בוקר טוב יום שני..

פיטנגו4

New member
שוטטות ומריחת זמן

לא מקנאה בו...זה יותר קשה מעבודת פרך. בהצלחה למתבגרת המכיניסטית.

מוסיפה קישור עידכון לגבי

ההודעה על העזרה הדחופה. חל עליה חוק היושן והיא נדחקה לסוף. להלן הקישור לעידכון

היי מתגייסת

בהמשך לעידכון ..תחסכו ממני וכו'..למה לחסוך? מגיע לך פרגון ובגדול אז זה בסדר זה רק אנחנו פה החברות שלך שמעריכות אותך עד מאוד ושוב את ענקית. צריך המון אנרגיות טובות ויש לך את זה , יישר כוח!!!!!!!!!!!!!! מה שמעת מהמכנינסטית? זה השם החדש? נראה לי שצריך שם יותר הולם למתוקה ..

סמדר בנ

New member
מתגייסת

בהצלחה למכיניסטית (אולי מיכי נשמע חמוד יותר?). בן של חברים טובים שלנו החליט ללכת למכינה. אמא שלא מאוד חששה מה יהיה. היתה לו שנה נפלאה, בה למד המון והתעצב. אחרי שנה התגייס לצבא מוכן ובוגר יותר. כל חששותיה התבדו. מקווה שגם החששות של ביתך יתבדו. בקשר לשוטר - אהבה זה יופי.

מעצימה

New member
מתגייסת בהצלחה לכם...

אין ספק שגם אתם וגם המכניסטית שלכם..בתהליך שינוי של עצמאות,התבגרות והתגברות...הילדה יוצאת לתקופה חדשה..שלא ממש ברור כרגע מהותה... הבלבול,השאלות,ההתחרפנות כדבריך,הפחדים הם לגיטמיים לגמרי ופשוט צריך לתת להם מקום... כל שינוי גורם לבלבול ולחץ..אבל איתו גם לומדים,גדלים ומתפתחים. אז מאחלת לכולכם לגדול מתוך השינוי והעשייה והמון הצלחה

מעצימה בהצלחה לאביך בניתוח

שיעבור בשלום. ושיהיה שקט בלי התרעות די לא רוצים !

מעצימה

New member
יום קשה עבר עלי..

תוצאות הנתוח של אבי קשות...גידול בשלפוחית..התעורר מהנתוח במצב רוח תקין..אחרי שניקו חלקית..צריך לחכות להחלטה להמשך טיפול...אבא בן 83..כך שכנראה אין הרבה מה לעשות.. חוץ מעוד נתוח בעוד. זמן מה. אני חיכיתי בחוץ עם אחי ומתנועה לא נכונה ברגל..משהו שם נקרע כנראה ואין מה לעשות ואני עם כאבים איומים..בבית החולים ששהיתי בו לא הסכימו לטפל בלי הפניה ,כך ששהיתי עם אבא על כסא גלגלים,ואחכ לקחו אותי למוקד חרום שטען שאין שבר בעצמות ולכן רק צריך לנוח.כרגע במיטה לא יכולה לזוז ובקושי לקפוץ על רגל אחת מהכאבים.לא נרדמת.... לא יודעת איך יעבור מחר במוגבלות כזו.... אבל דבר טוב יצא מכל זה שלחו את החיילת הביתה היום.. אז שמח ועצוב יחד....

סמדר בנ

New member
אוי2X

החלמה מהירה לרגל שלך. בקשר לאביך, בגיל הזה התהליכים בד"כ איטיים אז אולי יש מה לעשות. חכו לפרוגנוזה של הרופאים. לפחות שלחו לך את החיילת

אםפי7

New member
מעצימה רפואה שלמה

קודם כל שתרגישי טוב והכאבים ברגל יעלמו. אולי מסאז' או דיקור סיני או כרית ג'ל חמה, נסי לבדוק מה יכול לעזור להוריד את רמת הכאב. בטח החיילת שלך שלידך את כבר מרגישה קצת יותר טוב. לגבי אביך צודקת סמדר מאוד, לחכות בסבלנות ורפואה שלמה.

מעצימה יקרה בוקר טוב שלחתי לך מסר

ראשית החלמה לאבא ומצב רוח תקין זה תורם לבריאות והחלמה.. החיילת בדרך זה נפלא, את צריכה להרים את הרגל ולקרר תרגישי טוב.

מעצימה ,

החלמה מהירה לשניכם. ואבא ... רק שלא יסבול. את הכאבים ברגל קל יותר לשאת כעת , משהוסר משקל הדאגה לחיילת .. בריאות !!!

למעלה