג'ירפה חדשה? היא כזאת חמודה!! והיה בסוף מפגש? אם כן אז איך היה?? ומה היה פה בזמן שלא הייתי?

enjoi butterfly

New member
ואייי איזה שווה לך

יצא לך אחלה חופש הא?...כמה דברים אישה עסוקה הא?.. מפגש עם היה כזה הייתי אומר לך מה נראה לך?.. מה היה.?...המון אנשים קצת נעלמו פה מעל הפורום בצורה מאוד מוזר.. וזהו אני חושב..לא פיספת הרבה..

חחח.... אנשים נעלמו באופן מוזר?

חחחח... האמת כן.. הפורום נראה באמת קצת רדום.. צריך לעשות משהו!

למעלה