לשבת בבית עם ספל שוקו ומרשמלו ולצפות בשמאל המטורף.
ספל שוקו ומרשמלו זה לא בשבילי, אך אשמח לצפות בשמאל המטורף!!!לשבת בבית עם ספל שוקו ומרשמלו ולצפות בשמאל המטורף.
הבטיחו גשם
שבת שלום.איך אתם מתכננים להעביר את סוף השבוע הגשום הזה?
מה מבשלים?
ואני הכנתי גולש עם שעועית צהובה ואוסובוקו עגל, חבל על הזמן!!!שבת שלום.
היום מוזמנת למסיבת בריתה.
הכנתי למחר שווארמה לפי המתכון של תקווה .
שלח טעימה.ואני הכנתי גולש עם שעועית צהובה ואוסובוקו עגל, חבל על הזמן!!!
קבלי, אני שולח את הריח!!שלח טעימה.
חצילים קלויים- הפעם עם טחינה. סלט נבטים בסויה. סלט ירקות. מרק רגל (השגתי יופי של עצמות). עוף בתנור עם תפ"א. כרובית ברוטב עגבניות.
חצילים קלויים מעדן שהמתנה שלי ישמח לקבל כל פעם מחדש.חצילים קלויים- הפעם עם טחינה. סלט נבטים בסויה. סלט ירקות. מרק רגל (השגתי יופי של עצמות). עוף בתנור עם תפ"א. כרובית ברוטב עגבניות.
אם האיש שלי מפעיל את המנגל- קולים עליו. אם לא- יש לי חציליה שאני שמה על הגז. הריח המעושן הזה- שווה את הבלגן.חצילים קלויים מעדן שהמתנה שלי ישמח לקבל כל פעם מחדש.
אני אוהב חצילים ואני מכין בצורות שונות אך ............ איני אוהב חצילים קלויים.אם האיש שלי מפעיל את המנגל- קולים עליו. אם לא- יש לי חציליה שאני שמה על הגז. הריח המעושן הזה- שווה את הבלגן.
חציל קלוי בריא יותר מחציל מטוגן.אני אוהב חצילים ואני מכין בצורות שונות אך ............ איני אוהב חצילים קלויים.
אלך לרופאה שלי שתרשום לי מרשם לבית מרקחת!!חציל קלוי בריא יותר מחציל מטוגן.
רעיון כביראלך לרופאה שלי שתרשום לי מרשם לבית מרקחת!!
רעיון כביר
בעבר השתמשתי בחציליה, החליד מהר.אם האיש שלי מפעיל את המנגל- קולים עליו. אם לא- יש לי חציליה שאני שמה על הגז. הריח המעושן הזה- שווה את הבלגן.
אני עוטפת בנייר כסף כמו סוכריה ושמה על הגזבעבר השתמשתי בחציליה, החליד מהר.
אשמח לשם חברה המוכר חציליה שאינו מחליד.
נייר "כסף" עשוי מאלומיניום והוא לא בריא.אני עוטפת בנייר כסף כמו סוכריה ושמה על הגז
לכן עוטפים קודם כל בנייר אפייה ומעליו את האלומיניום.נייר "כסף" עשוי מאלומיניום והוא לא בריא.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.