בוקר טוב כולם.

Don Nirtin

New member
בוקר טוב כולם.

מה נשמע חברה? אני פה עם כוס תה ופיצה לארוחת בוקר.. ציני

mishi 1

New member
בוקר טובבב../images/Emo194.gif

אין משימה להיום? עזים מתעלפות?...
לשרשר קים בו-רא-יה
קונגג'ו
כפרה על אמא שלההההה כבר בירכתי את כל משפחתה שהביאה אותה... יוטיוב הקקות האלה מחקו לי 2 קליפים חשובים. זה של החתול וקליפ בו-רא-יה סנואו קווין שלי!! בוהו!!
אנשים רעים..
היום הסנדל ממשיכה... נראה אם הם יתקדמו לאנשהוא... ואני מידי פעם עוד רואה היהלום.. וזה בהחלט נחמד שהעלילה ממשיכה, אבל ואלה, לא הגיוני שכל פרק, פשוט כל פרק, הם ימצאו תירוץ להאשים\להעניש אותה\ לזרוק אותה מהארמון\ ותכף להרוג אותה... אבל ל"רעים" של הסדרה תמיד יש מזל טוב.. זה ממש מעצבן. עוד לא ראיתי שקרה איזה ביש מזל למשפחת צ'ה הנכבדת ופתאום ניסו להרוג אותם על משהו שעשו או לא עשו. אפילו כשתפסו את האחות הזו איל משו שכמעט התנקשה בחיי יון סאנג כפרות פטרו אותה מזה בשניה. היגיון בבקשה?.. בלאח לכם! יום טוב לכולם

7han

New member
בוקר טובבבבבבבב

שהיה בוקר טוב וסוף שבוע נעים לכולם נו קרנית סיימת תסידרה בת אלף שנה או עוד לא לין עידכונים לגבי הסדרה אך הולך

geminigum

New member
../images/Emo192.gifבוקר טוב לכם.

שיהיה לכם אחלה בוקר, יום נהדר והרבה כוח לראות את הסקאנדל (יש לי בעיה איפה לשים את הא' במילים לועזיות... למה לא סתם סקנדל?)... אני אחרי בדיקת 2 פרקים של אילג'ימה ברצף מאתמול... עדיין שומעת את הצליל של איוושה שהחרב משמיעה ואת השקושק של החרבות. ואת דהרת הסוסים ואת "אבוג'י! אומוני!" ואת "אילפיון דאן-אי" ואת "יונג-אה!" "אורי אילג'ימה!". טוב, חברים זה הרי ברור שאני גם ככה מורעלת ג'ונקי והצפיה אתמול תוך בדיקה רק הגבירה את ההרעלה, אז אני חייבת לשים לכם את השיר הבא - לאיזון ולא.... זה לא "תן לי כיף" , זה מישהו אחר. הוא בא לאיזון הרעלים בדם. תהנו זה יפה .

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gifבוקרררר../images/Emo9.gif

מה ניש? מה קו?... אני.. אני... בבית... לא עושים הרבה... יום מספר 10 לטרנספורמציה הערפדית שלי... אימא שלי מנסה עליי ברב פולניותה כל מיני תרופות סבתא (תמרחי שמן זית על השפתיים!! זה יעזזווורר!!!
) אחותי ונאוקו צ'אן כאן! איזה כיף... אסור לנשק אותו בלחיים השמנות שלו כי יש לו פריחה קלה אבל אני מחבקת אותו במקום כל היום ועושה לו פרצופים.. הוא ממש התינוק הצוחק! כל דבר מצחיק אותו!!
מעבר לכך אמסור את אהבתי הגדולה לכל תושבי הפורום באשר הם..
שיהיה לכם שישבת כיפי ורגוע... או שמי שלא רוצה רגוע אז שיהיה לו סוער...
צביקי צב הים הסקסי

Lee Mor Sweet

New member
צהריים נפלאים לכולם ../images/Emo140.gif

אני בקושי מספיקה להיות פה, כרגיל... ויש כל כך הרבה שרשורים לקרוא ולהגיב...
קיוי, אמא שלך צודקת... בכלל זה טוב למרוח שמן זית בכל ערב- על השפתיים ועל קו הריסים *Odeta face* גם אני רוצה אחיין... אבל אחותי כל הזמן אומרת: "רוצה תינוק? תעשי לבד..."
ניר צ'אן, פיצה לארוחת בוקר? זה מעולה... במיוחד לכולסטרול
ניתה, יפה שאת עדיין מחזיקה מעמד עם "גאנגומה מגה שעמומה", אני כבר מזמן התייאשתי ממנה
זה כמו פרמידה מתפרקת, כל יום מישהו אחר מת/אוכל/תככים/אוכל/מזימות/אוכל.... די, כמה אפשר למרוח?? 54 פרקים, הא כן...
ג'ני, השיר באמת יפה... קול מדהים אז שוטטתי לי ברחבי יוטיובה עם השם showta ומצאתי את זה: SHOWTA-Trans-winter -fuyu no mukou gawa את בטח כבר מכירה, כי לא נראה לי שיש משהו שקשור לג'ונקי שאת לא...
אבל בכל אופן, השיר ממש יפה ועם תמונות שמוסיפות לרעלת זה בכלל "קטלני" (במלוא משמעות המילה
) אז שיהיו צהריים מעולים, סופ"ש מקסים... תעשו חיים ולא חשוב מה
אוהבת המון
ואם כבר תינוקות

dayana3

New member
צהריים טובים ../images/Emo209.gif

עוד מעט הסקנדל.. מקווה שהשבוע יהייה יותר מעניין בפרקים הראשונים היה לי מאוד קשה להתחבר, אבל אחרי הפרק האחרון של שבוע שעבר נראה לי שאני מתחילה להיקשר..
אגב, אני רוצה לתרגם את אחת הסדרות הקוריאניות.. אבל יש לי שתי בעיות קטנות: אני לא יודעת איזה מהן לתרגם.. אני רוצה לתרגם סדרה מבוקשת, שהרבה צופים בה והיו רוצים תרגום בעברית והדבר השני זה שאני לא יודעת איך להעלות את התרגום אחרי זה לאינטרנט, אז אני צריכה גם את העזרה שלכן בזה, שמישהי תתנדב להעלות לי אותו..
תודה והמשך סופ"ש מעולה

ערב טוב ושבת שלום../images/Emo140.gif

איזה כיף היה היום בביאליק (ברמת-גן)
קניתי 3 חולצות ו-3 מכנסיים במחירים ממש זולים
אין, אני פשוט אוהבת את המסורת הזו של לנסוע לשם איזה פעמיים בשנה להצטייד קצת לעונה
טוב, אין לי יותר מה לספר
שיהיה לכולם סופ"ש מקסיםםם

למעלה