בוקר טוב ויום טוב
B ben3211 Member 29/12/05 #2 שיפי...את ברוגז איתי../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif מדוע אינך משרשרת אלי? ככה יהיה יותר חמים ונעים כשכולנו מתכנסים יחד. בכל זאת...בוקר טוב לך.
שיפי...את ברוגז איתי../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif מדוע אינך משרשרת אלי? ככה יהיה יותר חמים ונעים כשכולנו מתכנסים יחד. בכל זאת...בוקר טוב לך.
ש שיפי המקורית New member 29/12/05 #5 מה זה "ברוגז" ? בנצ'וק, מה פתאום ברוגז ? ומה זאת המילה הזו בכלל ?סתם עסוקה, והנה...משרשרת אליך בכיף.....
מה זה "ברוגז" ? בנצ'וק, מה פתאום ברוגז ? ומה זאת המילה הזו בכלל ?סתם עסוקה, והנה...משרשרת אליך בכיף.....
פ פולינזית New member 29/12/05 #3 בוקר טוב...../images/Emo96.gif לא מבינה כמה רעש והמולה על הבוקר. למה אי אפשר להמשיך בין השמיכות?
M Meri היחידה New member 30/12/05 #13 גבי.גינון תחביב נהדר../images/Emo45.gif אצלי זה ענין של תקופות ובעיקר טיפוח עציצים במרפסת .ללכת למשתלה לקנות צמחים עונתיים בשביל הצבעוניות .ובעיקר מעדיפה את הצמחים הרב שנתיים[מעצלות]. במשתלה שאני קונה המוכר תמיד שואל:"כן..ילדה מה להביא לך?" עכשיו אני מבינה למה באות לשם הנשים .
גבי.גינון תחביב נהדר../images/Emo45.gif אצלי זה ענין של תקופות ובעיקר טיפוח עציצים במרפסת .ללכת למשתלה לקנות צמחים עונתיים בשביל הצבעוניות .ובעיקר מעדיפה את הצמחים הרב שנתיים[מעצלות]. במשתלה שאני קונה המוכר תמיד שואל:"כן..ילדה מה להביא לך?" עכשיו אני מבינה למה באות לשם הנשים .
ג גבי 26 New member 31/12/05 #14 ../images/Emo140.gif אז זהו חזרתי מחנות הממתקים שלי-המשתלה... . מרי, אני פציינטית קבועה אצלם ואצל עוד כמה...
../images/Emo140.gif אז זהו חזרתי מחנות הממתקים שלי-המשתלה... . מרי, אני פציינטית קבועה אצלם ואצל עוד כמה...