בוקר טוב ושבת שלום!!!

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gifמממ ..מממעניין

ממה נובעת האמירה הזאת
ואל תשלח אותי,ווקשה, לתגובות/תאריכים בהם היה פה במודע..ובריש גלי *גן ילדים*.

גאיה ק

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ג'מני

קניתי לבני את הדיסק ובו השיר..
העולם..לאחד מימי ההולדת.

mamaWitch

New member
מלך העולם

בשבילה אתה מלך העולם שלמה ארצי שם בתוך מיטה, מול קיר ענק כחול, קר וזול לפעמים אתה, נאנח בלי קול ובכל זאת, אמא שם שומרת גם כשאתה גדול מחליפה לך בגדים אומרת שאתה מלך הגברים בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש (למשל) מלך החיות או מלך ההרים, אם תטפס אי שם קום תהיה כל מה שבא לך, כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם "שם תמיד אתה, כל מה שתרצה, רק תבחר" כך אומרת היא ואתה שואל:"מה עוד אפשר מה שלא הייתי בטח לא אהיה"... מלחליפה לך בגדים, אומרת שאתה מלך הגברים, בשבילה אתה יכול להיות מה שבא לך לראש (למשל) מלך החיות או מלך ההרים, אם תתפס אי שם קום תהיה כל מה שבא לך כי בשבילה אתה תמיד מלך העולם, מלך העולם.
וזה אומר הכל

גאיה ק

New member
תוווווודה מתוקה!!!!!

חסכת לי זמן וחיפוש שהתכוונתי לעשות.. איזה כייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben3211

Member
אחלה שיר מאמא. ואני מאד שמח

בשמחתך, באמת.
אולם למען הסדר הטוב וכדי לשמור על זכויות היוצרים, ראוי וצריך כשמעלים שיר באינטרנט או בעיתון, לציין את שם המשורר / יוצר, בתחילה או בסוף השיר, אני בטוח שאת מודעת לזה ורק מתוך שמחה לרגל הולדת הנכד פשוט שכחת. ושוב מאמא... שיהיה לך ולמשפחתך המון כייף ונחת מהנכד המתוק מתוק מתוק בן פורת יוסף

גאיה ק

New member
למיטב ידיעתי

גם אסור לכתוב שיר ואפילו לכשמוסיפים קרדיט אלא להביאו בקישור בלבד באם מדקדקין...ומקפידין...

mamaWitch

New member
כן... טוב...

ואני פשוט עשיתי העתקתי בקופי ופייסט מהאתר, בדיוק כמו ששם... רק המבצע בעברית. במקום אחר כתוב משום מה: אמן\להקה: שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: מישורים לבנים . ואני יודעת שזה בכלל שיר מתורגם... ואשמח מאוד לדעת איך קוראים לו במקור כדי למצוא את המילים באנגלית.

למעלה