אכן שבוע קשה ומורכב מבחינה נפשית
אני בת הדור השני, להורים ניצולי שואה, שאיבדו חלק ניכר ממשפחותיהם שם... אני קוראת לימים האלה, שלפני יום הזכרון לשואה ועד אחרי יום הזכרון לחללי צה"ל - הימים הנוראים. בשבילי הימים הם נוראים ממש. לא שאני זקוקה ל"תזכורת" הזאת של יום שואה. אני חיה ונושמת את הנושא הזה כמעט יום יום. החל מהאלבום של ה"אין תמונות", עבור בכך שתמיד בעצם אני הייתי אמא לאמא שלי ולא להיפך, ועד לימים אלה - כשהדור הראשון, דור הענקים, הולך ופוחת במספר, ואני נעשית מודעת לעובדה שבין אם ארצה ובין אם לאו - לפיד הזכרון עובר אלי עכשיו. אלי כמשל, כמובן. הכוונה לדור שלי. אסור שנשכח, אסור שניתן להשכיח!!! מציעה לכולכם לקרוא בפורום בתפוז: "שואה דור שני ושלישי - קבוצת תמיכה". קחו לכם פנאי פיזי ורגשי, עלעלו בדפי הפורום, חשוב מאד שתכנסו למאמרים. יש שם יצירות של חברי הפורום, שאי אפשר לתארן במלים. פשוט צריך לקרוא.גם השירשורים בדף הנוכחי, למשל - די מצמררים. על כותבת בשם "הבת של" - שנולדה לה נכדה ראשונה, והיא זוכה כמובן לברכות מכל חלקי הבית, ותשובתה: "תודה לכל המברכים, מסבתא שמעולם לא היתה נכדה"....
מנצלת הודעה זו גם כדי להסביר כי בימים הקרובים, אני אהיה הרבה יותר "שם". לא יכולה אחרת.... לכל המעוניינים: קישור
לפורום דור שני בתפוז.