בוקר טוב חברים...

בוקר טוב חברים...../images/Emo24.gif

נדמה לי ששבוע הבא מזיזים את השעון לשעון קיץ? אצלי השעון הביולוגי כבר הזיז אותו לפני כמעט חודש ואני כבר סיימתי את הלילה....אם אני לא טועה ....היום יש חתונה בבית אחת מבנות הפורום....אז שיהיה הרבה מזל טוב...ושלזוג הצעיר יהיו חיים טובים, שלווים , ומאושרים...
בוקר נעים ויום קסום לכל חברי הפורום....

../images/Emo96.gifבוקר טוב לך ערדי ולכולנו../images/Emo141.gif

את השעון מזיזים בלילה שבין חמישי לשישי הבא, יש היום חתונה?
לחתן ולכלה, אני יוצאת היום עם החטייארים (במודעה כתוב לאזרחים הבוגרים)לטיול מאורגן מה- מתנ"ס לראות אירוסים בגלבוע,כ 80 ש"ח כולל צהריים איכותית באחד הקובוצים באיזור,שרל'ה,,,,,,,,,, אולי בקיבוצך?? שיהיה לכם גם יום כייפי,

באמת שלא רוצה להביא כאן "מלחוס" אבל קשה

לי להתעלם התשדיר ב"עובדה" שראיתי אתמול בטלווזיה...למרות שהתמונות לא היו חדשות ..בכל זאת לא נתפס לי שנער יהודי שגדל ב"גולה" ואני בטוחה שפה ושם גם קיבל הערות וגינויים בגלל מוצאו..יהודי..יגיע לארץ ויסגל וינסה לאמץ "תורה" ניאו נאצית..ממש מתחת לאפם של הוריו ..יתחבר לקבוצה נוספת...יבלה עד חצות בפאב ישתה לשוכרה..ויצא לרחובות העיר להתחיל להתעלל באכזריות ובברוטאליות באנשים על פי מגדרים אתניים...מצב סוציואקונומי מסויים, .גזע, מצמרר....ועוד מצליח להתחמק מהארץ יומיים אחרי שנעצר ושוחרר ומנהל חיים חופשיים בארץ מולדתו רוסיה....מזעזע היה לדעת שקבוצתו היא לא היחידה שפועלת על פי אותה "תורה" יש כאלה נוספים בארץ...[למרות שלדעתי הם בכלל לא התעמקו באותה "תורה" סתם לקחו אותה כסמל על מנת לשחרר יצרים בהמיים על חסרי ישע בשם איזו "אידאולוגיה" חיתית....

זהו בעובדה יצאה האמת

הרוסים הגויים הללו הרסו פה כל חלקה טובה ואני שמחה שאתם סוף סוף רואים את זה בכל מקום ברבנות בתנועות הניאו נאציות בביטוח הלאומי בניו פארם בקופות חולים ספסיבה ספסיבה רובוטה נייט דא לכו תחזרו לקביי נמאסתם אתם רק הורסים כל חלקה טובה לודמילה סבטלנה נטשה ואנה לכו מכאן אתמול!!!! נ.ב. בגרמניה יש סל קליטה טוב יותר לרוסים לכו לשם תרגישו בבית אנחנו כבר גילינו מי אתם

תודה ערדי,איחולך התגשם, באמת היה כיף../images/Emo141.gif

אתמול חשבתי,, למה לא נולדתי בהרי הגליל,הנופים ובעיקר האוויר שם ממש עושים לי טוב בנשימה ובנשמה,

כפרה...לא מאוחר..חכי לי שאגיע לפנסייה

ויחד נקנה לנו איזה בית חמוד וקטן באיזה מצפה קטן וחמוד שמשקיף לגליל..לגלבוע...משתגידי...

שרל'ה,,את צודקת,, מי כמוך יודעת../images/Emo13.gifש,,,

הקיבוצים המארחים (בתשלום) לא נותנים אוכל איכותיבמיוחד,במודעת הטיול היה כתוב אוכל איכותי, והם וצדקו,, כי בסוף אכלנו במסעדה משובחת במרכז בית שאן , אתמול כתבתי באחד הקיבוצים מתוך הרגל שבטיולי הגליל תמיד אנו אוכלים בקיבוצים, עברנו ממש ליד קיבוצך וצעקתי מהחלון שרל'הההההההה,,ולא שמעת אותי
הטיול היה ממש מוצלח,אני מתה על הגליל, האירוסים כבר קמלו זה כבר מאוחר לנסוע לראותן בפריחתן (הקצרה) שרל'ה!!! אני עוד לא מצליחה לשמוע ביו טיוב,בני עסוק עכשיו בקדם ירח דבש, אין לו זמן להתעסק עם המחשב שלי,

ש ר ה לה

New member
שושי חמודה. במחשבים אני לא ממש מתמצאת...

בשביל זה יש לנו פה מומחה גדול, הלא הוא פזי.... עטרת ראשינו

ש ר ה לה

New member
אופסססססססס הרי אני לא בפזנון עכשיו...../images/Emo9.gif

מרבה פורומים וקומונות - מרבה דאגה.... מבקשת את סליחת ההנהלה על הבילבול.... מה לעשות, לא לחינם אנחנו כאן גילאי 50 פלוס... אמת שאני כבר יותר קרובה לשישים מאשר לחמישים....

../images/Emo13.gifשרל'ה יקירה,אני מבינה אותך,,,,,,

אין פה הנהלה אז אין צורך בהתנצלות,כל
פה חברים, אנו כבר ילדים גדולים ומסתדרים לא רע גם בלי מנהל(ת), שיהיה לכולנו המשך יום טוב

בוקר טוב לכולם.

אחרי מסיבת פורים חגיגית מהנה אתמול בערב..עוד צפויות לי כמה נוספות השבוע [ככה זה כשרוקדים בכמה מקומות ].אנשים יצירתיים בתחפושות .תמיד מתכננת להתחפש ולא מתחפשת אבל נהנית לראות את המחופשים. ועכשיו........."רצה" לעבודה. יום נעים לכולם.

שרוקדים תמיד יש מסיבות

לא תמיד צריך תירוץ למפגש ולריקודים , שרוקדים באופן קבוע יש שמחה בלב אז פורים זה רק תוספת ולא יותר , רוקדים בתחפושת . עבורי הריקודים היו סיבה לשמוח מבפנים, בחיבור של גוף ונפש למלא את הגוף והנפש בשמת חיים שלא מתבצעת בשום פעילות אחרת

גאיה ק

New member
בוקר טוב חמשושים../images/Emo42.gif

אפרופורים אוטוטו. מישהו אכל פעם בישול מולקולרי? ממש הביצה שהתחפשה. נראה לי כמתאים לבתי אבות
איזה רעיון ביזארי.
יום נפלא לה לה !

את "הרעיון הביזארי מן הסתם אוכל לראות רק מהבי

אהבתי את הגדרתך "חמשושים" עוד מימי התיכון...טוב..יש לנו עוד להיות שישסטים, שביעיסטים, שמיניסטים..אנשאללה בבריאות טובה...

הבוקר שלי

השעון הביולוגי שלי מתחיל בצהרים , קשה לי כיום לקום מוקדם בשבוע האחרון אני קמה אוכלת וחוזרת לישון , ישנה המון שעות ביום קמה מוקדם רק ביום שבת , כי הולכת לישון מוקדם בערב שבת אבל אני הכי עירנית בלילה ,מתעוררת לקראת 9 בלילה חיה הפוך מכולם שסביבי , מזלי שלא צריכה לעבוד לפרנסתי אבל שיצאתי לעבוד לפני כמה שנים , שמתי שעון וקמתי בזמן ,התלבשתי ועבדתי כמו כולם מהר מאד התאפסתי וקמתי לטפל בילדים של השכנה , ואז חזרתי לישון בצהרים אבל אם אין צורך לקום אני נמרחת במיטה בבוקר , נהנת להקשיב לרדיו בעיניים עצומות

אפרופו חתונות......

חברתי סיפרה לי שהיתה אתמול בערב בחתונה. האנשים ממתינים בסבלנות לחופה.השעה כבר תשע.הרב חסר סבלנות ומקציב עוד רבע שעה המתנה לפני שיחזור הביתה. בדרך כלל למי ממתינים?לחתן ולכלה.כאן המתינו ל.... .. ... אמא . מה שמאפיין אותה שהיא אוהבת לעשות כניסות. לפי דבריי חברתי..אכן היתה כניסה מרשימה בשמלה מהודרת להפליא וסיבוב מלכותי. בכל מקרה חושבת שבערב החתונה מתמקדים בחתן ובכלה...זה בעיקר הערב שלהם. כן ירבו השמחות אצל כולנו.

למעלה