בוקר טוב הים

הנווד1

New member
בוקר טוב הים

הים יפה כרגיל ,גשם , בקיצור המראה מטרף ומי שיושב בקופסאות מהבלוקים מפסיד בגדול...(לטעמי כמובן)

magy

New member
גם לטעמי.......

אז מה לעשות? לא כולם יכולים להיות בים כשמתחשק להם. לא כולם יכולים להיות בטבע כשמתחשק להם. אנשים גרים בבתים מבלוקים. (וגם על זה צריך להגיד תודה ביום גשום) אנשים עובדים בבתים מבלוקים. לכל מבנה מבלוקים אפשר לקרוא, כלא או בית. הלואי ויכולנו לעשות כל יום בדיוק מה שמתחשק לנו.... ולהיות איפה שמתחשק לנו. למעטים יש את היכולת לקום בבוקר ולשאול "עצמם" "לאן בא לך ללכת היום?" רק תגיד ואני אקח אותך........ רב האנשים מנסים לשלב בין חובות וזכויות..... וגיליתי במשך השנים עוד תגלית ..... מי שיש לו זמן אין לו אמצעים ומי שיש לו אמצעים אין לו זמן זה בדרך כלל הולך יד ביד.....ויש על זה בדיחה

הנווד1

New member
הוכחתי

שאפשר כשיש חלום ואתה מחליט ללכת עליו הכל אפשרי אנשים חולמים ומתים לפני שהגשימו משום שלא היה להם את הדם ללכת עד הסוף עם החלום ,והוכחתי שלא צריך להיות עשיר כדי לחיות כמו נסיך... כששאלה אותי בבנק הפקידה (בהלואה ה-200 שלי) אתה לא שואל כמה ריבית התשובה שיצאה לי מידית שזה ממש לא מעניין אני הולך על החלום,ותאמיני לי הרוחתי בגדול!!!!!

magy

New member
אבל היא לא

מבטון......הא?

הנווד1

New member
יש

להשכלה כללית יש יכטות מבטון לא נראה לי שזה הצליח במיוחד משום שאין יצור המוני אבל יש ...

magy

New member
דווקא הייתי רוצה להיות כל הזמן בים

אבל ................ מה שלא ידענו כשהיינו קטנים.....: שהמים לא נקיים, בלשון המעטה. שהחול מלא קרציות, מזרקים, זכוכיות. שהשמש קטלנית לעור. נחמד להגיד את זה כביטוי לחופש, מרחב, אופק, וכיף...... להיות בים....... אבל לא כל אחד יכול ליישם .... אתה כנראה מוצא את פרנסתך בים. יש אנשים שאפילו שונאים את הים, שפוחדים ממנו.

הנווד1

New member
מגי יקירתי

כשאני מדבר על הים הכוונה היא הפלגות ולא לשבת על החול עם הזכוכיות אני מדבר על שחיה במרחק של כמה ק'מ מהחוף איפה שהכל נקי וטהור אני מדבר על שקיעות מדהימות וכשנמצאים מעבר לאופק גם על זריחות מטרפות,על דרינק טוב ,אדרנלין בכמות יפה ,ושם אין את הנהגים המעצבנים וחסרי החינוך שם הכל יפה... וכמו שאמרתי כבר"לא צריך להיות עשיר כדי להיות נסיך" צריך רק לרצות להנות מהחיים,כמו שנאמר "כל יום שעובר לא חוזר" והחיים הם לא חזרה כללית... בסרט הסנדק אמר הדון כמה דקות לפני מותו "החיים היו יפים" אני בעוד 70 שנה כשהגיע ל-120 רוצה לומר אותו הדבר... תפסתי פטפטת היום...

magy

New member
אמרו לי שהים גורם ל"שתקת"

חוטפים כזו רגיעה בים.....שלא בא לדבר....... גם בדיג.......

כשצפים על המים

זו רגיעה אמיתית
כשנלחמים עם הגלים בשצףקצף או צוללים מתחתם זה שעשוע ו-FUN

הנווד1

New member
ירדתי לאילת

לפני שבועיים נהנתי בגדול הצבעים האלמוגים הדגים היה ממש מדהים,אומרים שאילת זה לא רציני ליד סיני ,אבל בינתיים לי זה נראה מדהים.

תמונה יפה../images/Emo45.gif

לצלול בסיני זה שכרון חושים מוחלט המילים מקטינות את החוויה.

למעלה