בוקר טוב - חשוב !

בוקר טוב - חשוב !

בוקר טוב חברי גלגל"צ. אני מקווה שתראו את זה בזמן. לא מצאתי דרך אחרת לפנות אליכם אז אנסה פה: אם תוכלו בבקשה לנגן את השיר secret smile by "semisonic" ולהקדיש אותו לנדב שיושב בחדר השני. ולומר ש : "מאמי! אני חולה עליך! ומתגעגעת למרות שאני חדר לידך ! :) בוא לתת לי נשיקה ! ! ! צוצי. מודה לכם מראש מקרב לב ! ! הילה.

../images/Emo12.gif

שדרנים בקושי קוראים/כותבים פה, וגם אם הם קוראים- העורכים הם אלה שבוחרים את המוזיקה(הרבה לפני השידור), וגם אם במקרה בטעות השיר היה משודר- זה חסר הגיון שיקדישו את השיר לנדב

mor atid

New member
חחחחחחחח כן....

גמני ניסיתי פעם לבקש מהם [כאילו התקשרתי...] אבל הם אמרו שאי אפשר...ומה זה התבאסתי! /=

limors2

Well-known member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifהמסור 3.5.07../images/Emo41.gif

בעריכת ברק איצקוביץ' ומיטל שבח (שעשו עבודה נפלאה!!) LINKIN PARK-WHAT I'VE DONE FUNERAL FOR A FRIEND-INTO OBVILION(
) SYSTEM OF A DOWN-CHOP SUEY KINGS OF LEON-ON CALL רוקפור-חור בלבנה ROCKFOUR-GOES AROUND THE CRIBS-MEN'S NEEDS BIFFY CLYRO-SATUDAY SUPERHOUSE RAGE AGAINST THE MACHINE-PEOPLE OF THE SUN קולומביה-היי אתה SUPERGRASS-PUMPING ON YOUR STEREO 1990'S SEE YOU AT THE LIGHTS THE CLASH-SHOULD I STAY OR SHOULD I GO ביט 69-חומרים רטובים USELESS ID-STATE OF FEAR MUSE-INVINCBLE שעה שנייה MODEST HOUSE-DASHBOARD RED HOT CHILLI PEPPERS-HUMP DE BUMP מרסדס בנד-בואי ונביא לך ת'Fאנק THE KILLERS-MOVE AWAY METALLICA-I DISAPPEAR EVANESCENCE-SWEET SACRIFICE DREAM THEATER-STRANGE DÉJÀ VU LOST PROPHETS-FOUR AM מלכת הפלקט-מיליון פעם ARCADE FIRE-NO CARS GO KLAXONS-GOLDEN SKANS העברית-רציתי לבכות BLOC PARTY-I STILL REMEMBER TV ON THE RADIO-STARING AT THE SUN

tohar05

New member
היו עכשיו בחירות עם אסף צ'רנילס

מישהו יודע מעיין בא השם צ'רנילס?

אני יודע

שהיה הבחירות איתו. אבל לגבי השאלה אולי הוא בכבודו ובעצמו יוכל לענות לך.

tohar05

New member
ואי היום עשיתי לי יום כיף,התחיל בסטרטאר ב6:00

יצאתי עם חבר מאוד טוב שלי לקניות ויום כיפי כזה....קנינו את הדיסק של חמי (זה ה-דיסק!!)אכלנו טוסט,ראינו זרה מושלמת ונסענו לכיוון ראשון,הוא הציע שנחתוך הבייתה אבל לא ויתרתי ונכנסנו לשלוש שעות סופרלנד...אחר כך קנינו עוד דיסק ונסענו הביתה
אני יודעת שזה לא מעניין אפחד..אבל זה כיף!

או שתתפללי שאסף יחליף את הדר שוב

ואז יענה לך פה. למרות שאני מעדיף לשמוע את הדר בסינגלס, וכמובן את אסף בתוכניות שלו.

limors2

Well-known member
../images/Emo41.gifלינק 07.05.07../images/Emo41.gif

התאריך נראה מוזר
תוכנית מס' 48 Girlfriend in a Coma / The Smiths Stop Me / Mark Ronson feat. Daniel Merriweather Pretty Green / Mark Ronson feat. Santo Gold That's Entertainment / The Jam Tribute / Tenacious D Sweet Home Chicago / Robert Johnson Crossroads / Cream (live) Nobody Knows You When Your Down and Out / Eric Clapton כולם יודעים / רונה קינן // Kolam Yodim / Rona Kenan Closer / Travis Glass Onion / The Beatles Tomorrow Never Knows / Rockfour (live) Goes Around / Rockfour **** Stop Breaking Down Blues / Robert Johnson 2nd Hour Hobo Humpin' Slobo-Babe / Whale Brianstorm / Arctic Monkeys יפן / מטרופולין // Yapan / Metropolin מיליון פעם / מלכת הפלקט // Million Paam / Malkat HaPlakat רגעים יפים / תיקי דיין (מתוך מלכת אמבטיה // Regaim Yafim / Tiki Dayan (from Makat Ambatia מצלתיים / הזהר השביעי // Metziltaim / HaZohar HaShviee Cello Concerto in E Minor, Op. 85 by Edward Elgar / Jacqueline du Pre with The London Symphony Orchestra Hot Love / T Rex I've Seen It All / Bjork with Thom Yorke Earth Intruders / Bjork **Bjork and her new album!!!midnight special!!!motzai shabat@24**

למעלה