ליתי המקסימה...הצחקת אותי ...../images/Emo6.gif
בכיף אשלח לך סלטים מבושלים, תמורת צלי ....נקרא יאמי .....
הבעיה שהמנומרון שלי לא אוהב צלי כתף....הכנתי בפסח, כולם ליקקו את האצבעות ....מלבדו, שסרב לאכול
אבל אני אוכל בכיף ..... ואצלי המנומרון עוד מעט יאכל אותי, לא את הרהיטים .....
כשהיה ילד, היה רזה ....אביו כל הזמן רב איתי שהוא מאוד רזה ..... תמיד אמר לי : "מה זה הילד הרזה הזה ? את לא נותנת לו לאכול ? הוא נראה כמו חי- מת"
אבל אחרי שהתגייס, החל להתמלא לאט- לאט מבמבות וכל מיני שטויות..... ועכשיו לדעתו הוא שמן מדי....וצריך לעשות דיאטה, דבר שקשה לעשות בצבא ..... חזר אתמול מורעב....חיסל את האוכל שנתתי לו....ומאוחר יותר אכל כמעט חבילת וופלים מצופים שלמה ....
ואח"כ הוא בוכה שהוא שמן, ומשלם הון תועפות ליועץ תזונה....אממה ? מפסיק לשמור ....
ולזירת הבישולים : המפרום מוכן.... ארטישוקים (לא ממולאים) - מוכנים.... מטבוחה- בשלבי סיום ..... חצילים מטוגנים- חלק נשרפו (דברתי עם השני שלי, איך לא יישרפו ? )
חצילים קלויים ופלפלים- עדיין מחכים לקלייה .....
הדג מוכן ....אורז עדיין מחכה .... ארטישוקים ממולאים מחכים לרוטב .... אורז- מחכה לבישול, וכך גם הפרגיות ..... נגלה של כביסה אחת מוכנה....והנגלה השנייה בדרך למכונה .... והבית- הבלגן חוגג ....מהפכת סדום ועמורה, כאילו לא נשטף ולא סודר אתמול ....
אז זהו בינתיים מגזרת הבישולים וההכנות.....בתקווה שאצליח להכנס שוב לפני כניסת שבת ..... בכל אופן, מאחלת שבת נפלאה, רגועה, שקטה וקסומה.....ליוצאים....לסוגרים.....להורים.....ולכל בית ישראל באשר הם ....