בוקר טוב ויום נפלא!!!!!

גאיה ק

New member
בוקר טוב ויום נפלא!!!!!

איך מצליחים להכניס את כולם לספלים?!חח

ben3211

Member
בוקר טוב גאיה ולכולם ../images/Emo99.gif

הבוקר שלי הפעם אינו כל כך טוב, מצטער שכך. מה כל כך טוב לקום בבוקר כשאתה פוקח את עיניך ואינך רואה את עיני אהובתך פקוחות מולך עם חיוך רחב, בעוד שפתיה ממלמלות "בוקר טוב יקירי". נו טוב...אתה חושב לעצמך, אתה בטח עדיין ישן וזה רק נדמה לך. ואז שולח יד לבדוק אם היא לצידך, וכשהיד צונחת וצונחת ואינה פוגשת כלום מלבד מצעים קרים, אתה מתחיל להבין שמשהו פה לא מסתדר. איכשהו נים לא נים אתה אפילו מרחרח באויר אולי תפגוש את ניחוח גופה העדין והמתוק וכשגם זה לא מגיע....מוחך מתחיל להפעיל את מנגנוני הבאסה ושולח דרישה של מנה הגונה מהחומר הזה שמקיץ נרדמים. מרוב באסה החומר מגיע בנחשול אדיר ואתה קופץ מהמיטה כנשוך נחש. אוףףףףףףף זה לא חלום, אני באמת לבד ופאק אוף כל הציפורים שמצייצות מול חלוני כשהשמש הסגרירית מנצחת על המקהלה בסימפוניה חנטרישית ובלתי גמורה. אז אנא ממך אל תגידי לי בוקר טוב....כי זה לא. מוכן להתפשר על בוקר סגרירי ... אפילו בוקר אור. אולם אף על פי כן ולמרות הכל עדיין אוהב אתכם....
ובעיקר אותך גאיה....את אהובתי. מצטער על הנימה המלנכולית שנחתה עלי הבוקר שלא באשמתך/כם.

גאיה ק

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

אולי זה ישפר את מצב הרוח? עדיין ותמיד אומרת כן לבוקר טוב ויום נפלא!!!!! אצבעות..~מקווה שהקישור יצליח לי!

גאיה ק

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo9.gif

ווקשה להפעיל רמקולים,אתה וכולם,חובה!ומקווה שתהנה/ו

גאיה ק

New member
../images/Emo4.gifעכשיו אני מבואסת..../images/Emo9.gif

דווקא הצליח לי,נשבעת..והספקתי לשמוע את השיר המדהים הזה!!!! לא ברור לי מה השתבש ולא מצליחה למצוא אותו שוב
ולכן מכניסה את מילותיו לפחות...(ו~לא מעניין אותי כרגע מי כתב ו/או הלחין...) It's been seven hours and fifteen days Since you took your love away I go out every night and sleep all day Since you took your love away Since you been gone I can do whatever I want I can see whomever I choose I can eat my dinner in a fancy restaurant But nothing ... I said nothing can take away these blues, 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you It's been so lonely without you here Like a bird without a song Nothing can stop these lonely tears from falling Tell me baby where did I go wrong? I could put my arms around every boy I see But they'd only remind me of you went to the doctor guess what he told me Guess what he told me? He said, girl, you better have fun No matter what you do But he's a fool ... 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you ... All the flowers that you planted, mama In the back yard All died when you went away I know that living with you baby was sometimes hard But I'm willing to give it another try 'Cause nothing compares ... Nothing compares to you

ben3211

Member
בכלל מי זאת שינייד או קנור../images/Emo35.gif

זה נשמע כמו שם של מרק

ben3211

Member
אין בעיה שיהיה מינוס../images/Emo13.gif

בקשר לזמרת הקרחת....עם כל הכבוד לקול החזק שלה.

magy

New member
גם צהרי&#

גם ערב, ובעיקר לילה..... "הזוג של הפורום", אל תאכזבו אותנו... רוצים רומנטינה כמו בשורות של בן.... למרות שלא כתבתם כלום, נוצר הרושם ש... סוף סוף...... יש תקווה לפרק ב'... אצל אנשים.

גאיה ק

New member
../images/Emo9.gifמגי,מה אגיד ומה אספר?

אף פעם,אבל אף פעם אסור שנאבד את התקווה והאמונה!!!!! לכולם!!!!! רק טוב! הכי טוב שאפשר! גאיה

צהריים טובים ../images/Emo140.gif

לקום לצד אהוב משפר את היום אבל אם הוא לא לצידי תמיד אפשר להתקשר לבוקר טוב ואז ורטואלית היא/הוא שם במיטה זה הפתרון שלי למרחקים של מגורים עם אחד הידידים שלי זה עבר נהדר עד שהוא עמד על רגליו שנית

ben3211

Member
אין לי בדרך כלל בעיה להתעורר לבד

נסיכה חמודה.
פשוט הבוקר הפרופלור שלי הסתובב לצד שמאל...
ובמקרים כאלה אני מעדיף להתעורר לצד אישה כדי להרגיע את הויברציות השליליות
עקב סיבובו של הנ"ל בכיוון הלא נכון
, אם את מבינה למה אני מתכוון

אז מתקשרים לאשה המבוקשת

שאת קולה אתה רוצה לשמוע לוחשים לה בוקר טוב עם עיניים עצומות אז הקול לוקח אותך בדמיון אליה היא במרחק של שיחת טלפון תנצל את הקדמה תראהאיך הכל משתנה ברגע שהקול מגיע אליך

למעלה