בוקר טוב ומואר !

גאיה ק

New member
בוקר טוב ומואר !

מה הדבר הראשון אותו אתם רואים בתמונה המצורפת. הסבר בהמשך. הבטיחו עליה בחום היום?
יום מבורך ומפתיע (חיובית כמובן) !

ben 911

New member
../images/Emo12.gif חשבתי שרק אני ער כבר הבוקר.

דבר ראשון ראיתי את הצל של הזוג גב אל גב... אחרי זה שמתי לב שזה מגיע כצל מהפסולת.

ואניחושבת שצללית הזוג נוצרה מפרחים מיובשים,

בוקר יום שלישי פעמיים (או יותר) מבורך באהבות ופרחים,וכמובן בשיר,

גאיה ק

New member
בוקר טוב בנצ'וק ושושקה.

איזה שיר ואיזה קפה ועוגה,שושקה. איזה פינוק ופתיחה נהדרת ליום. הסבר לגבי התמונה בהמשך כדי שעוד חברים יוכלו לחוות מה הם רואים במבט ראשון.

אני רואה זוג יושב גב אל גב ברקע שקיעה הגבר עם

סיגריה ביד...האשה עם וורד....גם לך יקירה יום נעים...יצירתי....היום יש לנו בכפר יום הולדת 6 לכל הילדים שעולים לכיתה א' פרוייקט של קופ"ח... ..יהיה י שמח...ועליז....יום קסום לכככככולם.....

ben 911

New member
והכי חשוב...בוקר טוב. ../images/Emo42.gif../images/Emo204.gif../images/Emo142.gif../images/Emo96.gif

אוהב את השעה הזו של הבוקר... השקט שמסביב... בלי בלבולי המוח של השכנים..
בלי רעש הילדים...כן אצלי עדיין מרעישים.
אולי הם לא כל כך רעשנים, אך אוזני הרגישות מפענחות את הרחשים שלהם לרעשים...
מאחל לעצמי שיגדלו כבר ויניחו לי סוף סוף לנפשי...
שמתם לב שהקפה הראשון של הבוקר יוצא תמיד הכי טעים..
והאויר....עד שיתחיל להשחיר מעשן המכוניות...אחחחחחח נקי וצח... הכל פשוט.. מצוחצח. יש אנשים מחייכי פנים בבוקר..אתה נתקל בהם בדרך לעבודה, למכולת...כמעט בכל מקום. הם כל כך מחייכים שאתה בטוח לחלוטין... או שהם מאוהבים..
או ש..במקרה הגרוע..זכו בהגרלת הלוטו השבועית?
ויש אנשים זעופי פנים שזה נורא...מה גורם להם להיות כך? לא יודע..וזה גם ממש לא מעניינותי. הבוקר אני מבקש לראות רק חיוכים...
אז שיהיה לכולם יום הכי הכי מוצלח וכמובן...מחוייך..
נ.ב. כשתקראו את ההודעה הזו... אהיה כבר בדרכי לעבודה..................................

הי גאיה. לדעתי יש מצעאות ויש אשליה.

במציאות זו ערימת פסולת. האשליה (אותה אנו רוצים לראות) היא זוג יושב גב אל גב יום נפלא לך ולכל הפורום

צלליתה

New member
בוקר טוב

ראיתי עלה, שמשבוץ אבני חן צבעוניות, ואחרכך את הצללית.

ben 911

New member
ערדניקית, סבלנות מאמי גמני כוסס צפרניים../images/Emo10.gif

הבה נזדיין בסבלנות... עד שגאיה תואיל בטובה לתת הזבר...

טומי*

New member
בוקר אור !

לראשונה נראה לי ערימת זבל, בתמבט שני, זוג נראה בצל על הקיר

אני רואה בתמונה

משהו שהוא במבט ראשון ערימת בלתי מזוהה אבל במבט שני רואים צלילית של זוג. כמה דברים שאת עיני תפסו הוא שהערימה היא צבעונית מאד בעוד שהצללית חשוכה יותר וכן שהזוג יושב גב וגב

למעלה