בוקר טוב יום שישי

שושנה ו

New member
שויו יקירתי ........./images/Emo24.gif

האוכל שלך לא פחות טעים ....חריימה- אני אוהבת, אבל מעדיפה דג בסגנון מרוקאי.... וחצילים ממולאים בבשר טעימים לא פחות....לפעמים אני מכינה מפרום של חצילים .... וכנפיים ברוטב יאמי, יאמי .....ואורז ותפו"א בתנור וסלטים....תאמיני לי טעים לא פחות .....
שתהיה שבת טעימה, שקטה, רגועה וקסומה לכל בית ישראל באשר הם .....

שושנה ו

New member
ליתי המקסימה...הצחקת אותי ...../images/Emo6.gif

בכיף אשלח לך סלטים מבושלים, תמורת צלי ....נקרא יאמי .....
הבעיה שהמנומרון שלי לא אוהב צלי כתף....הכנתי בפסח, כולם ליקקו את האצבעות ....מלבדו, שסרב לאכול
אבל אני אוכל בכיף ..... ואצלי המנומרון עוד מעט יאכל אותי, לא את הרהיטים .....
כשהיה ילד, היה רזה ....אביו כל הזמן רב איתי שהוא מאוד רזה ..... תמיד אמר לי : "מה זה הילד הרזה הזה ? את לא נותנת לו לאכול ? הוא נראה כמו חי- מת"
אבל אחרי שהתגייס, החל להתמלא לאט- לאט מבמבות וכל מיני שטויות..... ועכשיו לדעתו הוא שמן מדי....וצריך לעשות דיאטה, דבר שקשה לעשות בצבא ..... חזר אתמול מורעב....חיסל את האוכל שנתתי לו....ומאוחר יותר אכל כמעט חבילת וופלים מצופים שלמה ....
ואח"כ הוא בוכה שהוא שמן, ומשלם הון תועפות ליועץ תזונה....אממה ? מפסיק לשמור ....
ולזירת הבישולים : המפרום מוכן.... ארטישוקים (לא ממולאים) - מוכנים.... מטבוחה- בשלבי סיום ..... חצילים מטוגנים- חלק נשרפו (דברתי עם השני שלי, איך לא יישרפו ? )
חצילים קלויים ופלפלים- עדיין מחכים לקלייה .....
הדג מוכן ....אורז עדיין מחכה .... ארטישוקים ממולאים מחכים לרוטב .... אורז- מחכה לבישול, וכך גם הפרגיות ..... נגלה של כביסה אחת מוכנה....והנגלה השנייה בדרך למכונה .... והבית- הבלגן חוגג ....מהפכת סדום ועמורה, כאילו לא נשטף ולא סודר אתמול ....
אז זהו בינתיים מגזרת הבישולים וההכנות.....בתקווה שאצליח להכנס שוב לפני כניסת שבת ..... בכל אופן, מאחלת שבת נפלאה, רגועה, שקטה וקסומה.....ליוצאים....לסוגרים.....להורים.....ולכל בית ישראל באשר הם ....

Rainbow100

New member
איך את יודעת ש"גם אצלי קוסקוס"????

גם אצלי !!! בשביל מה שכל אחת מאיתנו תבשל בנפרד את אותו דבר? אני בעד שנעשה החלפות

שושנה ו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רעיון אדיר ונפלא ......./images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo45.gif

ורעיון נוסף= כל שבוע מישהי אחרת תכין ותשלח לשאר .....

Rainbow100

New member
"צה"ל נפרש בגבול הצפון" כך בכותרות הבוקר...

מקווה לשבת שקטה בצפון בדרום ובמרכז!!!

ל י ת י1

New member
בוקר טוב ../images/Emo141.gif

האדום הגיע אתמול בערב, רזה ועייף. למרות העייפות השינה היתה ממנו והלאה, פשוט כי הוא לא הפסיק לאכול. כמה שעות של עבודת לסתות מאומצת. זה היה חתיכת מחזה... בשלב מסוים עשה סקירה של המזווה, הוציא בקבוק של מיץ תפוזים, 1 ליטר. פתח, הצמיד לשפתיים, ושתה אותו בשלוק אחד, בלי לנשום באמצע. זה לקח בדיוק 30 שניות. הייתי בהלם. כמה דקות אחרי חצות מצאתי את עצמי דוחפת עוד שניצל לפיתה. "לא, אמא, זה כבר מוגזם". 40 שניות וגם לפיתה לא היה זכר. לפני שהלכתי לישון הצעתי לו לטחון מרק או פירות ולבוא להאכיל אותו בלילה מבקבוק תינוקות, כדי שיוכל לישון וגם להמשיך לאכול תוך כדי
והכי חשוב, שהוא מאושר - עייף, רעב, שרוט וחבול אבל מאושר. מצטרפת לתפילה של אמא קשת - שתהיה שבת שקטה. שבת טובה לכל הנשארים, לכל היוצאים ולכל האמהות

שלום לכולם, ואני בניגוד לאימהות המשקיעות כאן-

אנחנ לבבבבבד בבית, אני אחרי שיעור זומבה (כייף אמיתי!) עוד מעט נוסעים לת"א, קצת ניסתובב ואח"כ ארוחה במסעדה שווה, אח"כ אולי נלך גם לסרט, בקיצ'ר כייף !

../images/Emo124.gif רוזנת , תודה ../images/Emo140.gif

ממש דגדג לי באצבעות להכין אותם , את הבלונדיז המדליקים הללו...טעיםםםםם

וואוו ! יצאו לך שווים ביותר

זה ניראה כבר ממש מאפינס כמה יצאו לך בגודל הזה? אני מתכננת השבת להכין גם אבל כבראוניז ולחתוך לריבועים ולהקפיא, וגם בראוניז - שיהיה כבר מוכן לשבוע הבא... נכון שלהכין מראש זה לא מנאחס? (מלשון נאחס...), להפך זה מפנה לי זמן איכות עם ילד ! (מי שישמע עוד יאמין...)

יצאו 15 כאלה (אחד "פירקתי" ../images/Emo9.gif)

אין לי תבניות שקעים ולכן חיפשתי מנג'טים יציבים וקטנים (יחסית)... גם אני הייתי מכינה מראש ומקפיאה כדי לא להעמיס על עצמי בסופ"ש עם כל הבישולים והניקיונות ... רק לגבי ה"נאחס" אני כבר לא משוכנעת (עכשיו משכתבת על זה) : אצלינו כל המסלול "התמנחאס" ולא רק היציאות....

לך אין תבנית שקעים???????

אני לא מאמינה... את שאופה כל כך הרבה? לי יש בכמה גדלים והן ממש שימושיות, אז תתחילי לחסוך למטרה זו !! ותשמעי - כרגע דיברנו עם החייל והוא אומר לי ככה במילים שלו" " אמא את לא מאמינה, החבר'ה פשוט התקרנפו על הלבנים האלו, זה משהו..." ואת הבראוניז השאיר למחר לשבת, את החבילה לא קיבל. ובקשר לחומי - את לא יכולה להאמין כמה סיפורים כאלו שמעתי, זה פשוט הזוי, אייך לוקחים חייל עם מוטיבציה בשמיים וגומרים אותו באחת, זה פשוט לא להאמין, וכשזה אצל הבן שלך, ואת חסרת אונים זה ממש כואב ומתסכל, אני תמיד אומרת לבנים שלי, שעם כל הכבוד, הצבא זה רק הפרומו לחיים, וכל החיים לפניהם.

אדמוניתתתתת יא פושעת

איזה יופי של בלונדיס. חבל"ז. אפשר להריח אותם עד כאן....

צהריים שישי הוסר עוצר היציאות..

ברגע שהתיישבתי לכתוב שעצרו היציאות , הפתעה הכסוף מתקשר להגיד שברגע זה הודיעו שיוצאים! לא יודעת בדיוק איך ומתי יגיע העיקר שמגיע! כיף לאמהות ולחיילים שכבר בבית והמאכלים שמתבשלים, את הקניות שערכתי היום עשיתי בהרגשה לא משהו... עת הבנתי כי אין יציאות, אז עכשיו מתסערת על מה שיש בבית ולבישולי שבת. שבת נהדרת לכולם

איך יגיע הביתה מב"ש?רכבות כבר אין בשעה שיגיע

סיכוי להגיע לצפון רק אם יסיעו אותם לת"א, אוטובוסים יש עד 17:00. טוב מחכים לשמוע איך..

למעלה