בוקר טוב כולם

purehoney

New member
בוקר טוב כולם

מכירים את הרגעים האלה בחיים שאתם מרגישים שהלב עוד יוצא מהגוף הידיים רועדות והרגליים בקושי מחזיקות אותכם מרוב...אני לא יודעת איך לתאר את זה אבל זה משהו שפשוט הורס כמה זה גדול יותר ממני כמו החיים האלה והרגע הזה שאי אפשר להסביר ונגמרות המילים וכל הקו מחשבה והריכוז לגמרי...אז בקיצור הלילה הייתי בבית חולים ביקרתי חברה אחרי לידה ראשונה עם בת וראיתי ואז נתנו לי להחזיק אותה גם ואין אין לתאר

בוקר טוב דובשי וכולם

הבוקר אין לי הרבה מה להגיד,
מלבד הרצון הזה להזדהות עם כל מה שתגידו,
הרצון הזה להיות כאן גם כשזה קשה ולא נוח,
גם כשהאנרגיות בשפל המדרגה,
ואני מסכימה שההרגשה המוכרת הזאת של להחזיק תינוק ביום היוולדו
היא אכן ההרגשה העצמתית ביותר.

יום נפלא כאן לכולם

http://www.youtube.com/watch?v=DTSv3jZ1GrM

אני בעד כל דבר

שיעצור את המנהג הפגאני הזה. בעד כל תחליף לעבודת האלילים הזאת.

דווקא מוצא חן בעיניי לעשות כפרות עם פרחים

לקנות איזה זר פרחים בשלושים ש"ח למשל ולהביא לבית של מישהו בבית אבות, לשים לו את הפרחים באיזו צנצנת עם מים, לברך אותו ותוך כדי לבקש כפרה ומחילה על כל החטאים שעשינו כל השנה. הרבה יותר מועיל ומוסרי מאשר לנופף עם איזה תרנגול כפרות מעל הראש, מעשה שמזעזע את כל מי שצופה בזה במיוחד ילדים קטנים.

Doctor Goblin

New member
עוד ראיה שאי אפשר לסמוך על מערכת המשפט במדינה

מובא מרונית צח מהפייסבוק:

זוכרים את הפרשה עם הנערה שהתבקשה להדגים בבית משפט, לעיני השופטים והנוכחים, באיזו תנוחה בדיוק נאנסה? זוכרים את נציב תלונות השופטים, השופט אליעזר גולדברג, שבדק את הענין לעומק וגיבה את השופטים גיבוי גורף?

זוכרים את תגובתו של נשיא בית המשפט העליון, אשר גרוניס, כלפי התקשורת ועורכת הדין שהתלוננה נגד הסניגור ופנתה להנהלת בתי המשפט כדי לבדוק את התנהלות השופטים בפרשה?

“בתקופה האחרונה הגיעו מים עד נפש”, השתלח גרוניס, “מצאנו עצמנו מתגוננים מפני מערכה משולחת רסן, על פי רוב נעדרת ביסוס עובדתי מינימלי, אשר פגעה משמעותית במערכת המשפט ובשופטיה. השבועות האחרונים סיפקו לנו דוגמה אחת בלבד לפרשיה כזו, בהתב
סס על אמירות חסרות בסיס של עורכת דין, שלא ייצגה בתיק ולא נכחה באולם הדיונים, ומבלי לבדוק את העובדות לאשורן, הכריזו אמצעי תקשורת שונים כי שלושה שופטים אילצו קורבן אונס לגשת למרכז אולם הדיונים, לכרוע על ארבע, ולהדגים את מעשה האונס שבוצע בה. תמונתם של השופטים הופיעה בעיתונים; הם – ומערכת המשפט בכלל – הוכפשו ויושרתם המקצועית נפגעה. בירור שערך נציב תלונות הציבור על שופטים הצביע על כך שמדובר, כלשונו של הנציב, בלא פחות מעלילה; וכי הפרסומים בעניין לא תאמו כלל ועיקר את מה שהתרחש בפועל".

ובכן, מובן שאין לנו את אותן יכולות שיפוטיות על-חושיות לקריאת טקסטים, בהן ניחן נציב תלונות השופטים, מהן הסיק שהנערה לא התבקשה להדגים את תנוחת האונס. אבל אביה של הנערה, שנשלח לישימון תוכנית הבוקר של ערוץ 2, פשוט הגיע עם העתק הפרוטוקול והקריא מתוכו כמה פיסקאות. ובכן, איך לבשר בעדינות לגולדברג וגרוניס? היתה שם דרישה להדגים. דרישה מפורשת, אפילו.

והנה עמודי הפרוטוקול הרלבנטים:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1236427_10151826531919757_1631124505_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1238085_10151826532249757_293066303_n.jpg

זאת אמירה גורפת מדיי לעניות דעתי

לא הכל טוב ויפה במערכת המשפט בישראל, אבל אין לי שום גוף אחר שאני יכולה לסמוך עליו יותר.

Doctor Goblin

New member
אני לא סומך עליו בכלל

הבעיה היא שהוא אמור להיות הכי נטול פניות והכי לייצג את החוק והסדר. בניגוד לכל גוף אחר. כשהוא מועל בתפקידו החטא כפול. גם מצד הבגידה בתיבור וגם מצד הפרת התפקיד שלו עצמו. למעשה, אם מערכת המשפט היתה עובדת אפילו קרוב לכמו שצריך, היית סומכת לא רק על מערכת המשפט, אלא גם על שאר הגופים במדינה.

תכלס, אני לא סומכת על אף אחד

כלומר על שום גוף במדינה הזאת. אז גם אם אצא מתוך הנחה שאתה צודק, עדיין אין לי כרגע שום גוף אחר. בבחינת זה מה יש. אני בטח אין לי כוח להילחם בטחנות הצדק. אני רק מתפללת שלא אצטרך אותם אף פעם. לבעלי יש ניסיון מר עם שופטים שתמיד פוסקים לטובת השוטרים כאשר הוא מקבל איזה דו"ח קטסטרופלי והוא מבקש להישפט כי הוא לא אשם. אני תמיד אומרת לו, חבל לך על הכסף ועל הזמן. לך תשלם את הקנס. אבל הוא איש של עקרונות ולא מוכן לשלם קנס כאשר הוא יודע שהוא לא אשם. אז הוא שונא את כל השופטים ואת כל השוטרים. אני מעדיפה להימנע מהשנאה הזאת.

Doctor Goblin

New member
מה שעצוב זה היאוש

ראיתי שרשמת באיזה שלב במהלך עונת האח הגדול שאת מאוכזבת שלא ניהלתי דיונים פוליטים למרות שאני דעתן. את יודעת למה? ניסיתי קצת לגשש, אבל לא היה פרטנר. זה לא שלא היו שם אנשים בעלי דיעה. אלא פשוט כולם, כולל קצת גם אני, סוג של ויתרו. אז להמשיך להגיד "הכל חרא" זה כבר קונצנזוס ולאף אחד לא היה רצון לדבר על המצב חוץ מזה... עצוב קצת.

למעלה