בוקר טוב-יום ראשון!

limors2

Well-known member
בוקר טוב-יום ראשון!

הקיץ חזר! וכל ההתחלות שבוע ולעבוד בשעות צהריים לא יוכלו להרוס את הכיף של זה! והיום שירים חדשים ווהו! ואין לי טרמפ ווהו!

limors2

Well-known member
סינרגיה החדש בפלייליסט!

באופן מפתיעP: והיום סינרגיה בלייב, אם נשארו כרטיסים!!

Sweet Revenge

New member
נשמע כמו סתם עוד שיר של סינרגיה..

נו, כאילו.. הם לא מחדשים כלום.. הגרועים האלה..

Inbar789

New member
בוקר../images/Emo10.gif../images/Emo103.gif

היה לי בוקר זוועה! כל מה שהיה יכול להיות רע, היה רע! לא מאחלת לאף אחד בוקר כזה
אני מקווה שישתפר בהמשך היום..

RJlake

New member
בוקר טוב!

אמרו שתהיה עליה בטמפ' ומשום מה ממש קר לי

meshugait

New member
וואי

אמרו שהאביב בא בבוקר וחשבתי שיהיה נעים ואז הלכתי לבצפר וכל היום כולם קפאו והיה קררררררר נורא ולא הדליקו את ההסקות
אבל עכשיו כבר לא קר לי

אאאארררגגגגג../images/Emo46.gif

אזהרה- אם אתם רוצים להישאר שלווים ורגועים אל תקראו את ההודעה כי היא מלאת עצבים
היום התחיל נורא כיף
היה מבחן בספרות שעתיים ראשונות(הצלחתי ממש טוב והמורה ממש אוהבת אותי!! מורה מדהימה!) ואז שעתיים חלום(עשיתי מתמטיקה) ועוד שעתיים אנגלית(עבר בכיף כיופאק
) ואז... שעתיים מנהיגות. התחיל מצוין! לי"בניקים נשאר אוכל מהמסע אז אכלנו לחם עם שוקולד והם סיפרו לנו על המסע שלהם... ואז הגיע השעה השניה של מנהיגות והאחרונה ביום.. והתווכחנו על איזה משהו- האם יהודי שהתנצר הוא יהודי? למרות שהוא מרגיש יהודי והכל... אני אמרתי שלא ושני המורים המטומטמים שלי אמרו שכן. אז מה שאני תמיד עושה זה- להתווכח! זה כיף והכרחי במצבים כאלה.. אז התווכתי והמורים שלי עיצבנו אותי, אבל זה בסדר כי זה חלק מוויכוח. ואז המורה הפלצפן שלי התחיל להסביר את הדעה שלו ו-בסדר! הבנו! יאללה, לך! והוא המשיך והמשיך לדבר אז יצאתי החוצה למלא מים כי גם ככה הייתה לי סחרחורת. שאני מגיעה חזרה לדלת הכתה המורה המטומטמת השנייה שלי עומדת שם ואומרת לי שזאת חוצפה לצאת למלא מים! אמרתי לה- אני צמאה אז יצאתי למלא, והיא אומרת שזה חוצפה לצאת בזמן שאנשים מסבירים לך! אמרתי לה שהוא לא הסביר לי ושהסביר לכל הכתה והיא כולה " זה חוצפה ואני לא רוצה לראות את זה קורה שוב" יאללה! מה את חושבת את עצמך?! כולה מורה מטומטמת שאפילו לא מעבירה את מה שהיא חושבת? לבנאדם אסור להגיד מה שהוא חושב?! צריך להשתיק אותו ולהגיד:"יש עוד הרבה דעות אבל זאת הנכונה ואותה תלמדו לבגרות"?! ראבק? אז למה את מנסה לחנך ב-"מדרשה-חינוכית-חברתית"? חשבתי שלעשייה כלשהי, אולי אפילו להטיל ספק, או להגיד מה שאתה חושב ולא לשמור לעצמך... כנראה שטעיתי. כנראה שכל המגמה הזאת היא זיון שכל אחד גדול ושאין מקום להתבטאות עצמית. אז החלטתי שמעכשיו בכל מה שנוגע לחומר לבגרות של מנהיגות אני הולכת ל-ס-ת-ו-ם!(ותאמינו שזה קשה לי) ובמהלך כל השיעור פשוט לקחת לורד, לקחת דפים ולצבוע אותם... נראה כמה דפים כאלה יהיו בסופו של דבר. מסקנת היום- תהיי יפה ותשתקי. ואם אז לא יפה, אז בכלל אין לך מה לחפש בעולם הזה הלכתי לעשות מתמטיקה... אולי בזה יהיה לי יותר מזל

meshugait

New member
ררר

וואי יש מורים כאלה מעצבנים! היתה לנו מורה לאנגלית ביסוד שגם היתה מין זמרת כזאת.. וכל הזמן על כל דבר קטן היא צעקה עלינו ובאמת, היא הגזימה! פעם אחת היא אמרה לנו שבגללנו היא לא יכולה לקבל עבודות שהיא צריכה לשיר בהם בגלל שהיא צועקת עלינו מלא והיא מפסידה מלא כסף... אז מה הבעיה הגדולה?! תצעקי פחות! הגזמת! ררררררררררררר אבל אני כבר לא לומדת איתה.. תודה לאל ובקשר לבעיה שלך.. לא נראה לי שאת צריכה לשתוק, זה קשה מממממש וסתם מעצבן פשוט תתיחסי פחות יפה למורים

ברו שיש מורים..

אבל הקטע שהיא מנסה להיות מ"מורים מסוג אחר"... מהמורים שמחנכים ולא רק מלמדים, אז איזה חינוך בדיוק את נותנת?! אארררגג.. והיא חוצפנית.

tkuihehr

New member
אז תני לה מכות! זה דמוקרטי!

לא, סתם. תמשיכי, למה מה קרה. זאת המהות של השיעור לא? ולך מותר לצאת אם זה משהו חשוב, אני מניח שהיית צריכה לבקש קודם, או לפחות להגיד שאת עושה את זה ולא לצאת סתם ככה, לא כתבת מה בדיוק עשית וזה חלק חסר... לגבי הקטע על זה שהיא מנסה לחנך את לא יכולה לכעוס עליה, אבל את יכולה להגיב ולכעוס ולהגיד את הדעה שלך גם בנושא הזה, אני יודע שאת יודעת להתווכח ולעמוד על שלך ולמצוא תמיד את הטיעונים הנכונים בכל רגע, היום נניח היית צריכה להגיד לה את מה שחשבת [הפיסקה האמצעית, שגם כתובה יפה].... את יודעת שלא תצליחי לשתוק, אז חבל על הדפים והטושים, תתחילי להבריז! ומה זה השיעור הזה בכלל, מה זה?! כל העצבים שלך נובעים מקטע נורא ספציפי של היום. לגבי שאר היום אמרת שהיה מושלם, אז למה שהדקה הזאת תקלקל לך אותו? שארית יום חביבה שתהיה לך בכל מקרה...

../images/Emo6.gif כפרעליך אלון../images/Emo23.gif

אני באמת לא אצליח לשתוק...חחח אבל אווווף... היא מהאנשים שאני לא מסוגלת לדבר איתם! וזה קורה לי כבר כל השנתיים האלה במגמה הזאת, שאני מנסה לדבר ולהסיע דעה ואז הם אומרים את הדעה שלהם ואומרים שאני לא מקשיבה.... זה ממש מעצבן!! אני מבינה את הדעה שלך.. אתה לא צריך לחפור לי על זה שנתיים.. וזה ממש מעצבן שאומרים לי שאני חוצפנית! מה חוצפה בלצאת ולמלא מים!? הרי אם הייתי נשארת ומתחילה לדבר באמצע המשפט שלו גם הייתם מתעצבנים, נכון!? אז תשתלטו על עצמכם! זה שאתם מורים לא אומר שאתם אלוהים ויכולים להחליט מה אני עושה ומה לא.... וזה שיעור מנהיגות- אנחנו לומדים השנה "מעגלי שייכות" ועד עכשיו למדנו על סיפור מגדל בבל ועל כלמיני פירושים שלו, על חברה אחידה/מיוחדת(שיש לזה מילים יותר חכמות
) ועם חברה כזאת יכולה לעבוד... עכשיו בתכלס הנושאים מעניינים.. אבל הם עושים אותם בצורה "בגרותית" ולא נותנים חופש לדיונים, אלא העיקר שתבינו את הנושא שאחנו רוצים וזהו.
נראה לי אני אכתוב למורה מכתב... כי אם אני אלך לדבר איתה הכל יתפחלץ לי והיא לא תבין כלום, ובכתיבה אני גם חושבת על דברים לפני שאני כותבת...

meshugait

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

האינטרנט במחשב שלי התחיל שוב לעבוד!
אני לא מאמינהההה אולי המחשב שלי הבריא? ייתכן?

tkuihehr

New member
חי חי ,זה כי לא הזמנת מראש

איזה כרטיסים? איפה הם מופיעים?

meshugait

New member
הו, זה מה שקרה לי ביום שישי!

הלכנו להופעה של רועי לוי בצוללת, עמדנו חצי שעה בתור עד שהם נזכרו להגיד לנו שאין כרטיסים! נו טוב

למעלה