בוקר טוב יום א'

בוקר טוב יום א'

החיילת עם אבאשלה בדרך לרכבת המובילה דרומה. נגמר סופ"ש חם עם בית מלא בילדים וחברים. מתחיל שבוע חדש, מורכב לחלקנו, בני הדור השני והשלישי.... שבוע טוב וכולנו

בוקר טוב ומזל טוב לסמדר ../images/Emo65.gif

ה"קטנה" אחרי חופשה לא קצרה קדימה לעבודה. יום טוב לחיילים שלנו ולהורים היקרים. להקליק

בוקר טוב לכולם

הבן נוסע לקחת רובה מחייל בביתו זו סטיה ממסלול הנסיעה לבסיס אני עצבנית מזה מאוד הוא יגיע אם יגיע...בשעות לא סבירות לבסיס ובנוסף הוא יהיה עם התיק הענק ושניי רובים עליו. ברכבת.

paulika

New member
בוקר טוב לכולם, שיעבור מהר השבוע

הזה. מזג האויר לא משהו,, לא מתאים לאילו שיבלו בשטח. שיהיה כבר יום שישי..

י רדן

New member
בוקר נפלא לכולנו../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

לחיילים/ות שחוזרים הבוקר לבסיסם. נסיעה טובה.. ושבוע שקט.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ../images/Emo20.gif

ותודה לכולם על הברכות. אז אתמול חזרה לה הילדה מבילוי ומצאה את השולחן עם המתנות והשמחה היתה גדולה. היום בבוקר חזרה לבסיס. למי שנסע בת"א בבוקר היו פקקי תנועה איומים בעקבות חפץ חשוד ליד תחנת רכבת מרכז. שיהיה לכולם שבוע טוב.

אממאא

New member
וגם אני פספסתי ../images/Emo9.gif

מזל טוב לג'וניורית

בוקר טוב ושבוע טוב

שבוע קצת קשה לאלה מאיתנו הדור השני. אבל, הילדים שלנו , החיילים, הם הם התגשמות חלומם של אלה שלא זכו ונכחדו בשל שנאה ופחד,הם התשובה הניצחת לכל שונאינו באשר הם שם. הרבה בריאות.

הרבה פעמים יוצא לי לחשוב מה הסבים

והסבתות שלי, שנספו בשואה עם חלק גדול מהמשפחה, היו אומרים אילו ידעו ש-3 שנים אחרי המלחמה תהיה לנו מדינה עם צבא, חיילים, מטוסים, טנקים וכו', ושהנכדים והנינים שלהם משרתים בצבא הנקרא: צבא ההגנה לישראל. בטוח שהם היו אומרים שזו איזושהיא נחמה.

עציון

New member
פנה. אנחנו, הדור השני אף אנחנו

הקרבו למען הדור השלישי. אבל לא נערבב "שמחה בשמחה" ונכתוב זאת בשבוע הבא. כי הדור הראשון הוכחד ברובו והוקמה מדינה. האודים מדור זה בחלקם הקריבו עצמם למען המדינה ולמען הדור הבא והדור הבא, כאמור.....

ima 3

New member
בוקר טוב ולהתראות..

זהו.. החופשה הסתיימה ואני מפזרת את הילדים ומתפזרת בעצמי.. החיילת חזרה לבסיס אחרי שבילינו איתה כמעט שבועיים רצופים (היא כבר איימה שתודיע לצבא שהיא לא באמת חיילת בודדת.. ההורים שלה שורצים פה יותר מידי זמן..) הבן יצא למצעד החיים בפולין, והקטנה יוצאת לטיול של שבועיים בארץ עם בני כיתתה שמגיעים מחו"ל.. אני מפקידה אותה בידי צוות המורות בנתב"ג וטסה חזרה הביתה.. אז שיהיה לכולם יום נפלא ושבוע מצויין!

סמדר בנ

New member
ואוו

את חוזרת למעשה בלי אף ילד..... אם כי אני רואה את היתרונות שבענין
הגעגועים..... טיסה נעימה ושכולם ישובו בשלום. מצעד החיים בשבוע של יום השואה - האם יוצא במסגרת ישראלית או משהו מחו"ל?

למעלה