בוקר טוב כולם....

maxima

New member
בוקר טוב כולם....

היום יש תחרות ארצית בפטנק...(כדורת צרפתית) אני מקווה שנביא את הגביע תחזיקו לנו אצבעות... יום נהדר לכולם

בוקר טוב...מקסימה .בוקר טוב פורום ../images/Emo20.gif

מחזיקה אצבעות להצלחה בתחרות ולזכיה בגביע
. אתמול בערב הלכתי להרקדה חגיגית במיוחד....מלאו לחוג 40 ש'.המון רוקדים ,אוירה שמחה,שירים יפים, ריקודים תוססים.הופעה יפה של להקת רקדנים צעירים .רוקדים ותיקים ותיקים ששרו וכתבו חוויות וזכרונות ......היה מקסים.התחלתי בחוג הזה כמתחילה [לפני כ-4 ש'][והיה קשה קשה בהתחלה.המשכתי הלאה והשבוע ביקור חוזר ומרגש וכרוקדת מן המנין. בהחלט היתה חויה מרגשת בשבילי. יום נעים לכולם.

מרי...../images/Emo207.gif על ההתמדה...

ואיזה כייף זה להיות חלק מקבוצה כל כך וותיקה .....מעניין אותי מאוד מה החיידק הזה של הרוקדים הוותיקים שבהתמדה הולכים לאותם רקודי עם בכל מזג אוויר...ולא מתעצלים [חייתי עם אחד כזה ארבע שנים] אבל הסתבר לי בהמשך שמעבר לתחביב הזה הוא לא הסתפק ברקדנית שהייתה ל בבית.....מה לעשות?????

../images/Emo51.gif לכולם.ערדניקית....ההתמדה

נובעת בזכות האנרגיות החיוביות שנטענים בהן כשחוזרים מהרקדה כיפית. על עצמי יכולה לומר שלא התעצלתי לצאת ביום/ערב סוער למרות עייפות פיזית.מצב רוח רע,עצבות פתאומית.ברגע שנכנסתי לאולם כשברקע מוסיקה......בבת אחת המרץ חוזר והשמחה נכנסת ללב.זכרון התחושה הזאת גורם לי לא להתעצל. אגב....לא להסתפק "ברקדנית" שיש בבית.טוב...כפי שידוע לנו ההעדפות האלה עלולות לקרות בכל תחום ותחביב.......גם למי שאין תחביבים בכלל.

בהחלט...אבל תסכימי איתי שבכל זאת

בדינמיקה של רקודים ,אחיזת ידיים, לעיתים חבוק, זה בכל זאת מהווה טריגר להתקרב אחד לשני....ולאלה שהתחביב שלהם זה לרקוד על כמה חתונות...על אחת וכמה....[דרך אגב הוא ממשיך לרקוד על כמה חתונות כנראה אצלו זה מולד]

EDAS

New member
ריקודי עם הנאה צרופה אך בעייתית

בהמשך לדברי ערדניקית מזכיר לי את הנשים הנשואות שהולכות לרקוד ללא בן זוג ומוצאות את עצמן רוקדות תוך מגע פיזי עם גברים אחרים דבר המוביל לפעמים להתקרבות מצד אחר אני באופן אישי לא רואה בעין יפה דבר זה כי האדם אני עשוי נעץ. גם אם יגיד לי זה לא יקרה המגע התכוף עם בני בנות זוג אחרים יכול להוביל לתוצאות שליליות אני באופן אישי הכרתי את רעיתי מזה 23 שנה על רחבת הריקוים- ריקודי עם בראוניברסיטה במשך הזמן היא הפסיקה ללכת ואני בעקבותיה מי שאומר לי זה לא יקרה עלול להיות מופתע בהנאה שדלמה לרוקדים

s h o o s h a

New member
הריקודים הם לא טריגר

לערדניקית ול EDAS אני מניחה ששניכם יודעים שמי שרוצה 'לגנוב מים' יעשה זאת בכל מקום, בכל מצב והוא לא זקוק דווקא לשעתים של הרקדה כדי ליצור קירבה גופנית [והאמירה נכונה לשני המינים]. יש אנשים שבאים לרקוד. נקודה. כבר די נדוש לחזור ולדון ולבחוש ולדבר בגנות רקודי העם כאילו הם הם אלו ה'גוררים' את הרוקדים לרקוד אל זרועות מאהב/ת. רבים הולכים לרקוד בלי בני/ בנות זוג ולא בוגדים. רבים אינם הולכים לרקודי עם ובוגדים. כך ש ... בגילנו המופלג בהחלט הגיע הזמן להפסיק 'להאשים' את ההרקדות. ובכלל, אני נגד לשפוט. שנאמר כבר ע"י חכמים ממני 'אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו'.

שושה יקרה...אף אחד לא מאשים

את ההרקדות כגורם לבגידות ..מי שמנסה לעשות זאת עושה בכל מקום ובכל מצב. כפי שציינת .אבל תסכימי איתי שהאווירה, הריגוש, אחיזת ידיים, חיבוק, שוברים קרח/ דיסטאנס [כמו שהצעירים אומרים] ולאוו דווקא כדי לבגוד...גם לנו הפנויים זה מקום אידיאלי להכיר בן זוג פוטנציאלי...ולא רק ריקודי עם..בכלל ריקודים במועדון, או מסיבה,,,,אישית אינני רוקדת וחבל..אבל מאוד נהנית לראות את הרוקדים ברקודי עם...ומאוד מעריכה את המתמידים בכל מצב ומזג אוויר...

זה קטע של גוף ונפש

צרך להטעין את הגוף בשמחת חיים , להתעלות מעל היום והמחשבות עולות לשמים מההנאה שרוקדים הנשמה רוקדת עם הגוף יחד זו התרפייה הכי טובה שהייתה לי הפסקתי לרקוד כי אחותי נהרגה ונכנסנו לשנת אבל אבל לפני כן אני פזזתי ברחבה כאילו אין מחר על אף המשקל והייתי קלת רגליים וגמישה מאד שהפסקתי לרקוד הפסקתי לחייך מבפנים , רק מי שרקד מבין את הסחיפה ש הנשמה אחרי המוסיקה והרגליים זוכרות לבד את הצעדים , עד היום מדי פעם רוקדת לבד בבית זה עושה לי טוב

בוקר טוב לכם בנות ,,מקסימה לנצחון../images/Emo106.gif

נהדר מרי שנהנת זה באמת חגיגה ציפ מקווה שהיה לך יום של חג אתמול

תודה קליאו יקירה. אכן היה לי יום של חג לבלות

יום שלם באשקלון עם הנכדה המדהימה שלי

טומי*

New member
האורחים שלי חזרו להונגריה ../images/Emo160.gif

ב 10 בבוקר הם נוחתים ל 12C מעלות מהחום שלנו. לקחתי אותם לכל האטרקציות של תל אביב וסביבתה. יום מהנה לכולן/ם!

למעלה