טוב, אז גם אני
וזה אחרי שקראתי את הסיפורים של כולן בת 31 (בנובמבר 32) מירושלים. מחפשת עדיין את האביר, שיבוא על סוסיתא מצידי... כאבי מחזור לא רגילים לפני פחות משנה- מה שהיה נמשך פעם יום וחצי יומיים נמשך כל המחזור, התכווצויות קשות של הרחם, ואדויל שהפסיק לעבוד, הביאו אותי לרופא נשים (שנבחר אקראית כי הוא היה הכי קרוב). מאחר והוא לא הצליח לעשות לי בדיקה רגילה, כי כל נגיעה שלו הקפיצה אותי לשמיים, נשלחתי לאולטראסאונד שמצא שלוש ציסטות כשהגדולה בינהן בגודל 83X70. אחרי בכי לא קטן, והמלצה של חברה , הוחלט (במקביל לבדיקות שאותו רופא שלח אותי) על חוות דעת שניה - וכך מצאתי את עצמה, שבועיים אחרי האבחנה הראשונה , נוחתת בכסא ממול ד"ר ירון חמני מהדסה הר הצופים, שהסתכל על האולטראסאונד, ועל ה ca 125 (שיצא 858) , וקבע "ניתוח" ! וכך, מצאתי את עצמי לפני כמעט ארבעה חודשים, שלוש קומות מתחת לאיפה שנולדתי, בניתוח שארך משהו כמו ארבע שעות, וכלל הדסקויות רבות באגן וקירות באגן, הקיר האחורי של הרקטום, ועוד כמה מילים לא מובנות (הדוח של הפתולוגיה - ארבעה עמודים !!!) במהלך הניתוח נאלצו להפריד את הרקטום מקיר הרחם האחורי, למעט נקודה אחת, שלא מורגשת (בביקורת האחרונה, אם הוא לא היה אומר לי "הנה נגעתי" בכלל לא הייתי מרגישה). הדבר הראשון שאמרתי אחרי שהתעוררתי זה שמישהו יוציא אותי מפה, כי הרעש של המכונת לחץ דם הוציא אותי מדעתי. אני גם זוכרת שישר הסתכלתי סביבי, וחוץ מלראות הרבה אנשים חולים, ראיתי שהשעה 15:30 (הוכנסתי לחדר ניתוח בשעה 10:50). הדבר השני שאמא שלי אמרה לי היה "לא פתחו לך את הבטן", ולכן אני עד היום עם שלוש צלקות קטנות למדי , וחושבת מה להגיד למי שיראה אותן (והגיע הזמן יש לאמר..) - יש למישהי רעיונות ?? חחח חברה שפעם הייתה פה המליצה לי על הפורום הזה . אני לא מגיבה הרבה, כי אין לי מה לתרום, חוץ מלחזק את ידי כל אחת ואחת מכן. את המשפט "שיתגשמו כל משאלות ליבכם" בחתימה שלי הוספתי בהשראתכן. נכון להיום אני בסך הכל בסדר. וזהו.. חפרתי מספיק.