בוקר טוב בנות מה השקט הזה שנפל על הבית שלנו יאללה תנו סימן ספרו מה שלומכן הבוקר.
D DREAM111 New member 31/1/05 #1 בוקר טוב בנות מה השקט הזה שנפל על הבית שלנו יאללה תנו סימן ספרו מה שלומכן הבוקר.
ק קיבוצניקיית New member 31/1/05 #2 חחחחחח... חשבתי בבוקר אם לכתוב... באמת שקט פה... תאמת אני לא יכולה לתרום כי לא עשיתי קניות כבר שלושים שנה.. אבלללללל.... אני יכולה להמליץ... התחלתי לעבוד בחנות בגדים בי-ם "מהגוני" ויש שם בגדים גם במידות גדולות! כרגע יש שם סוודרים מדהימים!
חחחחחח... חשבתי בבוקר אם לכתוב... באמת שקט פה... תאמת אני לא יכולה לתרום כי לא עשיתי קניות כבר שלושים שנה.. אבלללללל.... אני יכולה להמליץ... התחלתי לעבוד בחנות בגדים בי-ם "מהגוני" ויש שם בגדים גם במידות גדולות! כרגע יש שם סוודרים מדהימים!
D DREAM111 New member 1/2/05 #7 קיבוצניקית אין אצלנו רק קניות אנחנו עושות עוד דברים חוץ משופינג. נכון שאנחנו הנשים שרוטות בתחום אבל מדברים על הכל, אז יאללה ספרי והמליצי.
קיבוצניקית אין אצלנו רק קניות אנחנו עושות עוד דברים חוץ משופינג. נכון שאנחנו הנשים שרוטות בתחום אבל מדברים על הכל, אז יאללה ספרי והמליצי.
M madam pompadour New member 31/1/05 #4 את בטוחה שאת רוצה ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שנספר מה שלומנו הבוקר... לא נראה למאדאם שזהו הפורום המתאים... חוצמזה, מה באמת נסגר עם מ.פ. (=מפגש פורום)?
את בטוחה שאת רוצה ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שנספר מה שלומנו הבוקר... לא נראה למאדאם שזהו הפורום המתאים... חוצמזה, מה באמת נסגר עם מ.פ. (=מפגש פורום)?
D DREAM111 New member 1/2/05 #6 מאדאם אין משהו שהוא לא לפורום אז יאללה ספרי ספרי אשמח לשמוע דברים עסיסיים.