בוקר טוב חברים

בוקר טוב לכם

אני חדשה אבל עד היום קראתי הרבה את הפורום הזה וגם את פורומים אחרים אז אני מנסה גם לכתוב. שקראתי ראיתי שאתם מתרגזים שלא כתוב כלום בכרטיס אז מילתי כמה דברים שתדעו עלי ולא תתרגזו. זה בסדר?

ben3211

Member
זה בסדר אופה, אני כבר רגיל לקרוא

כרטיסים אישיים ריקים או ריקים למחצה. אבל בכל זאת יפה מצידך שהואלת למלא את החסר לטובת אלו שמעוניינים לדעת קצת יותר פרטים. וברוך בואך לפורום שלנו

צלפלפית

New member
בוקר טוב

בוקר בניחוח של סופשבוע מתקרב.... רשימות של דברים שיש לעשות כדי שסוף השבוע יהיה נינוח ונעים.. הבטחות לעצמי...הבטחות לאחרים... ציפיה לימים בהירים הקוראים לך לצאת אליהם... לספוג את האביב... יום משופר שיהיה לנו.

ben3211

Member
כאחד שנוהג לעשן, חוש הריח שלי כבר

לא משו....אבל אם את אומרת שיש ניחוח נעים של סופ"ש באויר...מי אני שאשבור לך את המילה? מאחל לך ולכולם שתזכו לספוג עוד המון אביבים ושתמצו אותם עד תום.

ben3211

Member
בוקר טוב אבישג ולכולם ../images/Emo42.gif

אל תתנו ל-
להטעות אתכם, בחוץ דיי סגרירי ואביך. אבל בכל זאת שיהיה לכם יום נפלא ומקסים.

magy

New member
חחח

ולנסיכה! זוכרת את הפרחים שהבאת פה? אמרתי שהדפסתי. אז הדבקתי על שתי אבנים........

ben3211

Member
חבל שהאבנים אינן יותר גדולות ../images/Emo4.gif

היינו מוסרים אותן לאותו בחור מסכן מהכתבה שהעלית.... שיזרוקותן על האקסית (בסגנון דבר אלי בפרחים)

חלוקי נחל כאילו

לא מתאים לזרוק , מעשי אומנות אנא גלי לי איך את עושה את זה כי חלוקי נחל יש לי המון וזה רעיון נהדר למתנות אישיות

magy

New member
החלוקים היו בבית...

אני שומרת אבנים.....(לא רק אבנים.......) חחח הדפסתי את הפרחים.. גזרתי מסביב את הנייר הדבקתי על החלוקים......אחר כך לאק........ וזהו...נראה ממש כמו ציור..... חבל שהמצלמה לא מספיק טובה ...התוצאה טובה מהתמונה..... כבר הדבקתי עוד מהפרחים האלה.... על אגרטל מפלסטיק..... אביא תמונה.... אם תצליח.........

אבישג 55

New member
מה כבר ערב?

היום היתה לי פול עבודה ,לא הספקתי אפילו לתת הצצה באינטרנט. אז ערב נעים שיהיה לכם

למעלה