בוקר טוב כולם מה שלום כולם היום? אני רואה אתם נהנים לכם...יופי, אע אפשר לקרוא לי שגם אני אהנה איתכם?
C Crossface New member 22/1/03 #1 בוקר טוב כולם ../images/Emo24.gif מה שלום כולם היום? אני רואה אתם נהנים לכם...יופי, אע אפשר לקרוא לי שגם אני אהנה איתכם?
בוקר טוב כולם ../images/Emo24.gif מה שלום כולם היום? אני רואה אתם נהנים לכם...יופי, אע אפשר לקרוא לי שגם אני אהנה איתכם?
ט טאKילה New member 22/1/03 #6 קרוסי וכולם צהריים טובים..../images/Emo20.gif נו תקרא נשבעת לא היתה פו מציצה..חחחח
M Mוניk New member 22/1/03 #10 טאקושיתתתתתת../images/Emo20.gif מה רע להציצ בצהרי היום או למ... שהתכוונת חחחחחחחחחחחחחח טאקי צהריים טובים תאומתי}{ מוניק
טאקושיתתתתתת../images/Emo20.gif מה רע להציצ בצהרי היום או למ... שהתכוונת חחחחחחחחחחחחחח טאקי צהריים טובים תאומתי}{ מוניק
M Mוניk New member 22/1/03 #18 אמרת מציצה מה לאאאאא קרוסי רק ניסה להרגיע זה טוב נחון מאמי יאמי ממממממממי מוניק
M Mוניk New member 22/1/03 #7 קרוסייייייייייי../images/Emo124.gif ת´שומעעעעע בו תהנה איתנו מאמי בכייף קרוסי}{ מוניק
M Mוניk New member 22/1/03 #16 אהה אז יש סיכוי ליום כייף../images/Emo3.gif הבנתי נכון???????????. קרוסי}{ מוניק
M Mוניk New member 22/1/03 #19 נו מה להכין תן רשימת מוצרים ליום כייף מושלם אני מביאה סנדביצ´ עם גבינה בולגרית וכמה שקיות שוקו מה אתה מביא? קרוסי}{ מוניק
נו מה להכין תן רשימת מוצרים ליום כייף מושלם אני מביאה סנדביצ´ עם גבינה בולגרית וכמה שקיות שוקו מה אתה מביא? קרוסי}{ מוניק
C Crossface New member 22/1/03 #20 תראי..... אם כבר דיברנו על ממממממממ.....אז זה די ברור מה אני מביא, לא?