בוקר טוב כולם.
אז היום חזרתי מניצנים, ואם מתחשמק לכם (או לא) אני אספר בקצרה מה שהיה לי שם. טוב- הכל התחיל ביום ראשון, תחנת רכבת, נפגשנו שם בסביבות ה10 חברים. טוב, מגיעה הרכבת, כולנו עולים שמחם וטובי לב, באיזור הרצליה גילינו שזאת לא הרכבת שמגיעה לת"א, טוב בירור מהיר, אנחנו יורדים בת"א שם נפגשים עם 2 ידידות שלי ואנחנו תופסים לנו ביחד עם עוד חבר טוב שלי שנמצא ברכבת ועוד שני אנשים שפגשנו ברכבת קרון משלנו. כל הדרך לניצנים עשינו שירה בציבור ביחד עם איש הביטחון של הרכבת ומגפון
. הגענו לנו לניצנים, אחרי אין ספור בדיקות בטחוניות נכנסנו פנימה. ואני ופיטר (החבר המעולה שלי שפגשתי ברכבת) הולכים לפגוש את כל החברים מפורום היהודים. ישבנו לנו, שרנו, רקדנו, ניגנו, היה מעולה. פגשתי את הדג נחש ודיברתי איתם. ב2130 התחילה ההופעה, הדג נחש ומיד אחריהם עולה שלום חנוך ונותן שלוש שעות של רוקנרול משובח! ממש תענוג! אחרי זה עד הבוקר מסיבות ריקודים והופעה של רונה קינן. ב1000 בבוקר הלכתי לישון על חוף הים. יום שני: קמים, אוכלים מתארגנים ונכנסים חזרה למתחם. עוד פעם חברים וכל זה. הופעה ענקית של משינה עם דני סנדרסון!! ההופעה הכי טובה שהייתי בא אי פעם (והייתי בהרבה הופעות). משהו מטורף, שלוש שעות של הופעה מטורפת ומקפיצה. זהו- חזרתי היום בבוקר ברכבת הבייתה. יום חמישי אני שוב שם לראות את היהודים!
אז היום חזרתי מניצנים, ואם מתחשמק לכם (או לא) אני אספר בקצרה מה שהיה לי שם. טוב- הכל התחיל ביום ראשון, תחנת רכבת, נפגשנו שם בסביבות ה10 חברים. טוב, מגיעה הרכבת, כולנו עולים שמחם וטובי לב, באיזור הרצליה גילינו שזאת לא הרכבת שמגיעה לת"א, טוב בירור מהיר, אנחנו יורדים בת"א שם נפגשים עם 2 ידידות שלי ואנחנו תופסים לנו ביחד עם עוד חבר טוב שלי שנמצא ברכבת ועוד שני אנשים שפגשנו ברכבת קרון משלנו. כל הדרך לניצנים עשינו שירה בציבור ביחד עם איש הביטחון של הרכבת ומגפון