בוקר טוב השגים

אנימו

New member
ברוך הבא יצחק ואיחולים לחנה לסלאו

הזכורה לטוב, בין השאר, כסבתא זפטה, על הישג נהדר בפרס השחקנית הטובה בקאן. שני השגים ביום אחד בתחום תרבות ואמנות - אינם דברים של מה בכך ונקוה ששאר הכמיהות, גם אם יתמהמהו - בוא יגיעו! חנה לסלאו

emmy5

New member
יצחק ,ברוך הבא לביתנו החם ../images/Emo24.gif

ברוך הבא .. עוד צפוני אחד ...אז יש עוד זכיה אחת "מכבי חיפה" שנמשיך מי נצחון לנצחון ,עד שיגיע השלום

offe

New member
בוקר טוב לכולם וברוך בואך יצחק ../images/Emo140.gif

לביתנו הלבבי. הצפון חוגג. העלת את הרף הגברי אצלנו וירבו כמוך. המשך יום נעים אפי

HAVA159

New member
יצחק ברוך הבא ,וכולם שבוע נפלא../images/Emo41.gif

אנחנו על המפה. אוהבת
חוה.

boaz31

New member
../images/Emo151.gifמשהו מהעולם הגדול

כדי לומר את הדבר הנכון בזמן הנכון - עליך לשתוק רוב הזמן (אוסקר ויילד)

yuli139

New member
מה דעתכם על המילים החדשות לשיר

יורם טהר לב, הוא ולא אחר, חידש את מילות שירו: קום והתהלך בארץ. מילים: יורם טהרלב קום והתעלף בארץ סע בוולבו החדיש וודאי תפגוש בדרך איזה ג'יפ עם נובוריש. התבונן בכל דרכיה - כל מטע, שדה וגן, אל תשכח כי זאת הארץ היא בסך הכל נדל"ן. כל קיבוץ היום זה קניון כל מושב - מרכז קניות, כל חורשה - חניון לרכב, כל בוסתן - אולם שמחות. מן הטרקטור החורש רק נשאר הטרקטורון וחזה של דוגמנית זה היום נקרא חזון! קום והתעלף בארץ אל תהיה כל כך לחוץ אם בבית שבנית אומרים לך: תצא בחוץ! אם בהר חצבת אבן ובניין חדש נחנך את הכל אחי בנית בשביל נחמן - נח-נח-נחס. זאת הארץ בה הרמנו גם חומה וגם מגדל אך היום צריך ויאגרה כדי לזקוף - את המורל. פעם בערה האש בלבבות היהודים אך היום האש במנגל הלבבות - על שיפודים! אז קום והתעלף בארץ.

yuli139

New member
../images/Emo88.gifכנראה שסבתא זבטה בלבד יכולה

להעירך מהעילפון.בפעם הבאה שאראה אותה אצל המניקוריסטית שלנו אמסור לה את הטלפון שלך כדי שהיא תבוא ישירות אליך להצילך.חייי

אנימו

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo186.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifוזה נכון שסבתא זפטה

היא מאוד דינמית ויש לה כישורים להעיר מועלפים .......ופה( mouth) יש לה... חבל על הזמן.

yaely2

New member
מנהל
ברוך הבא יצחק, מברכת אותך../images/Emo45.gif

צהריים טובים, לכולם וליצחק, מאחר ואני מכירה אותך יצחק מפורום אחר, חייבת לומר שלכל קבוצה שאתה נכנס אתה מעלה את הרמה התרבותית והרוחנית. שמחה שבאת אלינו, גם אצלנו עכשיו תעלה רמת הספרות. (יצחק כתב כמה ספרים). שמחה וגאה שאתה איתנו. חמישה ימים לפני הזמן אני מאחלת לך
ליום נישואיך, שתחיו יחד בריאים ושלמים עד מאה ועשרים.

yuli139

New member
איחולים ליצחק-ובדיחה לכ ו ל ם../images/Emo9.gif

ילדה בלונדינית חוזרת מבית הספר אמא, אמא" היא צועקת "היום ספרנו וכל הילדים הצליחו לספור רק עד 4, ואני הצלחתי עד 10 ...... הנה תראי - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10! יפה מאוד", ענתה האם. זה בגלל שאני בלונדינית, אמא? כן, מתוקה, זה בגלל שאת בלונדינית. למחרת שוב חזרה הבלונדינית מבי"ס מאושרת. אמא, אמא" היא צועקת "היום אמרנו את האלף בית. כל הילדים הגיעו רק עד ד, אבל אבל אני הגעתי עד ח. הנה, תראי - א, ב, ג, ד, ה, ו, ז, ח! טוב מאוד" אומרת האמא. זה בגלל שאני בלונדינית, אמא?" כן מתוקה, זה בגלל שאת בלונדינית." ושוב, למחרת, חוזרת הבלונדינית מאושרת מבי"ס. אמא, אמא" היא צועקת "היה לנו שיעור ספורט היום. אח"כ, כשהתקלחנו, ראיתי שלכל הבנות יש חזה שטוח אבל לי יש את אלה! היא מרימה את החולצה וחושפת חזה במידה 85 C. טוב מאוד" עונה האם הנבוכה. זה בגלל שאני בלונדינית, אמא? לא מתוקה, זה בגלל שאת בת 25 ..... -------------------------------------------------------------------------------- Walla! Mail

emmy5

New member
יצחק , כל הכבוד לך ,אנחנו גאים

ושמחים לקבל אותך ביננו

emmy5

New member
פגישה עיוורת

בדיוק בשעה שמונה בערב היום הוא החליט להתקשר אליה. הוא רצה להכיר אותה מאוד כי סיפרו אודותיה רבות. הוא לקח נשימה עמוקה והתקשר אליה. "היי, נעים להכיר" - היא ענתה בקול עייף למשמע קולו. "בת כמה את", הוא שאל במבוכה? "אני בת 57 אך יודעת שאני נראית מבוגרת לגילי. עברתי בחיי לא מעט דברים שעשו אותי מבוגרת לעומת האחרים. חוויתי מלחמות רבות, שנים של ניסיון לשלום ולפיוס. ראיתי ילדים קטנים מתים, והורים עומדים ממול ובוכים. אך זכיתי לראות גם דור שלם של אנשים שצעדו עם ראש מורם – ואמרו "אנחנו גדלנו איתה". "אני זוכרת את התקופה היפה בה הכל בחיי היה פשוט. הייתי מתוקשרת פחות, אהובה יותר, ומיוחדת בשביל עצמי ולא בשביל מישהו אחר. כל מי שראה אותי מבחוץ חשק בי ונלחם עלי, אך השנים גרמו לחלק לאבד בי עניין. אני לא כועסת על אלו שעזבו אותי, אבל חשוב לי שתמיד ישאירו להם מקום בלב על השנים היפות שהענקתי להם". הוא העז ושאל – "איך את נראית היום?" היא לא התביישה וענתה מייד: "מבחינת המראה לא השתנתי כל כך. אני יודעת שאיבדתי חלק מגופי, אולי אני מחוטבת יותר אך לא לדעת רבים. יש כאלו הטוענים כי כל פיסה שירדה ממני במהלך השנים, הייתה דווקא החלק הטוב במיוחד. אני מאמינה כי האיכות אינה בגוף אלא בנשמה". הוא הסתקרן מדברי חוכמתה ושאל –" את דתייה?" "שאלה קשה שאלת", היא אמרה. "לדעת רבים מחובתי להיות מאמינה גדולה. הרי אני כאן בזכות אלוהים אחד. אחרים חושבים שמתאים לי להיות חילונית כמו אחיותיי. בתוך תוכי אני הכל, ממאמינה גדולה עד כופרת". "ומה את אוהבת?" הוא היה סקרן לדעת. "אוהבת שקט אני. אך מעט מאוד מזה זכיתי לראות בחיי. לצערי, תמיד הייתי משיכה למוקד הרעש על אף מימדיי הזעירים". "אם כך, מה כל כך מיוחד בך"? "הלוואי וידעתי" אמרה בצנעה. "כולם רוצים אותי אך פוחדים ממני עד מוות. אחדים משקיעים בי את כל הונם בכדי שאמשיך להתקיים. אחרים פוגעים בי בכל דרך אפשרית כדי שמחר בבוקר לא אהיה יותר בעולם. השילוב של אהבה, השנאה, הכח והאימה הם החלק השונה בי מכולם". "ואיפה את רואה את עצמך עוד עשר שנים"? "באותו המקום כמו עכשיו. מקווה לשבת במרכז העניינים אבל בלי אף דאגה בחיי. אחרי שנים של פעילות, הגיעה הזמן שאהפוך נאהבת על אף גילי. מקווה שכל אלו שעינם היו בהצלחתי, יחפשו להם מישהי צעירה אחרת להציק לה". "אני חייב להודות", הוא אמר בצחקוק, "התרגשתי מכל רגע בשיחה איתך". מתי אוכל לפגוש בך? "מתי שרק תרצה, אני תמיד כאן פנויה בשמחה לכולם. אשמח להגיע, אך שכחתי לשאול לשמך.

הי יולי, מוזמנת להצטרף,

לקפה, גם אממי'לה מוזמנת , וכל מי שנמצא איתנו עכשיו מוזמנת, בידידות

offe

New member
ערב טוב ../images/Emo163.gif../images/Emo57.gif

החיבור בין השיר שיולי הביאה לבין השיר שאמי הביאה, והמסקנה באמת כמה שהמדינה שלנו נחמדה ואנו אוהבים אותה, היא אכן צריכה ויאגרה כדי להרים את המורל, כי בלעדי זה, אנחנו נפולים. רק רק שיהיה טוב. אנחנו צריכים הרבה מזל. ערב נעים אפי

למעלה