בוקר טוב ויום נהדר!

גאיה ק

New member
בוקר טוב ויום נהדר!

לפני שאני יוצאת עשר עצות,שנלקחו מרחבי האינטרנט,למי שחושב שהוא פנוי רגשית.. אז מה עושים? איך בכל זאת מתגברים על 'סינדרום הבליינ-דייט'? לפניכם עשר עצות בדוקות, שנוסו בהצלחה והפכו לבסוף גברים לזוגות וזוגות נשואים ומאושרים. ב ה צ ל ח ה ! 1.הודו בכך שאתם נוטים לפסול מועמדים מהר מדי, וכי ההזדמנויות להכיר קיימות, רק אתם לא מאפשרים לעצמכם לגלות אותן. 2.התייחסו לפגישה כאל הזדמנות להכיר אדם חדש שמעוניין ממש כמוכם לבנות זוגיות מוצלחת. 3.החליטו מראש, שאם תהיה לכם שפה משותפת בסיסית, גם אם מבחינה חיצונית הוא לא יראה לכם, תתנו לזה צ'אנס ותענו בחיוב לפגישה נוספת. 4.קחו את המפגש וההיכרות כהזדמנות לאמן את כישורי ה'ביחד' שלכם עם בן המין השני. 5.נסו להתמקד בבן הזוג. להתעניין בו, מהם חלומותיו? תחביביו? מה מרגש אותו? מיהו בכלל? 6.היו סימפטיים. אל תשדרו 'אני לא מעוניינת בך'. היו ניטראליים ותנו לדברים לזרום. 7.אם אתן נשים, הרשו לו לפנק אתכן, לפתוח בפניכן דלתות, לשלם עליכן. היו אדיבות והודו לו בחן. 8.אם הנכם גברים, חפשו הזדמנויות 'לטפל' בבנות הזוג לפגישה ולפנק אותן. זה יוצר אינטימיות. 9.התעלמו מכל האיתותים הרגשיים שלכם שמשדרים לכם אותות מצוקה בסגנון: "תעזבי זה לא בשבילך! רדי מזה! עדיף לחפש מישהו אחר..." והתעקשו להשלים יחד לפחות 5,6 פגישות בנות למעלה משעתיים, אם יש נתוני פתיחה ראשוניים. 10.התעלמו מהצעות להכיר בני זוג אחרים, חדשים, נוספים. אתם באמצע אימון אישי, או בתוך תהליך של שינוי באמצעות איש מקצוע. אם תפסיקו לפני הזמן, רק תפסידו! פורסם בתאריך: 2/7/2006

גאיה ק

New member
החסרתי מילה

אז מה עושים? איך בכל זאת מתגברים על 'סינדרום הבליינ-דייט'? לפניכם עשר עצות בדוקות, שנוסו בהצלחה והפכו לבסוף גברים ונשים לזוגות וזוגות נשואים ומאושרים.

בוקר טוב ושבוע טוב ../images/Emo140.gif

אצלי כבר לא יהיה יום נהדר אלא נעדר כי אני מוקפצת שוב לבית האבות להעביר את אמי מחדר לחדר נמאס לי מהיחס של ההנהלה , אותה קל להזיז אני אני לא מתווכחת אני יודעת שהיא לא רוצה לעבור , בקיצור מחכה לי יום צמוד לאמא ולאחרונה השהות במחלקה הסיעודית עולה לי באופטימיות ובחיוכים שלי

נסיכה יקרה. שיהיה לך המון

כוחות נפש ושמרי על אופטימיות.כי השהות והעזרה לאמא שלך ברגעים קשים תעמוד לזכותך
.

היי נסיכה יקרה. נרשמות לך נקודות

זכות למעעלה בזכות היחס הנפלא והטפול באמך למרות שברור שזה שוחק ומרוקן.

תודה אנשים יקרים

זהו שהיא לא עברה אבל הדברים עברו וחזרו חזרה לחדר הישן אותה זה הספיק לדכא אז הייתי צמודה אליה עד שהלכה לישון בלילה חזרתי מאוחר לקראת 9 בלילה מקלחת ולמיטה היום אני מרגישה את העייפות של אתמול , כל הגוף כואב היה שם דין ודברים ונאמרו מילים קשות מול מנהל בית האבות הגריאטרי אפילו איימתי שאני אהפוך לו שולחן על כל "ההתחשבות" שלו איתי בעבר הוא מקבל החלטה ושולח אלי את האחות הראשית, לי הוא הבטיח לא לטרטר אותה יותר , פעם השביעית שהוא העביר אותה ב4 שנים שהיא שם .בקומה הקודמת . ואני גם חטפתי ממנו כאילו אני מוותרת לה , שאני משכנעת אותה להשאר בסיעודית, במקום לשכנע אותה להשתקם ןלחזור לעצמאיים . שאני צריכה את מה שטוב לה לקבוע לא היא , לה נוח להיות אפטית . ברור לי שזה תרוץ כי השילוב של האנשים לחדרים גרם לזה שהוא צריך את המיטה של אמי לאשה אחרת חדשה במחלקה שלא הצליחה להשתלב בחדר שאלו רצה להעביר את אמי ואת החדשה למקום שבו נמצאת אמי . בעבר הוא עשה לה את התזוזות האילו בלי סוף ,כמו כסרות מוזיקליים אמי שקטה ומסתדרת עם כולם , אשה מאד נחמדה ועדינה הפעם החלטתי זהו עד כאן , סדרתי לה מקום יפה שהיא חזרה משיקום חדר שקט השותפה שלה לרוב ישנה בלילה או שצועקת, אבל אליה אמא התרגלה ואמא שלי לא היתה מוכנה לעבור ונשארנו עם הרצון שלה

נסיכה יקרה../images/Emo24.gif

כואב לקוא את דבריך, כואב משני אספקטים, האספקט שלך ושל אימך... את כבת טובה ודואגת ואימך שראויה לכל העדנה בזיקנתה. אינני מומחה בשטח זה למרות שאני מכיר את הנושא, דבר אחד אני יכול לאמר לך, אל תעשי מלחמה נגד אנשים שאימך בשבילם היא נתון בלבד, הוא לא דואג כמוך וגם לא ידאג, כעסך יכול לפגוע ולהזיק רק לך, להם לא מזיז כלום ויש כאלו שזה עושה להם טוב אז אל תתני לו את זה, תעשי את מאבקך בשקט, אל תראי שאת נשברת, מתרגזת, בסופו של דבר יתברר לך שתוכלי להשיג בכל מבלי שתפגעי. מאחל לך שתצליחי בכל, שימרי על בריאותך ותמשיכי להיות בת לתפארת.

Yaara77

New member
אמא יש רק אחת

וכל יום איתה הוא מתת שימרי על שתיכן ועל כוחותיכן - לאורך זמן יערה

בוקר טוב

זה נשמע כמו סיכום סדנת היכרויות. עצות יכולות להיות רק ממוקדות, כל פגישה היא שונה, כל פרטנר שונה וממש לא כדאי להתכונן עפ"י הנחיות כלליות בנושאים כאלו, זה סוג של קיבעון שמנוגד לאופי האדם, כל אחד רואה את הזוגיות בצורה שונה והוא יחפש את זאת שמתאימה לו, אי אפשר לקבל כל צורה של זוגיות, זה בליינד דייט לא בליינד זוגיות. לדוגמה סעיף 2 - "התייחסו לפגישה כאל הזדמנות להכיר אדם חדש שמעוניין ממש כמוכם לבנות זוגיות מוצלחת". מי יודע אם זאת מטרתו - "זוגיות מוצלחת"? לאמר אפשר הכל, השאלה מה ולמה הכוונה האמיתית. אדם צריך להיות מודע לעצמו, ליתרונות, למגבלות וליכולות במסגרת זוגיות, כאן טמון המפתח להצלחה ולבחירת בן הזוג, לא שום הוראות הפעלה. יום טוב ושבוע טוב

גאיה ק

New member
טיפים

רואה את הרשימה.. הנ"ל כטיפים בסיסיים לחזק או לפתח גישה חיובית ללא עכבות.. ברור שכל פגישה היא שונה,אך אין סתירה ואין חובה ,כמובן,"להצטייד" באמור.. עוד לשאוף אליו.. ברגע מופלא זה של החיים~יאן מיכלסן לחשוב בחופשיות, להתנהג בסבלנות. לחייך לעתים קרובות,להרגיש את ההנאה שברגעים מיוחדים. להביע את אהבתך לפני האנשים שאתה אוהב. להפעיל את התחושות העמוקות לשכוח את הצרות. לסלוח ליריב. לקוות, להתפתח, לאבד שליטה. למנות את הדברים הטובים להבחין בדברים המופלאים לקוות שהם יקרו, להשליך את הדאגות לתת, לוותר, לקטוף מעט פרחים לתת מהם במתנה. לקיים הבטחה להביט את הקשת בענת. להתבונן בכוכבים לראות את היופי שבכל מקום לעבוד קשה, להיות נבון. לנסות להבין,להתאזר בסבלנות כלפי הזולת. להקצות זמן עבור עצמך. לצחוק מכל הלב,לגלות שמחת חיים לנסות את מזלך, להתאמץ להשיג. לתת הזדמנות לאדם אחר. לנסות דבר מה חדש. להאט את הקצב,לנהוג ברכות לעתים. להאמין בעצמך, לתת אמון באחרים. לראות את הזריחה, להקשיב לגשם. להעלות זכרונות, לבכות כשמרגישים צורך בכך, להאמין בחיים. להיות בעל אמונה. לשמוח בדברים הנפלאים. לנחם חבר. לחשוב על רעיונות טובים לעשות טעויות, ללמוד מהן, לאהוב את החיים. פגישה עיוורת...

Yaara77

New member
Just got up

Love is made from love It's sooo simple Love of life, mankind, ourself Love of someone who makes you feel great by making you feel small once again
Yaara

Yaara77

New member
היו חלומות מתוקים

אז נשארתי במיטה והתמכרתי... יום ראשון הוא יום חופשי כאן, מצווה לנוח עכשיו אני צריכה לתכנן איך לקרב את החלומות למציאות... חיוכים יערה

Yaara77

New member
באתי לשבוע

שהיה נפלא יותר ויותר מיום ליום ואז בצער שבתי לוינה לעבודה ולגעגועים עד הביקור הבא במהרה לחיים יש את הדינאמיקה שלהם וצריך לחייך לעומתה ולהבין מדוע זה הכי הכי טוב בשבילנו ולרצות לחיות וליהנות לא לקונן על האין - לגמוע מן היש יערה

למעלה