בוקר טוב- יום שני!

limors2

Well-known member
בוקר טוב- יום שני!../images/Emo42.gif

החורף חזר
ואני ככ עייפה

limors2

Well-known member
עבודה!

מחר ועד יום שישי אני לא קמה עד יותר מאוחר, תפתח אז!

tkuihehr

New member
אבל אני לא אקום כלכך מוקדם כדי לפתו

*לפתוח.. מה, מתי מתחילה המשמרת שלך שאת צריכה לקום בשבילה ב6?!

limors2

Well-known member
*לקום ב 6 וחצי

היא מתחילה ב8 וחצי ואמור לקחת לי 40 דקות להגיע, אבל יש פקקים. אז צריך לצאת ב7 וקצת.

tkuihehr

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היום התעוררתי ב5:20, סתם ככה, בטעות. מאחר ואני צריך לקום ב7:20, חזרתי לישון. אח"כ התעוררתי ב10, כולי לחוץ על שאני מאחר לביצפר היום, ופספסתי את המבחן, ואת השיעורים החשובים שיש על הבוקר, כעסתי על עצמי שאיחרתי. אף אחד לא היה בבית לקחת אותי, ואף אחד לא רצה לחזור מאיפה שהוא לא היה כדי לקחת אותי וכולם אמרו לי להשאר בבית, ושלא נורא, אבל זה כן! פספסתי דברים חשובים בביצפר... ופתאום פקחתי את העיניים, והשעה היתה 5:50, משום מה בחצי שעה רווח הזאת, הספקתי להרדם, לחלום שאני מאחר, להלחץ מזה, להתעורר, לגלות שלא איחרתי, לא להצליח לחזור לישון, לצאת מהמיטה ב6:50, לבוא לפתוח שרשור בוקר טוב ולגלות שמישהו עשה זאת לפניי. יופי. בוקר טוב

RJlake

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר רע! יש לי שביתה ובמקום לנצל אותה ולקום מאוחר אני קמה ב-7 וחצי!
והיום גם לאח שלי יש שביתה אז זה מעצבן כי אןי לי בית ריק והוא סיים לי את הכריות
וכל הלילה לא ישנתי טוב כי כאב לי ואז התעוררתי פתאום כי שמעתי את המפזר חום ולא הבנתי למה ואז אמרתי אוקי אולי בטעות הדלקתי ואז הוא גם נכבה פתאום אז הלכתי לגעת בו והוא היה חם אז לא חלמתי את זה ואז לפני כמה דקות הוא שוב נדלק לבד אז זה אישר לי שאני לא משוגעת

dragonit12

New member
../images/Emo10.gif

אני שונאת לקום מוקדם שיש שביתה.. במיוחד אם מעירים אותך
אבל לונורא יש שביתה! אז אם הוא בבית אז תצאי את החוצה לטייל ולבלות תעשיי כייףףף! אצלי זה גם ככה... רק עם המדפסת.. וכולם חושבים שאני משגועת..
שיהיה לך בוקר טובב והמשך יומהנה וכייפיי:) אהה ותרגישי טוב!מקווה שהכאב עבר:)

RJlake

New member
אבל כה קר וקודר בחוץ../images/Emo10.gif

ותודה לך
וכן גם אותי אמא העירה עם הצלצולים שלה

dragonit12

New member
לא נכון!

אצלי יש שמש חזקהה וזה מעצבןן! זה עשה לי כאב ראש
ובכייףף:) אצלי אמא לא העירה בצלצולים{עדיין!}אלא בבוקר בשש{למרות שמקמתי ברבע לשש..}לבדוק אם באמת יש לי שביתה.. ואני כזה אמרו שיש שביתה והיא..לאא את בטוחה?! גרררר תני לשמוע גלגלצ בשקט!הרגע אמרו את זה בחדשות המ את רוצה ממני!? על הבוקר התעצבנתי עליה.. שתאמין לי פםע אחת בחיים שלה! אוף! סליחה..סליחה שהתפרצתי לא התכוונתי.. זה לא מכוון אליך סוריי..

RJlake

New member
מה שמש חזקה? איפה את גרה?../images/Emo12.gif

עוד שניה יורד פה מבול

RJlake

New member
חיחי זה בסדר תרגישי חופשי

נראה לי זה יהפוך לשרשור תלונות

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני גרה בר"ג.. ןהשמש חזקה מדיי וזה עושה כאב ראש
הלוואי מבולל אני רוצה גשםםם

dragonit12

New member
איזה..

בכייףף אני אבוא.. אבל אבל.. יש לי עוטד מעט ישיב"צ.. ואז עוד ישיב"צ.. ואז פעולת משצים.. יום עמוס..

dragonit12

New member
אבל אני לא בצופים...

אני מדירכה כיתה ג'..ישיב"צ.. ואח"כ יש לי ישיב"צ של המועצה העירונית.. אנחנו בוחרים מי יחליף את ראש העיר מהמועצה וכך את הסגנים וכו' וכו'.. ואז פעולת משצים=מדריכי של"ח צעירים.. וזהו:) צופים.. אני יצאתי באמצע לא אהבתי=\

למעלה