בוקר טוב כולם

לגמרי נכון

אני מסכימה. אני אישית כבר מיואשת. אני לא מאמינה כבר שאפשר לשנות משהו במדינה הזאת במיוחד לאחר הכישלון של המחאה הגדולה. כל כך שמחתי אז, כל כך התמלאתי בתקווה ואופטימיות למראה כל הצעירים שיוצאים לרחובות. והנה, כמה פוליטיקאים וראש עיר אחד, הצליחו להחניק את הכל באיבו. אני כבר עייפתי. לי אין כח לצאת להפגנות, אבל אם הייתי בבית האח הגדול, אני הייתי משגעת את כולם בנושאים של פוליטיקה וכלכלה ו/או חברה. אני יכולה להיות נודניקית גדולה ואם אני כבר נכנסת לבית האח הגדול על כל המשתמע בכך לטוב ולרע, אז לפחות הייתי מנסה לעורר דיונים חריפים. אבל בינינו, כל האנשים שם בכלל לא התקרבו לאיזו שהיא רמה של דו-שיח על נושאים שכאלה. דווקא רוני מיילי פתח בנושא של האתיופים על ההתחלה וגרם לסערה במקום לדיון אמיתי בנושא. ואני דווקא כן חושבת שהיית יכול לעשות יותר בנושאים אקטואליים ופוליטיים וחבל מאוד שוויתרת על ההתחלה.
בגדול, אני די מיואשת.

רגע רק רגע

Active member
יש אלטרנטיבות?

כי באופן אישי אני גם לא סומך על הבוררות השכונתית של כבוד השופט אלפרון (או כל משפחת פשע אחרת).

אפרופו בתי משפט

http://www.mako.co.il/women-weddings/Article-46a7edeb7520141006.htm&partner=homepage_jumbo

מתי כבר סוף סוף יהיו נישואים אזרחיים בארץ המטורללת שלנו? למה צריך לחכות לגט מבעל שלא מקיים את הסכם הנישואים ובורח עם הכסף?
מילא גבר מרושע ונוכל שייקח אותו האל, אבל גם לשלם כסף בשביל להשתחרר ממנו?

יהלום 86

New member
קודם כל בשעה טובה :)

זה רגע מפחיד וזה רגע מרגש בו זמנית (לפחות בשבילי, כשלי יצא להרגיש את זה)
זה רגע שהאמת שאי אפשר להכיל אותו במילים וזה חלק מהיופי של העניין :)
מקווה שכרגע את מרגישה כבר יותר טוב :)

היי יהלומה

אכן אין לתאר את ההרגשה ואני חושבת ששירי תיארה זאת היטב. ככה הרגשתי כשהנכד הראשון שלי נולד.
אם הבנתי נכון את מה ששירי תיארה.

בכל אופן,
מה שלום החתלתולה?

למעלה