בוקר טוב ושבוע טוב

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

asia84

New member
בוקר ../images/Emo42.gifאור ../images/Emo24.gif

בוקר אור לכולם
חנה תודה על קישורים של נסיך לבוקר
נחתי מעולה בסופ"ש הזה וצפתי גם ב-BOF כמה פרקים מתוקים שעשו לי נוסטלגיה חמודה
ואז שמעתי את שירים המהממים שלהם יאוו תודה לנורית על עידכון הספשייל שלהם השבוע ב28.4.09 שחייבים לראות טוב שיש את זה
אז שיהיה לכולם שבוע טוב ומעולה ומקסים
אוהבת המון
והמשך יום מעולה לכולם

בוקר טוב חנה ולכולם שבוע טוב ../images/Emo140.gif

WOW תודה חנה
אני מתה על השיר הזה
וסוף סוף רואה מי שר אותו
השיר נקרא PERHAPS LOVE וגם עליו אני חורשת ב-MP אני לא מאמינה איך הילדים האלה מוציאים שירים מקסימים כל כך כל השבת אני חורשת על T-MAX ו-SS501 OST שך BOF ומתמוגגת מכל רגע. שבוע טוב !!

shovalkash

New member
שלחי לי את כל הקליפים שאת רואה או שומעת

של SS501 ואם יש לך את כל השירים מהסרט BOF..... את יודעת שאני פה ..... אשמח לעזור אם תהיה בעיה... שובלל

בוקר,בוקר,בוקר מקסים!!../images/Emo13.gif

בוקר יום ראשון יהודה פוליקר מילים: ס. קויומדזיס לחן: ס. קויומדזיס גרסה עברית: יעקב גלעד שש וחצי, שבע שמונה, בוקר יום ראשון לא רוצה לשמוע רדיו, לא לקרוא עיתון עוד מעט עומד לרדת גשם שיטפון לו יכולתי עכשיו רק לישון לא רחוק מכאן נמשכת מלחמה פרועה יש רעב כבד באסיה, אפריקה צמאה אין על פני כדור הארץ חסד לרפואה השעון מצלצל עוד שעה אלה שחלמו איתי על חופש ושירים זאת שאהבה אותי, כולם עכשיו שונאים כל אחד החליט לברוח גם הציפורים והלילה שמיים שחורים סביב ביתי חומה סוגרת כבר כמה שעות צליל שרשראות מתכת מנבא רעות כאן הזמן עצר מלכת שוב באות דמעות לו יכולתי עכשיו לא לראות...
שיהיה לכםםםםם יום מקסיםםםםםם!!

asia84

New member
מקסים מקסים זיון נח ../images/Emo140.gif

אהבתי נורא שיר איך שאת מפתיע אותנו עם שירים על הבוקר מגניב תודהה יאוו אהבתי את תמונה מהממת בטח את עיצבת אותה
תמשיכי ככה תודה על שירים וכמובן המשך יום מקסים לך

asia84

New member
../images/Emo2.gif WOW

יאו גם זו מהממת יאוו איך שריגשת אותי עכשיו תודה תודה

nurit224

New member
בוקר אור לכולם ../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכולם ושיהיה לכולנו שבוע טוב בעבודה ובלימודים ובבית למי שנשאר בבית ...והנה הימים הולכים ומתקרבים לחג המנגלים כמו שכולם אומרים ! תודה על הסרטונים חנה ! תאמת הבוקר אני נתקלתי בחדשות קצת מאכזבות ועצובות
על אחד מהשחקנים הכי טובים שאני מכירה ושכולכם מכירים בתור הנסיך שלנו מהסדרה הנסיכה בארמון..אתם לא תאמינו אבל...
הוא נעצר לחקירה על שימוש בסמים ( אקסטזי וקאטמין )...לפי החקירות שבוצעו נגדו הם גילו שבזכות עוד 2 שחקנים אחרים ( לא מוכרים לי לפחות ) שהביאו את הסמים לקוריאה מיפן הוא היה השותף שלהם בכל מה שקשור לקניית הסמים. לאחר החקירה שלו הוא הודה באשמה וכרגע נמצא במעצר. המשטרה בקוריאה טוענת שזאת הפעם הראשונה שהם נתקלים במפורסם שמשתמש בסמים בקוריאה אבל ככל הנראה זה לא המפורסם היחיד שהם הולכים לתפוס כי יש להם חשדות נוספות ?? מעניין מי יהיה הפעם ??!!??! טוב אני רואה שגם קוריאה מתחילה להיות מושפעת לרעה מהוליווד !

7han

New member
יו נורית לא נכון איזה חדשות עצובות

אני לא מאמינה שהנסיךהמקסים לקח סמים ושיש עוד מפרוסמיםבדרך

dayana3

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

WTF
סמים
ג'ו ג'י הון
בטוח
איך
למה
כמה
איפה
אבל.. אבל.. הוא נראה כזה בחור טוב.. והוא שחקן מעולה ואני מניחה שלא חסר לו כלום בחיים.. למה הוא עשה שטויות, למה
אני מאוד, אבל מאוד, מקווה לא לשמוע בימים הקרובים על עוד כמה שחקנים שהלכו בדרכו
שלא יתחילו להתדרדר גם שם עכשיו...

MaNcHi 135

New member
שלא ישתו לי חשיש שם!!!

מה נראה להם??? והכי חשוב שירחיקו את הזבל הזה מהמלכה
שלי כי אם אני אגלה שמישהו ניסה לפתות את הפרח התמים הזה דמו בראשו והחרמה בפורום!!!

leona112

New member
חח מעיין אין עלייך ולגבי הסמים הוא טיפש

איך הוא יכול לעשות דבר כזה ,טוב אי אפשר לדעת מה הסיפור מאחוריה , אולי איימו עליו בחיי משפחתו או שמא איימו לגלות סוד אפל עליו אי אפשר לדעת . אסור לי לשפוט אותו .

איך קוראים לשחקן? כל כך טיפש

להסתבך עם סמים....ועוד שהוא מפורסם כמו היפני מלהקת SMAP שנמצא עירום בפארק כשהוא שיכור לגמרי.... משהו עובר עליהם כנראה... ,USV GK VGSFUI BURH,

NewNJ

New member
שינגון? ג'ו ג'י-הון. והינה הוא וחבריו לסם:

מהכתבה הזאת ניתן להבין כי ג'ו ג'י-הון הואשם בשני סעיפים של שימוש בסמים. זוג החברים האלו שלו ככל הנראה מואשמים בסחר. בדרמהבינס יש סיפור מתפתח- ובעדכונים...הבחורה העצורה, יון סול הי, הפלילה ככל הנראה עוד שמות של אנשים שקנו ממנה סמים...בין השמות הנוספים 7-8 סלבריטאים נוספים (ע"פ סומפי, ה7-8 הללו הם סלבריטאים וביניהם יש הנחשבים פופולריים ומוכרים כמו ג'ו ג'י הון). לפי מה שניתן להבין מהסיפורים בסומפי נראה שבקוריאה מכניסים לכלא על שימוש בסמים...מסתבר שהיה מתישהו שחקן שנתפס מעשן מריחואנה והוא נכלא. אנשים שם קוברים את הקריירה של שינגון (ואחרים מנסים להמר על מי ה 7-8 המפורסמים האחרים) הדבר המשעשע בסומפי (לצד כל אלה שמרחמים עליו על כך שהינה הלכה לו הקריירה) הוא כל אלה שאומרים שבעצם שכשחושבים על זה- בחלק גדול מהתמונות שלו הוא נראה כאילו הוא על משהו. חבל עליו..

תודה דקלה ../images/Emo140.gif

אני ממש בשוק. חשבתי שנורית התכוונה אליו אבל לא רציתי להאמין.
באמת חבל עליו...אהבתי אותו מאד בסדרה "הנסיכה" לא הצלחתי לקרוא את מה שצירפת מ-סומפי, דווקא היה מעניין לקרוא. מקווה שה-7-8 האחרים לא מאלו שאנחנו אוהבים ומכירים כאן. באמת חבל עליו...

למעלה