בוקר טוב יום שני..

מעצימה

New member
בוקר טוב יום שני..

הודעת הבוקר: פיגוע דקירה בת״א. - 8. נפצעו. בדרום: התרעה חמה ומיידית לפיגוע ..הוחלט ליידע את הציבור. עוצר יציאות שוב... החיילת מסתובבת בין המוצבים בדרם כי היה שימוע לנהג שהטריד את כל החיילים וכמה בנות היו צריכות להגיע לשימוע באוגדה. אז יצאו אתמול וכעת חוזרות באוטובוסים,והסעות צבאיות. מזמן לא רציתי לשמוע שהיא בבסיס. פ ח ד
כל כך מקווה ליום שקט היום... אמורה לבלות בבית החולים עם אבא שעובר נתוח... בוקר טוב.....

שויו

New member
בוקר טוב. מעצימה ../images/Emo24.gif ובריאות לאביך

מקווה שההתרעות ישארו בגדר התרעות בלבד... בהצלחה לאב בניתוח, בריאות והחלמה מהירה.. החלמה מהירה לפצועי הפיוגע מהלילה. קראתי ששוטרי מג"ב מנעו פיגוע הרבה יותר קשה ועל כך מגיעה להם תודה רבה ! מצדיעה לכם ! יום טוב ושקט לכולנו.

פיטנגו4

New member
בוקר נפלא

מעצימה, שיהיה בהצלחה עם הניתוח של אביך, החלמה מהירה. אני ממש מזדהה עם הפחד שלך והתקוה ליום שקט. אתמול היינו ביום כיף של העבודה של בעלי. באמצע ההופעה, טלפון מהחייל.
היתה לו שיחה עם המ"מ החדש, שהודיע לו שהוא "במסלול כוכבים". לא יודעת מה זה , אבל זה נשמע טוב
אסטרונאוט הוא תמיד היה, עכשיו גם כוכב
השלישות עוצרת להם הקצאות למכ"ים, אבל אולי זה אומר שיצליחו לדחוף אותו איכשהו למחזור הקרוב. אם לא עכשיו, אז בנובמבר. ביום חמישי מגיע לחמשוש + רגילה. אח"כ צפוי להם נופש. בינתיים, עד יום חמישי נראה לי נצח. יום שקט לכולם.

מסלול כוכבים

לא רוצה לחרב את השמחה, אבל אנחנו נכוונו קשות מהמסלול הזה. ולפני שאני מרחיבה רק אציין שסמדר הזהירה אותי בעדינות האופינית לה, ואני, שהייתי כל כך מסוחררת מהקומפלימנט והטפיחה על האגו, שלא הבנתי על מה היא מדברת אלא בדיעבד. לא זוכרת באיזה חייל הבן שלך. שלי היה בגבעתי. באמת היה חייל מרשים. לקראת סוף הקורס מכ"ים נוצרה בעיה ברגל שהשביתה אותו והשאירה אותו מאחור. בחור מורעל יושב באוהל בגלל רגל - שבר אותו. איפשרו לו לסיים את הקורס אבל הוא סירב כי חשש שהוא לא מספיק מוכן לקבל ולהכשיר לוחמים. חזר לגדוד ויצא למחזור הבא שוב, אבל הוא כבר היה במקום אחר. נמאס לו מהמשמעת והכפיפות הבלתי מתפרשת למפקדים שחושבים את עצמם... סיים את הקורס בגבולי ומטה, ואל תשכחי שקודם היה כוכב... ואח"כ גם הדרך היתה פתלתלה ובעיתית ובסופו של דבר לא היה קרבי (אגב, עכשיו כשהוא מסתובב בבה"ד 1 בלי לעשות כלום, החזירו לו את הקרבי, גם בלי שידע, פשוט ראה בתלוש המשכורת). גם חומי של אדמונית היה בסיפור הזה... ועף מהקורס ונענש שלא יהיה קרבי למשך חצי שנה - מכה שדיכאה כל הזדהות פטריוטית שהייתה בו (ואולי עתה מתעוררת מחדש???). בקיצור, אחד הדברים שסמדר אמרה, והיא מותיקות הפורום, שעדיף להיות קצת בקו, לטעום צבא, ואז לצאת למ"כים. אני הייתי אמא טרייה מדי כדי להבין עד כמה צדקה.

פיטנגו4

New member
יא, באמת יש דבר כזה?

חשבתי שזה סתם ביטוי של המ"מ... בכל מקרה, הסיכוי לצאת עכשיו למ"כים קלוש, בגלל השלישות. כנראה הוא יצא בנובמבר, ועד אז זה מספיק זמן. הבן שלי בעצמו אמר למפקדים שהוא רוצה להרגיש מה זה קו. ביקש מהם שיתנו לו "לטחון". קו מסלול היה במקום אחר, אבל הקו העכשוי הוא כזה שאני באמת אשמח לקבל כמה לילות הפוגה, מסיבות אגואיסיות שלי. עיד אל-פיטר מחר, אמור להיות חג של שלום ופתרון סכסוכים. אז כרגע טובחים בעיקר כבשים... ועוד ספטמבר לפנינו ...

משתפרת

New member
מסלול כוכבים

בני הוגדר כשייך למסלול הזה. הוא ויתר. ראשית- רצה להשאר עם החבר'ה שלו וללכת איתם לקורס (ואחרי 8 חודשים טירונות ואימון מתקדם הם כבר חברים בלב ובנפש). שנית רצה להתנסות בפעילות בקו לפני הקורס. התוצאה? אחרי הקו הראשון והקו השני כשחברים שלו הלכו לקורס מכים- אותו סירבו לשלוח לקורס, בגלל הויתור הראשוני שלו. ההחלטה הזו הגיעה מרמת המג"ד. למרות שלא נשלח לקורס, בני מאד מרוצה מהשירות שלו ברובאית. המחלקה שלו בולטת כבר מהטירונות, מה שגורם לכך שיותר משימות מופנות אליהם והוא בפעילות כל הזמן. אם היה מפקד על צוות הוא היה עושה משימות אחרות, לא הדברים שעושה עם חבריו. מסלול כוכבים אכן מאתר חיילים שמתפקדים טוב ומזרז את הקידום שלהם (הם גם מקבלים דרגת סמל בתום קורס מ"ים, כלומר כשנה אחרי הגיוס ולא אחרי שנה וארבעה חודשים).

מסלול כוכבים אצלנו הוכתר בהצלחה

יש לי רק דברים טובים לאמר על זה,הכסוף שלי יצא בתום אימון מתקדם למכ"ים מיד לאחריו לקצונה וב"ה באוקטובר מסיים ומקבל דרגה. יש המון יתרונות לכוכבים , אני יכולה לספר שהכסוף שלי מאוד רצה להיות בקו עם החברים, המג"ד החליט עבורו שהוא יוצא בהקצאה ראשונה.

סמדר בנ

New member
כמו בכל דבר

המסלולים המזורזים יכולים להתאים או לא. הצבא שולח חיילים מאוד מהר לקורסי פיקוד, לטעמי מהר מדי לפני שבכלל הבינו מה זה להיות חייל מן השורה. יש כאלו שמסתגלים טוב, מתאימים, ויש כאלו שנשברים בתהליך. מאחלת לבנך שהוא נמנה עם הסוג הראשון. בכל מקרה, זו מחמאה, וזה אומר שהם חושבים שהוא טוב.

אםפי7

New member
פיטנגו בשריון אין מסלול כוכבים

אבל מבעד לחור הכניסה של הטנק רואים בלילה כוכבים, וגם כשישנים בלילה בשטח הם רואים כוכבים. לא שמעתי אף פעם על המסלול הזה, אבל לפי מה שכתבו כאן זה נשמע לי מסלול שכדאי לחשוב פעמיים אם להכנס לשם.

colibri

New member
בוקר טוב - שני ../images/Emo42.gif

בלילה כבר נשבה אצלנו רוח סתוית כזאת... ממש מרגישים את סוף הקיץ (ואת ספטמבר?
) מעצימה - רפואה שלמה לאביך!
כל אימהות השוטרים הירוקים - חשבתי עליכן ועל בניכן הבוקר, עם החדשות של השעה חמש...
פיטנגו - בהצלחה לכוכב!
נשמע לי שמסלול כוכבים זה כמו מה שנקרא אצלנו (קרי, בחטיבה המנומרת) מסלול עתידים. חבר'ה שמאתרים אותם מההתחלה בתור מנהיגים ומפקדים לעתיד, מוציאים למ"כים מוקדם, אח"כ לכיוון קצונה וכו'. (המנומר הפרטי אותר למסלול הזה, היה מפקד חוליה, יצא למ"כים ושם פחות או יותר נגמרה לו המוטיבציה לטפס יותר גבוה, ועשה כל מה שביכולתו כדי לא לצאת לקצונה.) אצלנו שקט... מכיוון המנומר - כלום
. מכיוון הנסיכה - מחכה לשמוע אם אכן יאשרו לה לצאת לטיפול שורש במרפאה האזרחית, שנקבע ליום ד'. מכיוון הנערה - אתמול חגגו את הבת-מצווה האחרונה לעונה, מחר מפגש היכרות בחטיבה. מכיוון הקטנקטנות - אוצ'וק הולת היום בפעם הראשונה למעון
וכל השאר, בשגרה. זהו, ממשיכה בעבודה. יום רגוע לכווווולם

שושנה ו

New member
שביזות יום ב' ../images/Emo4.gif

לא הספקתי להשלים חסרים של כמעט שבוע ....צ'טערת .... חסרת חשק ומצב-רוח..... בגלל היד....החדשות ......ונסיעתו ש נסיכי
מאחלת לגלעד שליט הרבה מזל, אושר (כמה אושר כבר יכול להיות שם בשבי ? ) ,בריאות
בריאות הנפש והגוף ... ושיחרור מהר מבית שביו !!!!!!!!!!!!
לבי, לבי איתו ועם משפחתו ....
מעניין אם הוא בכלל יודע שאתמול הייתה יום- הולדתו
.... אני מעט מדוכדכת...לא יצא לי להכנס כי בערב שלישי, ובערב רביעי ישנו אצלי נכדיי
כך שהמחשב היה ברשותם ....ובימים אלה גם סבלנו ממטח טילים ואזעקות ....
ב"ה ששקט כעת מבחינת ירי הטילים....אך לצערנו לא שקט מבחינת הפיגועים ....
מאחלת רפואה שלימה והחלמה מהירה לפצועים ....
את הגבס בסוף לא החליפו לי.....נשארתי עם אותו אחד עד כמעט סוף סטמבר .....
הבנתי שמגיעה לי עזרה של שעתיים מהביטוח הלאומי, אבל נכונה לי אכזבה ..... בגלל שאני לא בגיל זקנה- לא מגיע לי לדבריהם ....
מזל שיש קייטרינג ....ועוזרות בית .....
וגם הנסיך שלי היה בבית משישי עד ראשון, עזר לי ופינק אותי ככל יכולתו ....
אסיים את קיטוריי בברכת יום שקט, פורה וקסום לכולם....
לכל חוגגי ימי ההולדת ושמחות למיניהם....והחלמה מהירה לפצועים ולחולים למינהם ....שנשמע תיד רק בשורות טובות ....ושה' ישמור לנו על יקירינו באשר הם ....

שושנה יקרה קבלי חיבוק ענק למצב רוח טוב

טוב שאת באה לפה לשתף אותנו, זה ממש לא נחמד הגבס הזה שיושב לך על היד, מקווה שילוף הזמן מהר. שיהי לך המשך שבוע טוב ומחוייך :)

סמדר בנ

New member
שושנה תתעודדי

זה שלא מגיעה לך עזרה לא אומר שאת לא זקנה, אלא שאת צעירה
מקווה שהשקט יישמר.

49צהוב

New member
שושנה תרגישי טוב

שושנה- ניסית לבקש בביטוח הלאומי "גימלת תאונה" היא מוענקת לשלושה חודשים למי שלא יכול לתפקד או בעבודתו או בעבודות הבית לפחות אני יודעת שחברה שלי ששברה את היד קיבלה את הגימלה הזו (לא עוזרת אבל טוב גם כן) והעיקר שיום ב' עבר- ועכשו תהיה לנו שביזות יום ג' (שאינה משובזת כמו זו של יום ב'- כי סוף השבוע קרוב יותר)

שושנה , את כנראה לא יודעת לנוח ...

אז הכריחו אותך מלמעלה... הצטיידי בספרים טובים ותהני על חשבון הזמן שהתפנה במקום הניקיונות והבישולים... רק בריאות...ומצב רוח !!!

קצת עלינו

רק עתה מגיעה לספר על שבת אינטנסיבית במיוחד. המתבגרת, שסמדר המליצה לתת לה שם חדש.. מכיניסטית? התפרקה לגמרי. ביום שישי סיימה לעבוד ב-3 אחה"צ וחברים לעבודה (עבדה שם חודשיים) קנו לה מתנה ובאו להיפרד. עשו לה מין מסיבונית קטנה והיא התרגשה עד דמעות. בבוקר תיכננו לבלות ביחד, ובערב עם חברות, אבל הילדה פשוט התחרפנה. נלחצה, בכתה. הכל בלתי מובן ובלתי מוסבר. המון חששות, תחושת פרידה, שעת מפנה בחיים שלה. נתתי את כולי להיות איתה, גם אני וגם בעלי. היא לא הייתה מסוגלת לארוז וכל הזמן פחדה שיחסרו לה דברים, כן יכנס לתיק ולא יכנס לתיק וכו'. בעלי המתוק הצליח לכנס אותה ולהכין תיק, ואני לקחתי אותה לסבב קניות משלים. וכאמור השוטר הפתיע ביום שישי ב-7:30 בערב, שוב עם הקסדה והשחפץ. ושוב היו לנו לילה של מיטות מוזיקאליות, ואת ארוחת הבוקר סעדנו עם זוגתו הטריה של השוטר. לפי עדות הסגלגל, השוטר נתפס חזק. והסגלגל, נשאר אתמול בבית כדי למתן את תחושת הריקנות של הבית, והבוקר יצא לפיזיוטרפיה בצריפין. שוטטות ומריחת זמן הוא התפקיד החדש שלו בצה"ל, ועל כך החזירו אותו לקרבי (לפחות ע"פ המשכורת). היום סופסוף בית לבד. ריק אמיתי. ישר רצתי לכאן כדי למלא את החלל אפילו שיש לי אין ספור מטלות. יום פורה לכולנו. מתגייסת

למעלה