בוקר טוב הים

magy

New member
אני יודעת על מה אתה מדבר......

שלח לי תקציר איך "לא נסיכים" עושים את זה וגם לא נסיכות....... לא מספיק לרצות להנות..... צריך לעשות משהו "בשביל מדינה"........ מה שאתה מתאר נשמע קצת הוליוודי.. לא ידעתי שגם אנשים רגילים יכולים לאפשר לעצמם את ההנאות שרואים רק בסרטים..... הפלגות עולות לא מעט כסף תחזוקת יכטה, עולה הון.... כניסה לנמלים, עגינות, דלק, תחזוקה.....חלקי חילוף רשיונות וכל הווג'ראס...... הלו......זה לא אוטו.......

הנווד1

New member
התקציר

יש במרינה הרבה א נ ש י ם ר ג י ל י ם זה לא פשוט וזה עולה כסף אבל לכל דבר פתרון שרוצים,כמו תיקונים של עשה זאת בעצמך,ואפשר גם לנסוע בטנדר סקודה בשווי של 5000 ש'ח יש סדר עדיפויות כל אחד יכול לוותר על דברים שלא חשובים לו לטובת החשובים ודרך הגב כשנוסעים לחול כולם מתחלקים בהוצאות וזה באמת לא כבד,למשל אם יציעו לך לתת קפיצה לקפריסין טיול שיקח כ-5 ימים ב-1000 ש'ח כולל הכל וזה בלי קמצנות ,לי זה לא נשמע מטורף עשיתי את זה לפני חודש והיה כיף אמיתי. את יכולה להמשיך יקירתי אני בעבודה עושה כסף ומת משיעמום...

ענבר.

New member
הלוואות צריך לפעמים גם להחזיר, לא?

אם התשובה שלך לשאלת הפקידה בבנק לגבי הריבית, היא - לא מענין אותי - כנראה שיש לך יכולות להחזיר, כולל ריביות רצחניות. אתה מדבר על הנאות שהן מנת חלקן של מעטים, הן בגלל העלות הגבוהה בלהיכנס להרפתקאה יקרה כזו, והן משום שזו הנאה שלא מדברת אל מרבית האנשים. מרבית האנשים לא רוצים להיות עשירים כדי להיות נסיך, אלא כדי שיהיה להם עם מה ללכת למכולת.

אני קוראת את השרשור עם הנווד איזה

כח שיכנוע אף אחת מכם לא אוהבת ים יכטה לא מפתה אתן אני במכומכם קופצת ישר למים העמוקים נסו אולי תהנו לי יש פחד ים.

ענבר.

New member
הבנת הנקרע

כולן אוהבות ים כולן אוהבות יכטות כולן לא מתפתות מסרטים בוליבודיים. אגב, את לא צריכה לקפוץ למים העמוקים, את יכולה לקפוץ ליכטה.

ענבר.

New member
למה את חושבת שאני

צריכה לקפוץ? טיולי יכטה הפסיקו לעשות לי את זה לפני הרבה שנים. עברתי מספיק הפלגות. את ירושלמית? היו איתי בצבא ירושלמים שפחדו מים ולא ידעו לשחות.

למעלה