בוקר טוב כולם !!!

בוקר טוב כולם !!!

ומה הטענות האלו על שהפורום נטוש? אסור לאנשים כבר לנוח בשבת, הא...? :cool: טוף... אז הצלחתי להוריד ולשמור אצלי את כל הטאג ליינים שהיו ביואל... אם מישהו זוכר איזו הודעה חשובה שכתב... הוא מוזמן. מכיוון שאין פה טאג ליין, נראה לי שצריך לבקש מתפוז לפחות שני לינקים בפתיחה של הפורום - FAQ, ומה לעשות לפני שכותבים הודעה, זה יכול לעזור... (וכמובן, תגיות הקוד)... אז שיהיה לכולנו שבוע נפלא!!

}}נץ{{

New member
רעיונות מצויינים. ואגב גם אני

נחתי בשבת וחידשתי את החלבונים . בנוירונים השחוקים אצלי במוח.. B-)

בוקר טוב, מותק...

אני חושב שאפשר בתור התחלה לצרף אותן כהודעות רגילות... לפחות שיופיעו בחיפוש. ואח``כ לראות מה יש לתפוז להציע. מה שלומך, ד``א?

שלומי מצויין !!

אבל לך כנראה שוב יש נידודי שינה :p (אגב... בפורום המשוב של תפוז קראתי שהם מתכננים סמיילים חדשים, ועמוד קהילה לכל פורום) אולי יהיה גם |kapara|, במיוחד בשבילך (-:

היית חייבת להשמיד לי את

הבוקר טוב שלי, הא? ;-) ומה את תעשי בלי האייקונים של הנשיקות והחיבוקים? אויר לנשימה בשבילך. ;-)

מילא אני...

אבל לזהר יהיה חסך גדול... אני חוששת לבריאותו הנפשית :) (אחרי כל התפוזים האלו בכל מקום, אין סיכוי שאני אגע שוב בתפוז בחיים שלי...)

:) את תסתדרי, אני משוכנע...

אני, למשל, כבר מתחיל להאמין שתפוזים באמת מחייכים אלי. תנסי ללכת לישון עם המחשבה הזאת. ;-)

דלילה

New member
מנוי משפחתי נשמע טוב?!

ככה זה חיים יש משפחות שמבלות חופשה משפחתית במלונות ואנחנו ניקח אותם למחוזות ילדותינו באברבנל אנחנו נשמור על הערכים שעליהם חונכנו..

יותר מזה...

נעשה ימי כיף, פיקניקים... על האש... אני אעלה 50 ק``ג, אצמיח שערות על הגב ואלבש גופיית בנאים לבנה לכבוד האירוע. בל נשכח את בירה מכבי, כמובן... להוסיף ארומה לגרעפסים. :) נכון שזה מדליק אותך? ;-)

דלילה

New member
טוב יש לי כמה הצעות יעול

קודם כל הפיקניקים יהיו במשולש צומת ליד פארק הירקון - כך שלא תהיה בעיה של אספקת מים. את השערות אתה חייב להצמיח במסגרת ``הכן את עצמיך לחורף`` אבל הקרחת תשאר בוהקת אבל תמרח קרם הגנה - על סרטן לא צוחקים ואם תחשוף חריץ כמו השרברבים זה יהיה מושלם (-: ובקשר לגרעפסים - זה הדבר הראשון שמקים שהתינוק יעשה לאחר ארוחה דשנה אז קל וחומר אצל מבוגרים אחרת איך נדע שהאוכל (לא אני מבשלת) טעים?!

החריץ זה הדבר הראשון שאני אחשוף

שיהיה לילדים איפה לשים את האופניים. :) וברור שהקרחת תשאר בוהקת... זה סימן ההיכר שלי, מי שלא מכיר אותי יזהה אותי כ-``הגבוה עם הקרחת``. קצת עצוב לחשוב שיותר אנשים מכירים אותי בשם הזה, מאשר בשם האמיתי שלי. :) זהו... מאותתים לי מהמשרד ליד... אני עף לשעתיים-שלוש הקרובות. תסתדרו בלעדי בינתיים. :)

דלילה

New member
שבוע ובוקר טוב, לכולם

לפי ההודעןת עבר סוף-שבוע קשה על קוחותינו, ואנשים לא נחו שיהיה לנו שבוע נפלא, ויאלה לעבודה ולמלאכה

בוקר נפלא...

שהתחיל ביקיצה טבעית של 9:00... בושה, פשוט בושה. ד``א... חשבתי על עניין שמשון. ואני מתאר לעצמי שזה בסדר. גם עם הילדים. :)

זהר פלד

New member
נו, אז בוקר טוב לכולם...

אני מקווה שישנתם טוב בלילה... נשיקות וחיבוק לילדה... (מי אמר שאני אסבול? ;-) )

למעלה