בוקר טוב כולם

HAVA159

New member
בוקר טוב חברים בוקר של הרבה אור

שיהיה מנת חלקינו, אומנם ממחר בצהרים מתחילים להתקרבל בבית, תתחיל סהרה וגשם שוטף
לפי החזאי. ואז חברים שמרו על עצמכם, תתלבשו טוב תשתו חם ועשו כף בבית מול המחשב, והטלויזיה. בקיצור שיהיה לכולנו חברים יום טוב סוף שבוע נ-פ-ל-א, אמן. אוהבת
אותכם חוה.

bimbo.

New member
בוקר טוב כולם../images/Emo141.gif

האם למישהו יש הבוקר סיפור מצחיק? אני עדיין רדומה ולא מסוגלת להזכר בכלום
מחכה לשמוע דברים טובים ומשמחים. ויש הרבה מקום גם לסיפורים פחות משמחים, אבל כאלה שמוכרחים לספר כדי להוריד מועקה מהלב. אז לכווווולם יום שמח ומאושר

emmy5

New member
חונה ,בוקר טוב ..מה עם הטיול???????

פתאום אני קשורה לנפאל , אף פעם לא עיניין אותי עד עכשיו , והנה אני שומעת שהיה מהפחה בנפאל ...מקווה שהכל הסתדר והטיול התקיים NEPAL

emmy5

New member
אריקה ,אני כבר לא מצטרפת לטיול ...

אבל אני מאחלת לחברתינו ,חונה לרגע ,טיול מקסים ,שתחזור אלינו בשלום עם הרבה חוויות

eruka6

New member
מקסימה בוקר טוב../images/Emo108.gif

קראתי באוזנים ועיניים כל מילה שכתבת על החתול לך וכמה הוא יפה. גם את המאו שמעתי. כמה אני אוהבת בעלי חיים, יש לי המון אהבה עבורם. מקסימה אין סיכוי שתוכלי לגרש את החתול הזר מהבית. כי הוא מצא מקור לאוכל ולבית חם. אולי תאמצי גם אותו.

eruka6

New member
בוקר טוב לכל חברי ה../images/Emo82.gif../images/Emo108.gif

ו
חם ביום קר

eruka6

New member
הגיע השע ה להתעמלות הבוקר../images/Emo108.gif

רבותי לקום לשעת ההתעמלות. היום אנחנו עושים התעמלות פילאטיס, לפי השעור שלמדתי בקאנטריץ לשכב על המצרון, פעולה ראשונה. לנוח, ועכשיו אנחנו מתחילים להרים רגל ימין למעלה הפ, הפ הפ, להרים רגל שמאל למעלה, הפ הפ הפ, להרים שתי הרגלים למעלה הפ הפ הפ להכניס בטן פנימה, רגלים יותר למעלה להחזיק אותם למעלה, הפ הפ הפ, לפתוח רגלים ימינה שמאלה ימינה שמואל, ימינה וימינה וששמולאה ושמואלה. טוב רבותי מספיק להיום. אוי, אוי, אוי, הגב שלי ומה שלכם?

emmy5

New member
חוואל'ה,חיבוק חם ובוקר טוב ,..נשמור

אבל אלוהים ישמור עלינו , שנהיו בריאים ...אנחנו מתקרבים לאורופה , איך אומרים?אם אני לא באורופה אז אורופה באה אלינו ...קצת קור קצת שלג , מזכיר לנו את הילדות ..בוקר טוב וחם בלב

offe

New member
בוקר טוב למשכימים ולנמים

מקסי - סיפור משעשע לשעת בוקר מוקדמת. אתמול ישבתי אצל שכנתי שהתחילה רומן עם גבר. התברר שלבחור יש חתול שאוהב אותה אהבת נפש. שכנתי אמרה לו: מה יהיה אני פוחדת מחתולים, אמא'לה מה יהיה אם היא תנשך אותי? והבחור לא יוותר על חתולו. אמרתי לה - למה שהיא תנשך אותך אם את לא תתעסקי עמה. רק תצטרכי להתרגל שהחתול יעלה לך על השיש במטבח- יטייל בין הסירים. מה לא עושים למען האהבה
. יום קר אולם לא מונע מלצאת לטייל, נכון? אגב, היה פה אתמול מישהו ששאל אם אין גברים בפורום? גברים - לשנס מותניים וידיים ולרוץ על המקלדת - זו פעילות גופנית ומחשבתית מעולה. להתראות בערב. offe המשך יום נעים. בידידות offe

maxima

New member
אופי...על השיש החתולה שלי

לא עולה אבל לפעמים השולחן בחדר אוכל משמש לה גשר לעבור עליו במקום מתחתיו סתם כך כי בא לה והיא אוהבת גם לשבת על הטלויזיה

eruka6

New member
חאוולה למה אותי לא מחבקים

קצת. גם לי קר. אמילה לתשומת לבך

עברתי ליד המחשב וראיתי

משהוא שמשך את תשומת לבי . נכון אני שאלתי אתמול באם אין בפורום הזה גברים. ומיד מישהיא אני לא זוכר את שמה שלחה לי מסר והתחילה לחקור אותי . יש אפשרות לכתוב בפורום הזה מבלי להחקר ומבלי לזהות את עצמי דהיינו להשאר אינקוגניטו?

מנורה

New member
בוקר טוב חברים
גדלול לכולם

רותם ברוך הבא ל
נו החם והנעים. אנחנו מקבלים בשמחה ובכיף כל חבר חדש לצערנו בזמן האחרון נכנס אלינו טרול שניסה לחבל בחברות היפה שנוצרה בפורום מקסים זה ולכן כשאדם חדש נכנס אלינו מבלי להזדהות כלל זה מעורר אצלנו סיני שאלה. אנחנו כאן בפורום חבורה עליזה שמכירה אחד את השני פנים אל פנים ונמצאים כאן בטוב וברע. יש ב
נו חדר עבורך אבל נשמח אם בהמשך נכיר אותך יותר. אזור מגורים ונושאי התענינות. המשך יום נעים

רותם בוקר טוב אני בתור גבר מאשר

את דברי החברה מנורה ובאמת קבלי את הכל כי אמת ואנו שמחים על הצתרפותך אלינו יום טוב לכולם

רותם ברוך בואך ../images/Emo140.gif

רותם -לדעתי אתה יכול להשאר אינקוגניטו ולבחור אם ומה לכתוב על עצמך- ואם בכלל. אף אחד לא יכול ללחוץ עליך להחשף אם אינך חפץ, התנהלותך בפורום והשתלבותך תלויים בכתיבה שלך נטו נטו! ואם מציקים לך בשאלות שאינן לרוחך - לדעתי מוטב להתעלם. ושוב מברכת על בואך ומקווה שתשתלב.

emmy5

New member
רוטם היתי בטוחה שאתה אישה ../images/Emo13.gif

ברוך הבא , אומנם אנחנו 99% מכירים אותנו ,תרגיש את עצמך כמו בבית ..פורום חם ,נחמד וידידותי ..

תודה לך חונה לרגע

אני מודה לך על התגובה שלך . אני מאמץ ללבי כל מילה שכתבת וזה יהיה נר לרגלי בכתיבתי בפורום. שוב תודה לך

למעלה