בוקר טוב חברים..

בוקר טוב חברים..

במהלך השבוע צפיתי בטלווזיה על שני מקרי ההתעללות בילדים שהיו בירושלים ובבית שמש....אם השנים הנושא הזה יותר ויותר מזעזע אותי...ואני שואלת את עצמי/אתכם...האם זו התקשורת שחושפת מקרים כאלו..האם הכאה/התעללות בילדים היא נורמה מדורי דורות רק שאז לא הייתה התקשורת לחשוף ...האם עדיין באמת ישנם אנשים שחושבים "שחוסך שבטו שונא בנו" האם "בגלל המצב" הפכנו להיות אנשים חסרי סבלנות\ אלימים, ....לצערי אני שואלת שאלות רטוריות עוד השבוע בתכנית של "סופר נני" הייתה משפחה שאבא צעיר מכה [רק על היד או הטוסיק] את בתו על כל שטות...ומשפיל אותה.....האם צריך להביא מצב שפעוט בן שלוש יהיה מאושפז ללא הכרה בטיפול נמרץ ורק אז לעצור את האם המתעללת...ומה שהכי מקומם אותי שאם רוצים אפשר למגר לטפל בתופעה...טוב... גם הפעם מן הסתם נקבל תשובות של "חוסר תקציבים"....אבל גם ללא תקציב גדול ניתן לנסות לפחות לעזור...בבתי הספר בגנים...לערוך סדנאות להורים שאותם תנחנה העובדות הסוציאליות הפליכולוגים מהשירות הפסיכולוגי שקיים בכל עיר....ילד מוכה ניתן לזהות בבית הספר..המורות יכולות לעזור באיתור אותם ילדים מוכים ובעזרת הגורמים שציינתי להתערב......אפשר אם רק רוצים....אבל......

בתיה 35

New member
ילדים מוכים,נשים מוכות...

הדור שלנו שמצד אחד שואף לקדמה מביא הרבה ניתוק של אנשים מעצמם.דבר שיוצר תסכול ומתח אצל הפרט ואחכ הוא מוציא את זה קודם כל על המשפחה שנדמה לו ששם הוא יכול להרשות לעצמו דברים שבחברה הוא מתבייש או לא מעז לעשותם. כל האשליה הזו של שיוויון זכויות ופמיניזם מבלבל את היסודות והגבר מרגיש מאוים מה בדיוק מקומו כגבר במשפחה מה שהיה ברור לפני כם-הופך היום למבולבל. השתיה,הסמים,המתירנות המינית יוצרת מתחים-וכן גם איבוג האמון והאמונה. צריך חינוך מחדש של הדור.צריך הגדרות ברורות יותר של תפקידים . גם העובדים הסוציאלים והמוכים האמורים לשים לב לשימנים בעצמם מפחדים לפעמים לדווח שלא יהיו על הכוונת של ההורים עליהם הם מדווחים.

התעללות בילדים מזעזעת

מחריד לשמוע על התעללות בילדים חסרי ישע.והתעללות בתינוקות
......אלוהים אדירים לא נתפס בעיני איך הורים מסוגלים לעשות את זה לתינוק שלהם.המתעללים למיניהם חולים נפשית. התקשורת חושפת את המקרים אבל לדעתי תמיד הם היו קיימים. את התוכנית "סופר נני" אני מאוד אוהבת.אני מעריכה הורים שמבקשים עזרה והדרכה בגידול הילדים גם במחיר לא פשוט של חשיפה.צריך להשקיע יותר בלמידת ההורות . כשילדיי היו קטנים היו חוגים של אדלר [בחינם] בעקבות התוכנית "קשר משפחתי" זוכרת את הסבב בבתי הקבוצה וכמה היה מענין ומעשי .

ben 911

New member
צפיתי בחדשות באותה אישה לבושה כמו נשות הטליבן

אני לא יודע למה אבל היא נראית לי כמו רובוט הנשלט מרחוק מישהו במשטרה ניסה להסיר ממנה כמה שכבות? אולי ימצאו בפנים איזו עז.

קשה לי לראות את זה

אני אמנם לא ילדתי ילדים אבל קשה לי לראות ילד שמציקים לו או בוכה הרבה יותר קשה לי להבין התעללות בילדים אני רואה את החרשות והעיניים דומעות חופשי מהעצב והכעס על הנזק שעושים לילדים

ben 911

New member
נסיכה, אולי בטעות אולי במתכוון יצא לך חרשות.

חרא~שות
את אפילו לא ידעת שאת כזאת.

למעלה