בוקר טוב יום שישי

בוקר טוב יום שישי

ההכנות לשבת המלכה בעיצומן כווולם מוזמנים באשר הם לשמור את שבת מלכה ואגב אחד הדברים שאני הכי אוהב זה שבת תשקט והמרגוע המנוחה הזו באמצע השבוע שפתאום בא לך יום אחד שיש בו שקט לא עבודה לא טלוזיה לא חדשות לא רעות לא אסונות פשוט לעצור את כל העווולם ולנוח אז תנסו את זה כבו תרדיו תטלויזיה שבו בבית שבת אחת וספרו לנו איך היה שבת שלום ומבורך נחמן

limors2

Well-known member
בוקר טוב../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

סימני פיסוק?

S h r i k y

New member
בוקר טוב |ברק|

איזה לילה
כל הלילה ברקים ורעמים... אי אפשר לישון... איפה האביב שלנו? עם השרבים והבגדים הקצרים? כבר אפטר פסח... נו שווין, בטח שיגיעו השרבים אני אתגעגע לקור הזה.. אז שישאר עוד קצת
ושבת שלום לכולם

TOHAR04

New member
הוא פשוט מוציא את כל הרגש שלו

בכל זאת שבת
בוקר טוב לכל אלה שלומדים ביום שישי
שבת שלום נחמןן

בוקר/צהריים טובים../images/Emo13.gif

אתמול החלטתי שאני רוקדת ביום הזיכרון(במקום להקריא) אז אני הולכת לחזרות בשלוש.. בנתיים למדתי מתמטיקה ונשאר לי רק עוד נושא אחד!! שבת שלום לכולם.. ותגידו- אתם באים ללוחמי הגטאות ביום שני? אם כן- תדברו איתי
....

tkuihehr

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifיום שישי ה13../images/Emo70.gif

בו
נכון נבהלתם?!
בוקר טוב ושבת שלום

redgirl2

New member
בוקר טוב ../images/Emo9.gif

מתמטיקה מתמטיקה מתמטיקה..בכל הכוח (שאין
) שיהיה לכם אחלה סופ"ש

dabel m

New member
מה קורה?? אנשים

התפוז כלכך איתי אתמול והיום שבכלל לא חשבתי לנסות ליכתוב פה משו אבל חייבים להגיד שבת שלום וגם כנראה אני לא יכנס היום אז.. ננצל תהודעה הזאת שבת שלום ולהיתראות

tkuihehr

New member
תפוז איתך?

אז תן לו ללכת ושיחזור לכאן לתת לי שירות טוב יותר או לפחות תבקש ממנו שיהיה יותר מהיר, סבבה?

tkuihehr

New member
תשמעו משהו מבאס

עכשיו שלחו לי אסמס על מסיבה הערב באיזה מועדון, אחד האהובים עלינו יש לומר, שהיינו בו רק פעמיים או שלוש. ובמסיבה הזו יש מופע פריצה של אריק ברמן!!! רק מה, לא יכלתם להגיד אתמול? קבענו כבר ערב שקט בבית ולראות המסור 3 לכבוד יום שישי ה13. עכשיו, אני לא יכול להזיז את כולם [במיוחד שיש אחת חשובה שצריכה לקום מחר מוקדם] ולגרור אותם לרמת דוד [שזה רחוק מנהריה ב40 דקות נסיעה]... ואני רוצה את אריק!!! שבוע שעבר הלכנו למסיבה אחרת ,והיו שם שוטי הנבואה, אנחנו לא אוהבים אותם, אבל הלכנו בכל זאת כי את המקום אנחנו אוהבים... הם עלו ב3, לנו לא היה כוח אליהם והלכנו, קיצרו לנו את המסיבה... והשבוע שיש אריק שהוא שווה -אנחנו לא הולכים!! בעעעעעעעע

tkuihehr

New member
כן, זו מסיבת חוגרים

אומנם עוד אין לי חוגר, אבל אני עוד מעט בן 19 אז אני תמיד אומר ששכחתי את החוגר בבית, אבל אני בן 19, והם רואים בת.ז. שלי... אם את לא יכולה להכנס ,אז אין לך ברירה בכלל, לכי לסרט ותהני [ודמייני, כמוני, את אריק מופיע בורטיגו]...

tkuihehr

New member
בדיוק בגלל זה

גם מסיבה רגילה שאנחנו נהנים ממנה, וגם הופעה של אריק ברמן, וכל זה במחיר מצחיק של 35 שקלים, אבל [ובצער גדול], קבענו דברים קודם, ואנחנו לא יוצאים, כמה דפוק שדוקא השבוע, כשיש משהו מיוחד, אנחנו נשארים בבית...

למעלה