בוקר טוב חברים וחברות יקרים

bimbo15

New member
בוקר טוב חברים וחברות יקרים

אני מקווה שלא רואים אתכם אך ורק משום שאתם מבלים בנעימים
את ימי החופשה של קטנים וגדולים.
או שלחילופין - אתם מרגישים טוב
.אמן ואמן!!

אשמח לשמוע מכם. אתם חסרים לי.

חיבוקים מלוא הזרוע

מה שלומך?

אצלי המרגש מאד משתנה. יש ימים שמרגישה יותר טוב ואז קצת עפה על עצמי וחושבת שזה ימשיך ככה. ויש ימים לא להיט בכלל. אני כבר יומיים ממוטטת ברמת ממש קשות, מקווה שלא אגיע למצבים של חוסר אונים קשה. מנסה לקבל את זה שזה ככה בלי לחשוב יותר מדי על למה וכמה ומתי יהיה יותר טוב.

ורציתי לבשר לך שקניתי את השועל בלול התרנגולות (דרך סיפור חוזר, שנדמה לי שגם זו המלצה שלך, תודה גם על זה) ומיד התחלתי לקרוא בו, אפילו לא היתה לו תקופת צינון בין שהוצאתי אותו מהמעטפה והתחלת הקריאה. אז מלא תודה.

לא נותן לי לשים אייקונים, אז :)

bimbo15

New member
היי ויוויאן, אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב,

ושלא הגעת לחוסר אונים קשה.
אני מחזיקה לך אצבעות

באשר לספרים, אני מאוד שמחה שהשגת את השועל, כי לא ראיתי אותו בשום מקום. את נהנית ממנו?
אני ממשיכה לרכוש ספרים דרך סיפור חוזר, וזה ממש נפלא. אפשר לקרוא ולהנות מבלי לשבור חסכונות כדי לקנות.
אני לא יודעת אם כתבתי לך, אבל ספר טוב אני יכולה לקרוא מספר פעמים, ולכן חשוב לי שיהיה שלי.
אגב, מסתבר שבספריה בעיר שלנו שינו כבר את זמני החזרת ספרים, והם עומדים על שבוע. אנשים אמרו שיתריעו גם על זה, כי זה בלתי אפשרי. רוצים זמן החזרה לפחות של שבועיים.

תרגישי טוב יקירתי, וחישבי רק על דברים מצחיקים. זה טוב לבריאות.
המון

אני נעה מקצה לקצה, כך שאח"כ אני לא זוכרת

מתי היתה הפעם הקודמת שהרגשתי רע. נמאס כל כך.
ןאני מנסה להסתכל על החצי כוס המלאה, אז באמת זה שאני מצליחה לא להגיע למצבי קיצון זה הרבה מאד. מקווה שימשיך ככה.
וכן, דברים מצחיקים בהחלט. הטויטר עושה לי את זה, עד כדי צחוק בקול רם.
וקישון כמובן. השועל בלול התרנגולות זה קלאסיקה, אני ממש מתפלאה על עצמי איך לא קראתי אותו עד היום. והוא כמובן מצחיק מאד. תודה.

בקנייה יד שנייה שלו באינטרנט דווקא יש להשיג. קצת מתבאסת שלא קראתי את הגרסה הקודמת עין כמונים (שזה מטורף ומקסים שבאמת ישוב קרא לעצמו על שם הישוב הפיקטיבי של קישון), אבל אולי מתישהו אני גם אקרא את הגרסה הקודמת ואבין איזה שינויים נעשו בזו.

ולגבי הספרייה המוזרה שלך, תמשיכו לןהאבק ותעדכני אותנו עד שיגיע זמן השאלה סביר. זה ממש מוזר.

תודה שאת פה ושכולכם פה. זה עוזר ברגעי משבר.

bimbo15

New member
ויוויאן יקירה, כואב לקרוא שאת מרגישה כל כך רע

אני יודעת שלא ינחם אותך לשמוע, שגם לי היה שבוע מאוד קשה, עד שיומיים לא אכלתי בכלל.
היום הוטב לי בלי עין הרע, ואני מקווה שגם לך יוטב במהרה. את חושבת ש
יעזור? אז קבלי מלא הכף.

באשר לשועל בלול התרנגולות, לא ידעתי שיש גרסה קודמת וגם אני אחפש אותה. אני מאוד שמחה שאת נהנית מהספר. וכי אפשר שלא להינות ממנו?

באשר לספריה, כנראה שהמנהל/ת רצו להפגין תנועה רבה של מחליפי ספרים, וזה מה שיצא. בכולופן, התושבים מתכוונים להפגין. שיהיה להם בהצלחה.

גם אני שמחה שאת פה, ושולחת לך מלוא החופן חיוכים וחיבוקים.

למעלה