בוקר טוב ונעים מאד

miri71

New member
הי תמי,

אני שמחה לקרוא כשכל פעם מישהי חדשה מצטרפת אלינו. אני התחלתי להכנס לפורום לפני כמה חודשים טובים לאחר שרק קבלתי טפסים מירושלים והם שכבו אצלי לפחות שנה (הספיקו גם להשתנות בינתיים כמה פעמים). ידעתי שמחכה לנו תהליך ארוך ומייגע: בדיקות שלי ושל בן זוגי, פרסומים בעיתונות, ראיונות של הפונדקאיות הפוטנציאליות, המון תקווה וגם מעידות - הכל...אבל היה לי די ברור שנעשה זאת באופן עצמאי. יכול להיות שבעקבות חוויות קשות שעברתי בחיים שלי כל התהליך הזה היה נראה לי קשה, אבל אפשרי בהחלט. את ידעת, אני חושבת שכל עוד יש מה לעשות אחרי ברור לך שלא תוכלי ללדת את הילד שלך בעצמך - זה מאוד טוב והתהליך הזה הוא פתרון... היום אנחנו נמצאים לפני סגירת חוזה עם הפונדקאית שלנו. הכרנו אותה דרך העיתון והיא בינתיים הפכה לחלק אינטגרלי מהחיים שלי. היה לי כ"כ ברור שאני שולחת לה זר לשנה האזרחית וגם קבלתי ממנה ברכות מקסימות. אני מאחלת לך מכל הלב שתצליחי לך בדרך שתבחרי ואנחנו פה נשתדל לעזור.

תמי55

New member
תודה רבה רבה

לקבלת הפנים הנעימה ולאינפורמציה שנתתם לי. אני מאד מעריכה את זה, אין ספק שבתחילת הדרך יש הרבה בלבול ותהיות, וטוב שיש עם מי לדבר... ברשותכן רק אביע את דעתי לגבי סוגית המרכזים. אולי לבנות הותיקות הנושא כבר נדוש, אבל לאנשים שבתחילת הדרך זו החלטה מאד קריטית ומאד חשוב לנו לקבל אינפורמציה לטוב ולרע. בסך הכל מדובר בסכום כסף לא מבוטל, ובהתערבות של גורם שלישי שיכול להועיל, אך יכול גם להזיק. לכן אני כן חושבת שיש מקום שבנות עם נסיון יגיבו כל פעם מחדש כל אימת שמצטרפת חדשה שואלת, גם אם הדברים חוזרים עבורכן או לא נעימים לשמוע. לא רואה את זה בתור פרסום שלילי או חיובי, אלא רק כהבעת דיעה אישית, ואני גם לא חושבת שצריך להתחבא מאחורי מסרים אישיים. בכל אופן...אעדכן אתכן בקרוב מה קורה....ושוב ים תודה על התגובות, זה מחמם את הלב ונותן כח להמשיך. תמי

למעלה