בוקר טוב הכל

חדשה26

New member
בוקר טוב בוקר אור- חידה למשכיני

שיהיה יום טוב וסופש נפלא לכולכם אני יושבת במשרד ואין לי חשק ל"נקות את השולחן" מנסה לסדר את המחשבות ולא הולך איך אמר המשורר האהוב עלי? "וכשערותי כן מחשבותי פרועות וללא מסרק מסדיר""" נו נראה אותך!

בוקר טוב לכולם

יש הרבה עבודה היום,אז לא אשרוץ כאן הרבה,והדגש על הרבה, כן. אבל פטור בלא כלום אי אפשר אז ככה חדשה: מה, אני שלמה המלך ואת מלכת שבא? אני לא כזה מומחה,לו רק ידעתי את זמזום הדבורים,או שמא במקרה שלנו פרפרי העש אולי הייתי מצליח לגלות דרכם אבל מה לעשות אני לא. אז כנראה שאת תראי אותי רק בנסיעתנו למפגש בשבוע הבא.

חדשה26

New member
קודם כל הלואי שהייתי יפה ושחומה כמו מלכת שבא

ולא שאלתי איך אתה נראה

רווית 53

New member
מישכיני מצאת???

כבר את האחת שתרוץ איתך ? אם עדיין לא אני מקווה שבקרוב
תמצאנה.........

תודה רווית

אבל את צריכה לזכור את הניסוח המדוייק בהודעתי הראשונה,"מקווה למצוא כאן רעות ואולי גם אהבה".

רעות מילה ענקית

זוג שיש חברות = רעות בניהם זכן באושר גדול ההתאהבות מתחלפת לה באהבה ואחר כך בשגרה גדולה הרעות שומרת על הגחלת של האהבה לעד אני חייתי בזוגיות שנבנתה מחברות במשך 10 שנים והאהבה שבאה במבט שלישי ואולי רביעי רק שפרה את הרעות יודעת שמתחילים ברעות מגיעים לאהבה שקטה ומתוקה לאורך זמן השורדת המון חוויות קשות , ומאבקי חיים לא פשוטים הרעות האחווה רק מחזקים את הקשר של הנשמות לאהבה ענקית

אם כי נתן יהונתן יכול להתאים לתיאור הפיזי

רק אליה וקוץ בה,הסגנון לא נראה לי מתאים,אז הנה ההימור שלי,נתן יהונתן,אם לא, אז תרשמי לי נקודה שחורה.

בוקר אור לגברת הנחמדת....

קראת את מחמאותי לעבודת התחקיר שבצעת בעניין מישכני וארוצה?????הסיפור הכוונה..לא האיש...

טומי32

New member
בוקר אור ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

חם חם היום מתחמם לקראת שבוע הבא.

נהדר טומי

תפתח בלוג לצילומים שלך יגיעו אליך , ככה הצילומים ישמרו וגם זכויות היוצר שלך תשאל את מקסימה יש ביקוש לבלוג של צילומים

הוקר נהדר

זה מה שקורה שהולכים לישון מאוחר ואתמול היה לי כייף בחוף הים אחרי חצות חזרתי הביתה ב2 וחצי בלילה שתיתי מים וסודה בפאב בחוף הים , והייתי בחברה טובה עכשיו אני מבינה את החברה שיוצאים בחצות לפאב זה אחלה בילוי

למעלה