בוקר טוב חזרתי

איתנים3

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

קולולו..בהצלחה והמון המון מזל טוב

שתהיי עוד אחת מהבנות ששוברות את הסטטסטיקה של האנדואיות ותיכנסי להיריון מהזרעה..

לולי72

New member
קולולו - גם אני עושה בדיקת בטא ביום שלישי

בהצלחה לשתינו

זואילי

New member
בהצלחה קולולו, לבשורות טובות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

והרבה הרבה מזל טוב
שתקבלי מתנה מהממת ליום הולדתך

galim29

New member
בהצלחה יפתי... מחזיקה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איתנים3

New member
מתפקדת ../images/Emo140.gif

שלום לכולן
בת 31 (ארבעה חודשים 32) מצפון הארץ, מתגוררת עם בן זוגי. את האנדו' גילו לי לפני חצי שנה. לפני 10 שנים עברתי לפרסקופיה עקב הריון מחוץ לרחם (עם גלולות) ומאז החלו הצרות. הרופאים טוענים שרוב הסיכויים האנדו' התחיל אחרי טיפול במחלה אחרת שהיתה לי בכבד (מערכת חיסונית שקרסה עקב הטיפול הארוך). היום הכבד תודה לאל התאושש אבל האנדו' התעורר בכל הכוח
(הספקתי לעבור בינואר ניתוח רקטלי מחריד.. חשבו שזו הבעיה) , חייבת לציין שישנה הקלה מסוימת (יחד עם תסכול) שסוף סוף יודעים מה יש לי..
התחלתי בדיאטה בתקווה שתהיה הקלה..(על דיכוי חצי שנה ). אתן מלוות אותי מאז האבחון של האנדו' ועוזרות בכל שלב ושלב, תודה מקרב לב על
החם שאין לו תחליף

vizsla3

New member
מתפקדת

בת 31+ בפורום 4 חודשים, התחלתי בשם אחר אך אני אותה עלמה אבחנה סופית נעשתה אחרי לפרוסקופיה עדיין לא על דיכוי. פחדנית נוראית מהדיכוי ופחדנית נוראית בלי הדיכוי מחכה ל
שימצא לי
מרגישה כאן
חם

galim29

New member
מתפקדת../images/Emo140.gif

כמה השתנה מההתפקדות האחרונה ב- 2007 (למרות שבטוחה שהייתה עוד התפקדות) בת 33, מחכה לאביר הלבן (וויתרתי על הסוס)
ובדיוק חזרתי לאמא אחרי 3 שנים בתל אביב... * נחשפתי לאנדו במאי 2004 באבחנה סתמית של רופאים בבילינסון.... אחרי שנגמרו להם הבדיקות והאופציות ורצו להטיס אותי הבייתה מהאשפוז שנתקעתי להם שם כמה ימים, העלו את האפשרות ושם שמעתי לראשונה את המילה אנדומנטריוזיס. * לאחר שנים רבות מאוד של אשפוזים, בדיקות מציקות וכואבות יותר ופחות והתעללות מצד עולם הרפואה האדיש...... אובחנתי. * רק ביולי 2006 נותחתי לראשונה בניתוח ארוך ועל הדרך כרתו לי גם את כיס המרה.... בתל השומר תחת סוריאנו ורוזין המדהימים שחבה להם רבות עד היום... * במעקב במרפאה כל כמה חודשים... * בינתיים אבחנו לי גם אוסטאופניה ברמה בינונית "בזכות" האנדו שהביא לחיי דברים טובים יותר ופחות... ותקועה עם בעיות בצלעות כבר כמה חודשים טובים. * גיליתי את הפורום המופלא בסביבות 2006 אחרי שחזרתי מארה"ב עם כאבים מחודשים... * מאז הניתוח על דיכוי רצוף (בלי מחזורים -
) של גלולות יסמין ומעבר לפמינט לפני שנתיים. * לרוב מרגישה מצוין ובלי כאבים.... עד לפני 3 חודשים עבדתי ב- 3/4 משרה, קצת ביליתי כמובטלת ועכשיו מתחילה עבודה חדשה במשרה מלאה בתקווה שאכן אצליח לא להתממוטט ולתת לאנדו להרים את ראשה המכוער....
וותיקה בפורום, הכרתי פה כמה מחברותי הטובות היום שנכנסו ל-
מהר והתקבעו שם...

g a l i 2 6

New member
מתפקדת

בת 31 מהמרכז בספטמבר אהיה נשואה כבר 3 שנים מנסים שנתיים להביא ילד לעולם את האנדו גיליתי חודש לפני החתונה והוחלט על גלולות רצוף עד שנרצה ילדים אחרי 10 חודשים התחלנו לנסות טבעי בהמלצת רופא דביל מהרופא ותוך 4 חודשים המצב היה קריטי עד כדי אשפוז כך הכרתי את המרפאה בתל השומר ומשם הדרך לניתוח הייתה קצרה חודש אחרי הניתוח התחלתי טיפולי הפריות כי סוריאנו הוציא לי את החצוצורות ... + בעיית זרע היה לי הריון כימי אחד וכל השאר שלילי כעת מחכה לתוצאות הבטא השמינית ביום שני הקרוב.....

g a l i 2 6

New member
לא להספיד עדיין!

לולי, יכול להיות שזה דימום של השתרשות אי אפשר לדעת עדיין אז תתני תקווה ותחזיקי מעמד עד יום שלישי מחזיקה לך ולי אצבעות לבטא יפה וחיובית

לא ממש ../images/Emo8.gif

לא נשאר עוד הרבה, ואני מחזיקה אצבעות חזק חזק לשרשור שמייח ביום שלישי

ריבקה34

New member
מתפקדת

בת 38 מהגולן, נשואה לבחור הכי מדהים ותומך בעולם...אמא לשני ילדים (שני הניסים שלי) את חדר הניתוחים פגשתי לראשונה בחיי כאשר הייתי בת שנתיים וחצי...מלחמת יום כיפור. אמא שלי חשבה שאולי יש לי פנדיציט...האמת שגם הרופאים חשבו כך..אך בפתיחת הבטן התגלה שיש לי אנדרואיד ציסיט מסובבת על השחלה והחצוצרה הימנית, נאלצו לכרות את הצד הימני. את האנדו גיליתי בגיל 13, אך שוב לא כל הרופאים ידעו לאבחן זאת, את שנות בגרותי ביליתי בבתי החולים, כך גם פגשתי את בעלי...בבית החולים (הוא היה קצין הבטחון של ביה"ח). שוחררתי מהצבא בגלל האנדו..בטענה שאני יקרה מידיי למערכת..למה? כי אחרי לפראסקופיה אבחנתית ע"י ד"ר מייזנר שקבע שהאנדו שלי היא ברמה הגבוהה ביותר שראה אני חייבת לקחת כדורי דנזול לדיכוי..משהו שהצבא לא ממן (800 ש"ח כל חפיסה).אחרי שלקחתי 10 חודשים דנזול עברתי לדקא' באופן חודשי גם תקופה ארוכה. בעלי ידע על מצבי מאז שהכרנו, הוא ידע שסיכויי ליורשים הם אפסיים אך הוא בכל זאת החליט להמשיך את הקשר...חצי שנה לקח מהדייט הראשון ועד החתונה...המצחיק הוא שאת ירח הדבש בילנו בחדר ניתוח...ניכוי ציסטות.... מאז ועד היום עברתי לא 7 מדורי גיהנום אלא 700 מדוריי גיהנום, אך בתוך כל זאת, קיבלתי שתי מתנות אל מדהימות בן ובת שהיום הם כבר בני 15 ו-13. עברתי עד היום 11 ניתוחים שבהם הוציאו כל מה שהיה אפשר להוציא כולל את הרחם... להגיד שסיימתי עם האנדו?......הלוואי, כרגע אחרי הניתוח ה - 11 שלי אני מרגישה הרבה יותר טוב
אין יותר התנפחויות של הבטן, מעט כאבים אך ממש לא משמעותיים..
לצערי הכרתי את הפורום המדהים הזה ואת סוריאנו אחרי כריתת הרחם...אך עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. אני ממש מרגישה שמצאתי את ה
שלי מביתי הקט בגולן אני מאחלת לכולכן שתגשימו את חלום האמהות ושנפסיק לסבול מהאנדו האיום.... בריאות טובה לכולללללללללללללללללללןןןן

למעלה