בוקר טוב ושבת שלום מעין אחלה שרשור
M MaNcHi 135 New member 26/12/08 #2 ../images/Emo197.gifשבת שלום../images/Emo197.gif אני מרגישה כאילו היום יום שבת! שיהיה לכולנו שבת מקסימה ושקטה! תודה חנה הייתי חייבת לשחרר קצת.... אז ספרו מה אתם מתכננים לשבת הזאת!
../images/Emo197.gifשבת שלום../images/Emo197.gif אני מרגישה כאילו היום יום שבת! שיהיה לכולנו שבת מקסימה ושקטה! תודה חנה הייתי חייבת לשחרר קצת.... אז ספרו מה אתם מתכננים לשבת הזאת!
ז זיוון נח New member 26/12/08 #3 ../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gifשבת שלום וחג שמח!! שבת שלום לכם, וחג חנוכה שמח!! איזה שרשור מדליק שיהיה לכם שבת חמימה וטעימה נ.ב לא לשכוח לראות פרינס
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gifשבת שלום וחג שמח!! שבת שלום לכם, וחג חנוכה שמח!! איזה שרשור מדליק שיהיה לכם שבת חמימה וטעימה נ.ב לא לשכוח לראות פרינס
E eyes for the moon New member 26/12/08 #4 בוקר טוב!~ השרשור של המשחק פשוט קורע!! אני מתה מצחוק.. משחק תפקידים גאוני
M MaNcHi 135 New member 26/12/08 #5 אין ספק בכך../images/Emo45.gif כמו שאמרתי, אתם פשוט הורסים!!!! צריך לתת לכם פרס! וד"א אני עובדת על זה עם הנהלת תפוז. אז תשאפו לניצחון כי פרס יהיה!
אין ספק בכך../images/Emo45.gif כמו שאמרתי, אתם פשוט הורסים!!!! צריך לתת לכם פרס! וד"א אני עובדת על זה עם הנהלת תפוז. אז תשאפו לניצחון כי פרס יהיה!
A asia84 New member 26/12/08 #7 שבת שלוםם ../images/Emo48.gif אחלה משחק אחלה הומור יש לאנשים פה במיוחד לאלה שעושים את דמויות מעיין אחלהה שירשור של גברים הוצאת לי את עייפות רק שהצצתי בהם ישר עברה לי עייפות ישרר חג חנוכה שמח שבת שלום לכולם תנוחו טובב בסובשבוע הזה ותהנו מכול רגע
שבת שלוםם ../images/Emo48.gif אחלה משחק אחלה הומור יש לאנשים פה במיוחד לאלה שעושים את דמויות מעיין אחלהה שירשור של גברים הוצאת לי את עייפות רק שהצצתי בהם ישר עברה לי עייפות ישרר חג חנוכה שמח שבת שלום לכולם תנוחו טובב בסובשבוע הזה ותהנו מכול רגע
E elinoy92 New member 27/12/08 #8 שבת שלום לכולםםם=] וחג שמחחח ../images/Emo138.gif מחר אני מסיימת לראות את save the last dance for me ואת Iljimea אייי זה יהיה קשה להיפרד משתי הדרמות האלו...
שבת שלום לכולםםם=] וחג שמחחח ../images/Emo138.gif מחר אני מסיימת לראות את save the last dance for me ואת Iljimea אייי זה יהיה קשה להיפרד משתי הדרמות האלו...
D dayana3 New member 27/12/08 #9 שבת שלום לכולם ../images/Emo140.gif מעיין אין המשחק הזה הוא המצאת המאה! תמיד טענתי שאת גאון והדמויות פשוט מעולות!! אין דברים כאלה תודה על השרשור נוטף ההורמונים הזה שבת שלום לכולנו
שבת שלום לכולם ../images/Emo140.gif מעיין אין המשחק הזה הוא המצאת המאה! תמיד טענתי שאת גאון והדמויות פשוט מעולות!! אין דברים כאלה תודה על השרשור נוטף ההורמונים הזה שבת שלום לכולנו