B-) בוקר טוף }{ }{ }{ ולמה אתה מאחר... הא?
ז זהר פלד New member 15/7/01 #24 נתקלתי ב gemini בדרך לעבודה... בילינו איזה חמש דקות בשיחה... ומה שלומך הבוקר, כפרה? (נשיקות...)
G *gemini* New member 15/7/01 #13 בוקר טוב! מה שלומכם? הנוטה, אתה יודע מה העונש על נישואים לשתי נשים? ..... two mother in laws.
ה הנוטה להאמין New member 15/7/01 #14 יש לי רק משהו אחד להגיד בנושא. פרה פרה... בוקר טוב, מותק. מה שלומך?
G *gemini* New member 15/7/01 #16 כרגע שלומי מצויין וזה למרות שאתמול בלילה נתקעתי בכפ``ס עד 4 בבוקר. חוץ מזה, למי אתה קורא פרה????? למי?????
כרגע שלומי מצויין וזה למרות שאתמול בלילה נתקעתי בכפ``ס עד 4 בבוקר. חוץ מזה, למי אתה קורא פרה????? למי?????
ד דלילה New member 15/7/01 #17 מטפורה מעניינת בוקר טוב, אם היו רק חיזורים אז הכל היה בסדר.. וכבר נאמר כל המוסיף גורע, ומרבה נכסים מרבה דאגה....
מטפורה מעניינת בוקר טוב, אם היו רק חיזורים אז הכל היה בסדר.. וכבר נאמר כל המוסיף גורע, ומרבה נכסים מרבה דאגה....
G *gemini* New member 15/7/01 #22 בוקר טוב קיפוש מה שלומך? ובהמשך לשיחתנו ביום חמישי, אשמח לשמוע קצת רקע....
ק קיפוש New member 15/7/01 #23 אני לא ממש בטוח למה התכוונת אבל עוד 40 שניות יצטרפו אליך היועצים שלנו.. (אני נכנס לצט)