בוקר טוב יקירותי...

שרקייה

New member
בוקר טוב יקירותי...

נכון, המחשב חזר מבית החולים, וכנראה הדביק אותי... אתמול ביליתי ערב מרתק בחדר המיון בנסיון נואש להחליט האם עדיף לי למות כרגע או למשוך את הייסורים עד שיבוא הרופא וברוב רחמיו יגאל אותי מייסורי בצורה הומנית... באמצע הלילה חזרתי הביתה עם בערך שלושה קילו אנטיביוטיקה והוראה חד משמעית לא לצאת מהמיטה בימים הקרובים (אם תחשבו על זה, זה נורא יפה שרופא צעיר מסתכל עלי ולא מבין מה כל כך משעשע בהוראה הזו.) אז כדי שלא יגידו, אני אשאר במיטה לפחות כמה שעות. ובקשר למתאים לי. אז ככה 1. אין כל קשר בין מה שמוצג בתצוגת אופנה לבין הקולקציה בפועל. מעט מאד פריטים מהתצוגה אכן יראו בחנויות היות והם נתפרים לתצוגה בלבד. זה מה שקוראים תצוגת תדמית, והיא נעשית על ידי כל החברות (גם לא תראו מכנסי זהב בחנויות קסטרו מן או מכנסי פלסטיק ברנואר מן ) 2.כמו בכל גן ילדים טוב, גם בגן שלנו מצליח הילד עם החושים הטובים לפסיכולוגיה (אבי מלכה) לעבוד עלינו ולגרום לנו להתייחס אליו. חלק מעניין הפרסום הוא שיגידו את השם כמה שיותר פעמים. כאן בפורום, מתאים לי מצליחים בזה בגדול. סוף שבוע מרגש שיהייה לכן, גליה

sigalit33

New member
החלמה מהירה../images/Emo57.gif

שרקייה יקרה, מקווה שהבוקר המרגש כבר טוב יותר (טפו, טפו, טפו
) ותודה רבה על ההערות וההארות המעניינות

ענקית יקרה שלי ../images/Emo122.gif

שולחת לך מרמת גן הרחוקה ברכת החלמה מהירה תשני ותנוחי הרבה תרגישי טוב ושובי אלינו במהרה

madam pompadour

New member
החלמה מהירה ואבחנה../images/Emo140.gif

לא רפואית. את צודקת. בכל פעם שהשם "מתאים לי" עולה גם תחושת הקבס שלי עולה בהתאם ואני משוכנעת יותר מתמיד שהחלטתי לא להראות את כרטיס האשראי שלי יותר בחנויות שלו - נכונה יותר מתמיד (וזה נכון גם לגבי שיקים וגם מזומן).

DREAM111

New member
מה שרקייה קינאת במחשב../images/Emo35.gif

הוא קיבל טיפול 10000 אז את הולכת כמוהו
ותרי ומהר תחלימי ותרגישי טוב. באמת אם צריך להישאר במיטה כמו שאמר הרופא אז קדימה להישאר שם לקחת תרופות כמו שצריך ולהיות בריאה במהרה.

למעלה