בוקר טוב כולם

תודה לך חונה לרגע

אני מודה לך על התגובה שלך . אני מאמץ ללבי כל מילה שכתבת וזה יהיה נר לרגלי בכתיבתי בפורום. שוב תודה לך

אנימו

New member
חונה שלום. האם את כותבת מנפאל?...

לפי האיחולים של אממי הבנתי שנסעת בפתאומיות לטיול במזרח ולפתע הופעת בתגובה מקומית. התבלבל לי לגמרי.....

maxima

New member
ברוך הבא רותם....../images/Emo140.gif

אם אתה רוצה להישאר אלמוני אני מאמינה שכולם יכבדו זאת אנו כולנו מכירים אחד את השני וניפגשים מידי פעם השימחה ובששון

HAVA159

New member
eruka6 יקירה צהרים טובים הנה

ארוקה יש לי המון המון אהבה ב
לכל אחד אין לי בעיה. ובכן ארוקה שולחת לך מכל ה
המון המון
המשך יום נפלא שיהיה לך. ובתוספת
. אוהבת
חוה.

HAVA159

New member
emmy5 צהרים טובים לך

אמי'לה ועוד איך אני זוכרת את הקור והשלג ברומניה. אבל למרות הקור היה כף להחליק ב-sanie . ומזג האויר היה יבש לא היתה לחות כמו כאן. אבל זה רק נוסטלגיה, וטוב שאנחנו כאן. בכל זאת שמרי על עצמך. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוואל'ה ,אהבתי את הבובה שלג

אז רצתי לחפש אחד שהכרתי מילדות

ora11

New member
אלו הנכדים שלי בשלג בקיבוץ שלי|אישל

ערב טוב חברים איך מצאת את התמונה?
חם לכל חבר וחברה

דרדרית

New member
בוקר טוב בימבוש../images/Emo24.gif וכולם

סיפור מצחיק יותר מהבבון של אתמול? אולי בהמשך היום... אבל בכל אופן שיהיה לכולנו יום מלא חיוכים ונפלא ביותר.

emmy5

New member
בימבו דרדרית ,בוקר נפלא שיהיה לכולם

יום נעים ושמח ,קר וגשום אבל בלב חם ושמח ..הרבה בריאות לכולם . מתי שאני צריכה את האיקונים , בורכים לי ..אז חיבוק ענק לכולכם ממני ,אממי

בוקר טוב בימבו דרדרית ואממי היום

יש לך עוזרת אממי ? בדרך כלל בשעה זו עדיין את ישנה לא? כרגע גם פאזי היתורר יום טוב ונעים לכולם

emmy5

New member
MISU בוקר טוב ,הפעם אני נעוזרת

שמה לי חלון , אתמול היתה צריכה להגיע ,אבל היא לא באה ,אז אני העוזרת הנאמנה של עצמי ...לא עושה כלום ויושבת על יד המחשב .. חה חה חה .. היום אני הולכת לצייר ...מה כבר יכול להיות יותר טוב ונעים מלשחק כמו ילדה וגם להרגיש כמו ציירת ..

HAVA159

New member
emmy5 בוקר טוב כבר שתית

כי אם לא שתית עדין מזמינה אותך ל
וגם לעוגה. שולחת לך ולכל החברים
חם חם ואוהב. ושיהיה לכולם יום שכולו טוב. אוהבת
חוה.

אנימו

New member
בוקר טוב למשכימים ולמאחרים

לבימבו, עם חיוך אבל מבעד לקורי הנימנום - מקווה שיקרה בדרכי איזה סיפור מצחיק ומיד אשלח לך אותו. שיהיה לך יום מחוייך מפה לאוזן.

maxima

New member
בוקר טוב בימבו דרדרית וכולם../images/Emo183.gif

יש לי סיפור מצחיק ומשונה השבוע בכל יום יצאתי בבוקר מהבית וחזרתי בערב כי הייתי עם הנכדה החולה. שמתי לב שהחתולה שלי התחילה לאכול כמויות גדולות מאד, יש לה תמיד אוכל בצלחת וכשהיא רוצה היא אוכלת כאווות נפשה. לקריאת הקיץ ובקיץ עצמו צריכת המזון שלה קטנה יותר לקראת החורף ובחורף צריכת המזון עולה במידה ניכרת היא משמינה וכך מכינה את גופה לחורף, זה הרגל שקיים בגנים של בעלי החיים. אז כפי שסיפרתי ביומיים שלושה האחרונים צריכת המזון שלה הוכפלה ואולי שולשה ואני התפלאתי מאד ולא הבנתי מדוע ואיך היא מכניסה לעצמה כמויות ענקיות שכאלה. היום לפנות אני מתעוררת מיללות חתול משונות בהתחלה חשבתי שזאת חתולית ( זה שם חתולתי) אז קמתי לראות מה קרה לה והנה אני רואה חתול זר בבית, איך הוא נכנס?? ובכן.....בתחתית דלת הכניסה לביתי יש לחתולית דלת קטנה על ציר דו צדדי, כך שהיא יכולה לצאת ולהיכנס לפי רצונה..(אתם יודעים כמו שרואים בסרטים), היה צורך ללמד אותה להשתמש בדלת הזו והנה חתול זר נכנס בקלות שכזו. כנראה שהוא היה נכנס אחריה וגילה כאן מקור בילתי נידלה של מזון, ובכל פעם שהיא היתה יוצאת וחוזרת, כשאני לא בבית, החתול היה נכנס אחריה. הבוקר כשהוא ראה אותי, הוא נבהל ולא ידע מהיכן לצאת והתחיל להתרוצץ בבית עד שפתחתי לו את הדלת והוא רץ החוצה. עכשיו אני בבעיה, בכל פעם שאעדר מהבית יכנס לי החתול הזה. זה הסיפור שלי להבוקר...(-: ועכשיו אני הולכת לעשות לבית ניקוי יסודי מאד כדי ללסלק כל סימן של ריח, אולי בכך אמנע את כניסתו שוב. יום נהדר לכולם

שלום לך מקסימה

קראתי את סיפורך ואני עדיין מחייכת, לכל חיה יש את השכל שלה כדי למצוא מזון, שזה הדבר החשוב ביותר בשבילם, חוץ מזה החתולה שלך מצאה לה חבר, גם להם יש כנראה חיי חברה, היא כנראה הזמינה אותו לארוחת בוקר משותפת, על חשבון הבית, וכשבעלת הבית יצאה ואין מפריע, ומי יכול לסרב??????חה חה חה

בוקר טוב בימבו וכולם- יש לי משהו..

לא מצחיק בכלל - ציני אבל שווה...שקיבלתי במייל. אִשָּׁה וּשְׁמָהּ בּוּשָׁה(אפרת שטרן הָיְתָה בֵּינֵינוּ פַּעַם אִשָּׁה וּשְׁמָהּ בּוּשָׁה. הִיא א הָיְתָה יָפָה, הִיא א הָיְתָה אוֹפָה, אַךְ מְחַזְּרִים הָיוּ לָהּ מֵאֵילַת וְעַד מְטוּלָה: גֶנֶרָל שֶׁאָנַס אֶת בִּתּוֹ, אַדְרִיכָל שֶׁהִרְעִיל אֶת אִשְׁתּוֹ, עִתּוֹנַאי שֶׁפִבְּרֵק כַּתָּבָה בָּעִתּוֹן וְקַבְּלָן שֶׁהֶחְלִיט לְקַמֵּץ בְּבֶּטוֹן, מְהַנְדֵּס שֶׁכִּיֵּס וּמַנְכָּ"ל שֶׁמָּעַל – הֵם יָדְעוּ שֶׁתָּמִיד הַבּוּשָׁה בְּבֵיתָהּ מְקַבֶּלֶת קָהָל. כָּךְ בַּחַמְסִינִים, בַּגְּשָׁמִים, בָּעֲרָפֶל, בָּעֲלָטָה – מִכָּל פִּנָּה הִגִּיעוּ קְרִימִינָלִים אֶל בֵּיתָהּ, כֻּלָּם סְמוּקֵי פָּנִים, כֻּלָּם – בְּגֵו שָׁפוּף, כֻּלָּם עָמֹק בִּמְעִילָם טוֹמְנִים אֶת הַפַּרְצוּף. וְהִיא גִּלְּתָה סִימְפַּתְיָה לְכָל שְׂדֵרוֹת הָעָם, תָּמִיד בְּרֹב אֶמְפַּתְיָה לִטְּפָה הִיא אֶת רֹאשָׁם, אֲפִלּוּ בְּיָמִים שֶׁכְּבָר נָפְלָה מִן הָרַגְלַיִם, וְגַּם כְּשֶׁאוֹטוֹטוֹ נֶעֶצְמוּ לָהּ הָעֵינַיִם – הִיא א סֵרְבָה לְאִישׁ, תָּמִיד עָבְדָה סְבִיב הַשָּׁעוֹן, מִבְּלִי לָקַחַת יוֹם אֶחָד חֻפְשָׁה אוֹ שַׁבָּתוֹן, וְא הוֹעִיל אֲפִלּוּ כְּשֶׁאָמְרוּ לָהּ הַהוֹרִים: "גֶּעוַאלְד, זֶה א נָעִים! כָּל הַשְּׁכֵנִים כְּבָר מְדַבְּרִים!" כִּי בּוּשָׁה הָיְתָה עוֹנָה: "אָכֵן, זֶה עֵסֶק תּוֹבְעָנִי – אֲבָל תָּבִינוּ – הוּא תָּפוּר מַמָּשׁ לְמַעֲנִי." אַךְ לְאַחַר שָׁנִים רַבּוֹת שֶׁל קְלִינִיקָה פּוֹרַחַת שִׁנֵּי הַזְּמַן הֵחֵלּוּ לְכַרְסֵם בַּמְאָרַחַת, וְגַּם קְלִיֶנְטִים שֶׁאַף-פַּעַם מִבֵּיתָהּ א מָשׁוּ – הִתְחִילוּ לְהַבְחִין שֶׁהַשֵּׁרוּת הוּא כְּבָר א מַשׁ'וּ: בְּנוֹכְחוּת אוֹרֵחַ רֹאשָׁהּ הָיָה צוֹנֵחַ, וְא תָּמִיד הִבְחִינָה מִי נִכְנַס וּמִי יָצָא, הַאִם הָיָה זֶה הַנָּשִׂיא אוֹ ראשׁ הַמּוֹעָצָה (?) הַאִם יוֹשֵׁב מוּלָהּ אַדְמוֹ"ר שֶׁאַבְרֵכִים הִטְרִיד – אוֹ שֶׁמָּא רֹאשׁ הַמֶּמְשָׁלָה שֶׁמִּסְמָכִים הִשְׁמִיד (??) כֵּן, כָּל יוֹם הָיְתָה פָדִיחָה כִּי לִזְכֹּר כְּבָר א הִצְלִיחָה מִי חִפֵף וּמִי זִיֵּף וּמִי שִׁחֵד וּמִי מִלְכֵּד, וּמִי שָׁדַד וּמִי מָעַד וּמִי בְּדִיּוּק בְּמִי בָּגַד - - - וְכָךְ לְאַט-לְאַט הִיא הָלְכָה וְדָעֲכָה, וְהָלַךְ וְהִתְקַצֵּר גַּם הַתּוֹר לְיַד פִּתְחָהּ לָכֵן כְּשֶׁיּוֹם אֶחָד בּוּשָׁה הוֹדִיעָה לָאֻמָּה שֶׁאֶת הַבַּסְטָה הִיא סָגְרָה – א קָמָה מְהוּמָה, וְאִישׁ בְּיִשְׂרָאֵל גַּם א מַמָּשׁ נִדְהַם כְּשֶׁהַקַּרְיָן הוֹדִיעַ שֶׁלְּבָבָהּ נָדַם. הָיָה זֶה יוֹם סַגְרִיר כְּשֶׁהִיא הוּבְלָה אֶל הַקְּבוּרָה וְשׁוּם דִּבְרֵי הֶסְפֵּד אוֹ הוֹקָרָה אִישׁ א קָרָא, וְאִישׁ מִכָּל לָקוֹחוֹתֶיהָ א הִזִּיל דִּמְעָה, וְאִישׁ מִמְּחַזְּרֶיהָ א תָּלָה שׁוּם מוֹדָעָה וְאִישׁ כַּיּוֹם כְּבָר א יוֹדֵעַ מִי הָיְתָה אוֹתָהּ בּוּשָׁה שֶׁגְּבָרִים רַבִּים הַבַּיְתָה לְהַזְמִין א חָשְׁשָׁה, כִּי עַל קִבְרָהּ צָמְחוּ מִזְּמַן קוֹצִים וַחֲרוּלִים וּבַחֲצַר בֵּיתָהּ מְיַלְּלִים הַשּׁוּעָלִים וְשׁוּם נָבָל אוֹ קְרִימִינָל כַּיּוֹם כְּבָר א מַשְׁפִּיל עֵינָיו, וְשׁוּם נוֹכֵל – בִּמְעִילוֹ אֵינוֹ מֵלִיט פָּנָיו, וְשׁוּם גַּנָּב בִּמְקוֹמוֹתֵינוּ א מַסְמִיק וְא מַחֲוִיר, וְגַם אֶת הַשָּׁלָל אִישׁ א טוֹרֵחַ לְהַסְתִּיר וְרַק קְשִׁישֵׁי הַדּוֹר, בְּרֶגַע שֶׁל חֻלְשָׁה, מוֹדִים שֶׁהֵם זוֹכְרִים עוֹד אִשָּׁה בְּשֵׁם בּוּשָׁה, שֶׁהָיְתָה (יֵשׁ לְהוֹדוֹת) מְסוּרָה וְחָרוּצָה – אַךְ כַּיּוֹם, מַה לַּעֲשׂוֹת, הִיא כְּבָר אֵינֶנָּה נְחוּצָה

yaely2

New member
מנהל
חונה, המון../images/Emo51.gifשהבאת את זה../images/Emo39.gif

למעלה