היי נופר

הבנתי מעולה שיש לך ואת מודעת למצבך ובטיפול...יחד עם זאת את בטוחה שאת פתוחה איתם? יש קשר טוב איתם לייצב את המצב?...זה חשוב...משהו לא נשמע טוב שיש לך סל שיקום ומצוקה יחד , זה כי לא מוצאים מסגרות חברתיות או שאת נמנעת מהן?

יש למשל נגישות ישראל שיש פעילות בכל הארץ ופתוחה לכל הנכים כולל נפגעי נפש...

צריך לבדוק אופציות לחוגים פעילויות..בעיר שלך באופן כללי

אופציה לעבוד גם אפשרות...ורצוי זו גם דרך להכיר ולהיות פעילה ...

אני מניח שמציעים לך דברים לעשות...תני לעצמך לנסות דברים קחי הזדמנויות...קודם כל ההכרה במצב שלך מצויינת..השינוי יבוא שתביני שרוב המצוקות שלך הן במחשבות שלך בהבנה שלך את העולם..ולא כל העולם נגדך ..לזה יש לך את הסיוע ..כבר וזה אין לרבים אחרים..שמחכים ונלחמים על זה ..

לגבי הכתוב על המצח..אני מבין מה את מתכוונת ..אני לא חושב שזה בכל מקום..אנשים ברחוב לא יודעים הם לא יכולים לראות שיש לך הפרעה...זה תחושה שלך פנימית ..שכאילו חושבים..( לדוגמא בחורה יפה שיש לה פצעון קטן על האף..היא עושה מזה רעש סוף העולם..ורוב העולם לא שם לב לפצעון בכלל..) קחי את זה ככה ואז יהיה לך קל יותר..
אני כן מסכים שלפעמים מי שכן יודע נניח רופא, שרואה את התיק שלך יכול לתת יחס לא ראוי זו התמודדות אחרת מאשר בציבור...

מעבר לזה רוב המתמודדים עם הפרעות אישיות יש להם אינטיליגנציה גבוהה ...אני מניח שיש לך גם היכולת הזו להבין אתה מצב שלך..היא טובה...גם היכולת שלך להבין שזה בר תיקון יכולה לבא לידי ביטוי...הביטי מעבר למצב..ותביני שאם תעשי תצליחי לשנות..גם אם לא 100% 70% זה המון...אני מדבר על עבודה פעילות חוג לימודים..כנסי לזה בכל מקום שאפשר להכנס הגלגל יתגלגל והשינוי יבוא..

לצערי פה הפעילות קצת ירדה לאחרונה אני מקווה אחרים יענו לך תשובות גם..אין לנו מפגשים וכדומה..אני גר בגליל עליון את בדרום ..רוב שהיו פעילים הם במרכז..קשה לארגן משהו..אפילו תקופתי...אבל הנה שמתי כפפה פה אם את או אחרים ירימו אני אשמח .

נופר...ההפרעה לא מגבילה...המגבלה היחידה שיש (אם אין מגבלות פיזיות קוגנינטביות ) ..היא בעיקר דרך החשיבה...יש לך את הכלים ואת העזרה..תשתמשי זה הכי חשוב לדעתי במצב שלך כעת.