בוקר טוב יום שישי

בוקר טוב יום שישי

איזה יופי שסוף השבוע כבר כאן ואפשר להתענג על הילדים שבאים וגם אלה שהשבת לא מגיעים בטח יזכו לביקורים ומנוחה מכל השבוע. מה בסירים? שתהייה שבת טובה ורגועה, סעו בזהירות

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שישי

כבר כאן ואני מצפה לסמס או טלפון מהחייל שיגיד לי "את יכולה לצאת". הוא כל כך מתרגש כי עוד לא ראה את האוטו החדש, שכמובן גם הוא ינהג עליו. לגבי הטלפון, לא נראה לי שיהיה לו זמן כרגע לטפל בזה, רק אם יתנו לו ביום ראשון לחזור יותר מאוחר לצבא. לחיילים שבדרכים דרך צלחה, לאלו שממשיכים שיעבור בקלות, לכם ההורים היקרים שבת טובה ושלווה

עפרה ד

New member
ושכחתי... רציתי לומר בקשר לאייפון שאצלי לפחות

הקושי הוא לא סביב להגיד לא, אלא סביב התחושה המאוד קשה שלי סביב האכזבה שלהם, עוגמת הנפש שאני מרגישה שנגרמת להם. ובמקרה האייפון - אולי אין מנוס מעוגמת נפש?, למרות שאני בדרך כלל לא שורדת את עוגמת הנפש הזו
למען ההגינות, חשוב לומר שאצלנו זה קורה עם הנסיכה והצעיר, החייל שלי לא מבקש כלום, ולערוך איתו קניות זה סיוט בפני עצמו. כל דבר שנכנס לעגלה ולא מופיע ברשימה זוכה לנאום : לא תכננת אז למה את קונה? וככה מוציאים כסף מיותר.

פולי44

New member
החייל שלי עדיין לא הגיע וגם לא התקשר

יש לי הרגשה שיש עוצר יציאות, ואין לי דרך לדבר איתו ולבדוק את זה

עפרה ד

New member
בוקר טוב ../images/Emo142.gif

מזמן לא כתבתי אבל קוראת כל הזמן. אצלנו - כלום בסירים השבת
, רק הנסיכה כאן, נוסעים בצהריים לאיזה ארוע אילוף ותערוכת כלבים שמארגנים חברים שלנו, ונאכל כבר בדרך הביתה. מתכוונת להכין רק עוגת כדורי שוקולד - שלא ישמעו טענות קיפוח. השבוע, בשיחה על משפחת המלוכה באנגליה, אמרה הנסיכה, להחזיק משפחת מלוכה זה נורא יקר, הנה - תראו כמה אני עולה לכם
החייל - נשאר, בסוף השבוע (רביעי) קבל את החבילה ששלחנו ב2 לחודש
, כששכח את המשקפיים בבית. פרק הזמן הזה מוגזם, או שרק נדמה לי? לפחות הצליח לראות בזמן המטווח של ירי לאחר מאמץ אתמול. בשבוע הבא - צפוי לו שבוע שדאות, המוגדר כשבוע הכי קשה בטירונות. כבר הודיעו להם שאסור להביא סגריות וממתקים או מאכלים אחרים, ויהיה שבוע בלי סגריות, בלי שינה ועם מעט מאוד אוכל. והוא? מחכה בהתלהבות
הנסיכה מסיימת שבוע ראשון בתפקיד החדש, נראית מרוצה מאוד, קנתה לה
חדש, וחסכה כך מעל שעתיים כל יום של נסיעות, גם אנחנו מאוד מרוצים, לראות אותה כל ערב בבית.
כנראה שבמשכורת העתק שצהל משלם לה, תצטרך לסוע לפחות חלק מהשבוע בתחבורה ציבורית, כי עלוית הדלק יהיו מעל ליכולותיה, אבל כרגע היא נהנית מהחידוש והנוחות. עיקר עיסוקיי השבוע היו סביב הצעיר שבחבורה. לא באשמתו, אם כי סממני ההתבגרות שהופיעו אצלו במלא עוזם, לא מקלים גם הם, אבל ההתעסקות עם הרשויות, או יותר נכון - עם הטמטום של האנשים שמאיישים את התפקידים האלו ברשויות, פשוט מתישה.
. שתהיה שבת נפלאה

שויו

New member
../images/Emo68.gif עפרה, הצחיקה אותי הנסיכה שלך

עם הדיון על משפ' המלוכה... שתתחדש על הרכב החדש, והעיקר שתסע בזהירות.. וכמובן, הנאה מהתפקיד החדש

שושנה ו

New member
בוקר ../images/Emo42.gif, גם לי ../images/Emo195.gif בבית .....

הצטרף לעושי ההפתעה : הנסיכים של מלכת הלבבות.....שויו וליתי ....
למרות שאתמול בצהרים התקשר והודיע שלא יגיע בערב, אלא רק שו"ש...... הפתיע, וברבע ל- שבע בערב הודיע שהוא בדרך, ושהוא ממש קרוב ....
מכיוון שישר התביית לו על המחשב, לא יכולתי להכנס ..... ואני, אחרי שמזגתי לו את האוכל, וצפיתי בחדשות- נשפכתי .....
את השלישי שלי שתכננתי לראות- לא ראיתי, וכך גם את "עובדה" ..... מזל שאת עובדה הקלטתי, דבר שעם הבן לא יכולתי לעשות ....
מקווה שאראה אותו היום- כ"כ התגעגתי אליו !!!!!!!!!!!!!!! תיכף הולכת לעיסוקיי, אצלי ב-
: שניצלים ....קוסקוס ....מפרום...פרגיות ...תחתיות ארטישוק ממולאות ....אורז .... דג בסגנון מרוקאי וסלטים : מטבוחה....חצילים....סלק ירוק....סלק אדום....פלפלים קלויים וסלטים חיים ....מספיק לא ? ..... ועוגה ? יתכן שעוגת שוקולד ..... שתהיה שבת נפלאה, טעימה, חמימה וקסומה לכולם ....ליוצאים ....לסוגרים ולכל בית- ישראל באשר הם

ל י ת י1

New member
שושנה איזו טלפתיה...

גם אצלי קוסקוס, ארטישוק ממולא, דג בסגנון מרוקאי..... בסלטים המבושלים אין לי סבלנות להשקיע. יש לי צלי כתף עם פלחים של שורש סלרי, אולי אשלח לך ותשלחי לי סלטים בתמורה? אל תהיי כזאת, יש פה חייל אחרי שבוע מלחמה, לא מפסיק ללעוס, עוד מעט מתחיל לאכול את הרהיטים
אויש זה מזכיר לי, האדום סיפר שבאחת ההפוגות הקצרות הם שרועים עייפים ורעבים, מבחינים פתאום בחיפושית גדולה, מביטים בה, אחד החבר'ה תופס אותה ו....מכניס לפה. כולם מביטים בו בהלם, הוא יורק אותה ומפטיר כלאחר יד "לא טעים"

בוקר נפלא אמהות יקרות../images/Emo140.gif

לאחר יומיים ללא שינה מאושרת הירוק בבית לחמשוש מרוצה מהכל ביום א' יקבל את המדים של ירוק בקבוק וזהו שתהיה אחלה שבת לכולם יום נפלא בחוץ ולכל מי שנשאר או יוצא שמרו על עצמכם

שויו

New member
../images/Emo6.gif גדול האדום שלך, ליתי

הרגת אותי עם סיפורי האוכל שלו...
את רואה, אפילו בתפוז עשו את החיפושית אדומה ... אין על האוכל של אמא אבל למה מרעיבים אותם כ"כ? פגשתי הבוקר בסופר אמא מהשכונה שבנה למד עם השיריו' שלנו והוא באדומים (אולי עם שלך?) ... סיפרה לי גם על האוכל... הילד רזה בצבא , בעיקר בגלל שבועות השטח האלה שלהם שבה הם אוכלים במקרה הטוב טונה ותירס... שושנה, אני גם בעד שתפתחי לנו שירותי קייטרינג... אם את כבר עומדת במטבח ומכינה אין ספור מנות מושקעות- שלחי כמה קופסאות לחברות , ככה על הדרך..... אצלנו יהיה בתפריט חריימה, חצילים ממולאים בבשר, כנפיים ברוטב ,אורז, תפו"א בתנור וסלטים... עוגת תפוחים לקינוח.. מתפללת לשקט בכל החזיתות ושעמום לחבר'ה היקרים שמוצבים בצפון

אנחנו ממשיכים במסורת של שבוע ראשון יוצאים...

גם השבוע השיריון ישן בשקט. ושיויו שתדעי שגם החברה שלנו בשטח מתקיימים מטונה ומנות קרב. אז מקווה שבוע הבא להאכיל את השריונר כמו ליתי. שבוע שקט,רגוע וסמפטי לכולם

למעלה