47^^ רואה? גם את הושפעת
D dragonit12 New member 24/1/07 #86 חחחח אני ראיתי זוב"י.! ואני אוהבת ת'תוכנית הזאת! רק חבל שזה היה רק 5 עונות וזה כל כך אהבתי ת'סדרה! אני הושפעתיי ממזמן
חחחח אני ראיתי זוב"י.! ואני אוהבת ת'תוכנית הזאת! רק חבל שזה היה רק 5 עונות וזה כל כך אהבתי ת'סדרה! אני הושפעתיי ממזמן
R redgirl2 New member 24/1/07 #80 ../images/Emo6.gif תעזוב אותה זה רחוק ממנה!! ../images/Emo3.gif היא תלמד את זה ויטחנו לה את זה בשכל והיא תדע לבד!
../images/Emo6.gif תעזוב אותה זה רחוק ממנה!! ../images/Emo3.gif היא תלמד את זה ויטחנו לה את זה בשכל והיא תדע לבד!
R redgirl2 New member 24/1/07 #85 הוא לא מקשיב לך!?..../images/Emo6.gif יש לי רעיון! תגידי לו שאני מאיימת עליו שיפעל אחרת אני אקח אותו לתיקון! פעם שעברה זה עבד לא!? רק באיומים הוא מבין! פוףף חוצפה כזאת!
הוא לא מקשיב לך!?..../images/Emo6.gif יש לי רעיון! תגידי לו שאני מאיימת עליו שיפעל אחרת אני אקח אותו לתיקון! פעם שעברה זה עבד לא!? רק באיומים הוא מבין! פוףף חוצפה כזאת!
D dragonit12 New member 24/1/07 #98 זה לא עוזר! ניסיתי הכל באמת גם אמרתי לו שאת תקחי אותו לתיקוןן ושמישהו אחר יהיה איתו ולא אני.. ואז מי שיהיה איתו לא יטפל בו טוב.. והוא יתגעגע אליי וירצה רק שאני אטפל בו.. אךך לא עוזר
זה לא עוזר! ניסיתי הכל באמת גם אמרתי לו שאת תקחי אותו לתיקוןן ושמישהו אחר יהיה איתו ולא אני.. ואז מי שיהיה איתו לא יטפל בו טוב.. והוא יתגעגע אליי וירצה רק שאני אטפל בו.. אךך לא עוזר
D dragonit12 New member 24/1/07 #29 אוף!!! אסף משדר ת'חדשות אבל לא תבחירות!! טוב אבל גם עומרי טוב זה בסדר.. אבל אסף יותר אין לי משו נגד עומרי באמת.. פשוט אסף יותר חמוד.. גם עומרי..אבל אסף יותר
אוף!!! אסף משדר ת'חדשות אבל לא תבחירות!! טוב אבל גם עומרי טוב זה בסדר.. אבל אסף יותר אין לי משו נגד עומרי באמת.. פשוט אסף יותר חמוד.. גם עומרי..אבל אסף יותר
D dragonit12 New member 24/1/07 #36 הבחירות.. דני סנדרסון מול אלון אולרציק..{מקווה שרשמתי טוב..} את מי אתם מעדיפים?!
T tkuihehr New member 24/1/07 #41 שניהם נחמד, ממש לא משנה לי עוד 2 דקות יש פרסומות ואז יהיה את לאקי הפודל, בטוח, כשיהיה תרשמו פה, נתלהב..
שניהם נחמד, ממש לא משנה לי עוד 2 דקות יש פרסומות ואז יהיה את לאקי הפודל, בטוח, כשיהיה תרשמו פה, נתלהב..
D dragonit12 New member 24/1/07 #44 לא היה... בטח בגלל שרצינו ת'פרסומת הזאת אז עכשיו בכוונה לא שמים אותה... אבל ישימו אותה בטח בסוף השידור.. כאילו לפני החדשות
לא היה... בטח בגלל שרצינו ת'פרסומת הזאת אז עכשיו בכוונה לא שמים אותה... אבל ישימו אותה בטח בסוף השידור.. כאילו לפני החדשות
D dragonit12 New member 24/1/07 #84 הרבה זמן.! והם שמו את זה רק פעם אחת בבחירות וזה היה בזמן הפרסומות..
T tkuihehr New member 24/1/07 #90 אוי מוזר, התקמצנות בשאר היום יש לפחות כל שעה [אז ב3 שעות ,---אממ, 3 פעמים..]