בוקר טוב השגים

HAVA159

New member
בטי60 ערב טוב אני ציפיתי ../images/Emo41.gif ../images/Emo140.gif

למקום ראשון, ובאמת יגיע לה, היא באמת נתנה את כולה. נאחלל לה הצלחה בהמשך וכמובן בריאות. שבוע נפלא שיהיה לכולנו. אוהבת
חוה.

emmy5

New member
חוואלה ,היא מקום ראשון ../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif

emmy5

New member
כוס קפה לפני הליכה לקונצרט ,מתאים

לי .. ערב טוב לכולם ..אני סומכת על ה' הכל יכול ,מה שהוא ירצה זה יהיה .. אתמול בערב ראיתי שבכל זאת יש לנו מזל ...מי היה צריך כל הבלגן הזה , אורוביזיון .. בישראל ..קפצנו כל הזמן במקומות הראשונים , יד ה' הוביל את הצרפתים לתת לנו 10 נקודות ...קפצנו בחזרה למקום ארבע ...מספיק...ללא חברים ללא שכנים ..עם כוחות שלנו ושל " ה' " ה' שלנו ...רק על תצחקו ממני .. יולי תודה על הקפה ,מעולה

yaely2

New member
מנהל
אמי יקרה, זה פרי כתיבתך?../images/Emo63.gif

שלום וערב טוב, אמי את כתבת את ה"פגישה עיוורת"? זה ממש מקסים.

emmy5

New member
יעלי , לא עבודה שלי ..וגם לא יודעת

מי כתב .. זה התאים לשיר של הר לב

emmy5

New member
יעלי ,אני אדבקתי ולא חזרתי לראות

אבל ,פגישה עיברת : מאת: ליאור אברהם "מעריב" כתב

יצחק ערב טוב, שכחת להזכיר את

ההיסג שלנו בכדור סל, שהוא מרשים בפני עצמו, הולך לנו בזמן האחרון, הלואי כדבריך, שנגיע להסגים של שלום, במהרה בימינו אמן,

חברה חדשה? יש לנו כבר אפי. הגדולה

מכולן
תשני את הכינוי שלך וברוכה תהיי בצל פורומנו.

HAVA159

New member
אפי החדשה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אפי החדשה ספרי לנו קצת על עצמך, רוצים להכיר אותך מאיפוא את בארץ? שבוע נפלא שיהיה לך. אוהבת
חוה.

erika6

New member
חברה חדשה תתקבלי בברכה../images/Emo108.gif

ל
רק תשני את השם כמו שגודי חברתינו כתבה לך ,יש לנו חברה בפורום בשם אפי

erika6

New member
אמילה עכשיו את בטח בקונצרט../images/Emo108.gif

מרגישים לפי כתיבתך עד כמה אוהבת ישראל את. וכמה אהבה יש לך לכולם. יש לנו במה להתגאות, מדינה קטנטונת כמו שלנו מביאה תהילה ונצחונות.

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה אפי החדשה ../images/Emo24.gif

סליחה אם אני טועה,
אך יש לי רושם שאופי הוותיקה שינתה את הניק. אם אני טועה אני מתנצלת בכל אופן היי ברוכה אופי נחזיק לך אצבעות להצלחה.

yaely2

New member
מנהל
ברוכה הבאה וורה, ממש התגעגעתי../images/Emo23.gif

חבל שאינך פה איתנו כל הזמן, האמת שחשבתי עליך בדיוק השבוע. אנא בואי אלינו יותר. אכן אני ממוצא הונגרי, אומנם בכל עדה יש טובים ויש רעים ואני מההונגרים הטובים. יעלי

אֵפִי

New member
יעלי, אכן לא טעית ../images/Emo6.gif

דברתי איתך על הנושא. כתבתי הודעה עם מעט הומור - ורק עכשיו חזרתי. אספר על עצמי: אני מכירה אתכם כבר מעל שנה, נפגשת עמכם יום יום וירטואלית, ומדי פעם במציאות. מאוד נהנית להיות בחברתכם. כשנכנסתי לפורום הענקתי לעצמי את השם offe. אולם כאשר נפגשנו במציאות קראתם לי אופינקה או אופי, ועם זה הרגשתי לא כל כך נוח, כי רציתי שתקראו לי בשמי שנתנו לי הורי, שאיני מזכירה אותו פה מחמת שמירת הפרטיות. לכן נכנסתי עכשיו עם ניק חדש אפי, ואין לי בעיה שתקראו לי כך במציאות. ופה חותמת אני את תקופה offe ושומרת על לוח לבי שם זה שליווה אותי נאמנה לאורך זמן. שיהיה לכם לילה טוב ובוקר חדש זהוב. ורה - נחמד לראותך. אפי

למעלה