בוקר טוב בנות

עופרי2

New member
בוקר טוב בנות

אני שותפה פסיבית בד"כ בפורום הזה ורציתי לשמוע את דעתכן בנושא שמטריד אותי. היית רוצה לשמוע איך אתן מבלות את אחר הצהריים/ערב, אחרי העבודה. אנחנו (אני ובעלי)מבלים בד"כ בבית ולאחרונה אני מרגישה "זקנה", יחד עם זאת אין לנו עם מי לבלות כי כולם עובדים ועסוקים. נשמע לכן מוכר ? אשמח לשמוע את דעתכן. תודה.

poogi27

New member
לרוב אני באינטרנט

או קופצת לחברים או נחה אם הבעל נמצא בבית משתדלים לעשות משהו זוגי (קבענו יום בו שנינו מגיעים מוקדם ומבלים יחד כל אחה"צ - ערב)

יעלי2

New member
לרוב

פשוט נהנים להתפנק אחד עם שניה על הספה בסלון מול הטלויזיה, אבל זה מאפיין בעיקר את החורף. בקיץ כשחם אנחנו הולכים המון לים לשתות משהו על החוף. עכשיו התחלנו לצאת לסרטים, למסעדה (כמה שמתאפשר).

עופרי2

New member
תודה בנות על תגובות

יש לי עוד בעיה קטנה ... כמה זוגות חברים יש לכם , כאלה שאתם יכולים לבלות איתם, ומרגישים איתם נוח ?

danonit

New member
יש כל מיני ...

יש לנו חברים שאנחנו מבלים איתם כזוג, הבעיה היא שרק 2 זוגות גרים בי-ם, השאר במרכז ואיתם אנחנו מתראים בעיקר בסופ"ש, קובעים מראש וכל זה. יש לנו גם חברים בבודדים, בעיקר חברים של עדי שטרם מצאו בנות זוג, אז איתם הוא לפעמים יוצא לבד ולפעמים אנחנו יותאים יותם ביחד.

Hadar p

New member
אנחנו בעיקר מבלים בסופשבוע וגם זה

לא תמיד! במשך השבוע אנחנו מגיעים בשעות הערב המוקדמות הביתה ואז יש כל מיני דברים לעשות בבית או לימודים או כל מיני ואז למי יש כוח לצאת.... נדיר שאנחנו מבלים במשך השבוע גם בגלל שאנחנו קמים בסביבות 6 וחצי בבוקר ואז אם אנחנו הולכים לישון ב- 12 -1 בלילה היום למחרת ממש הפוך!

hoggle

New member
אני מאד מזדהה עם השאלה שלך

אני חוזרת הביתה בסביבות 19:00 או מאוחר יותר בדר"כ, עייפה ומתוסכלת מזה שלא יוצא לי לראות בכלל שמש, כל הגוף כואב לי מהישיבה הממושכת מול המחשב, ועם מחשבות של "מה אני עושה כדי לעזוב את העבודה המסריחה שלי?" אני בדרך כלל עייפה מדי לצאת, אנחנו חיים רק מהמשכורת שלי כי החצי השני סטודנט, אז אין לנו כסף עודף ליציאות, הכמה זוגות חברים שלנו גרים בערים אחרות, וגם אם זה עדיין באיזור המרכז (נתניה, ר"ג, מודיעין, ואנחנו גרים בהרצליה) אנחנו נאלצים לחשוב 3 פעמים לפני שנכנסים לאוטו ומבזבזים דלק... כך שאנחנו די באותה סירה מבחינת בילויים.

עופרי2

New member
ברשותכן עוד שאלה

כמה זוגות חברים יש לכם כאלה שאתם מבלים איתם ומרגישים בנוח ?

אתי@

New member
את יכולה למקד את השאלה?

אין לנו חברים שאנחנו מרגישים איתם לא בנוח, אחרת הם לא היו חברים...

עופרי2

New member
נכון את צודקת

שאלתי היתה כמה חברים טובים יש לכם, כאלה שאתם מרבים לבלות איתם. מקווה שהבהרתי את שאלתי...

אתי@

New member
שאלה קצת כואבת

עד לפני פחות משנה, היה לנו זוג חברים ממש טובים. היינו צמודים אליהם מאז שהכרנו, במשך 7 שנים. היינו עושים הכל ביחד
טיולים, בילויים, ארוחות, וכו´. הסתדרנו איתם באופן מדהים ונהננו להיות בחברתם. לפני פחות משנה הם נפרדו
חוץ מהם
יש לנו עוד הרבה זוגות חברים, אבל עם אף זוג אין לנו כימיה מדהימה כמו שהיתה לנו איתם. את כולם אנחנו אוהבים, אבל לא עם כולם נסתדר בטיולים למשל, לא עם כולם אנחנו מרגישים בנוח לקבוע משהו בספונטניות, ולא את כולם מתחשק לנו לראות פעמיים בשבוע, כמו את הזוג שנפרד. אני מודה שזה חסר לנו מאוד.

עופרי2

New member
זו בדיוק הנקודה...

לנו יש מספר זוגות אבל כמעט עם אף אחד אין את הכיף המלא והספונטניות . חלק מהם הן חברות שלי בעיקר אז... חלק גרים רחוק... חלק עסוקים ולא מוצאים זמן... אני די מבועסת מהעניין ורציתי לשתף כדי להבין אם משהו דפוק אצלי או...?

אמיקה

New member
שום דבר לא דפוק אצלכם...

לשאלה הראשונה שלך - אנחנו שני עובדים מאוד ארוך - יוצאים בבוקר, חוזרים בערב, לא פעם מאוד מאוחר (לפני 20:00 בד"כ אין על מה לדבר) - כך שממילא אחה"צ זה לא עשה של בית ולא של ביחד ... בערבים או שאנחנו יחד מול הטלוזיה או ספרים או עיתונים או סתם שיחה ביננו (או גם וגם) או עם חברים או משפחה (בחוץ או בבית) - אבל זה קורה לא יותר מפעם מקס´ פעמיים באמצע שבוע, ולא כל שבוע. מבחינת חברים - תראי, זה די טבעי שיש מעט מאוד אנשים שאתם (בטח כזוג, אבל גם כל אדם כשלעצמו) מרגישים ממש ממש נוח איתם. לרוב האנשים יש מספר מצומצם מאוד של חברים קרובים וכשאת מוסיפה לזה את הזוגיות (ז"א שאותו חבר/ה צריך להיות קרוב באותה מידה לבן זוגך, ועוד יותר כשכבר מדובר ברביעיה של אנשים) - זה בוודאי נעשה יותר נדיר (סטטיסטית...). יש לנו מספר חברים די מצומצם (הרוב בזוגות) - אולי 10 איש סה"כ - שאנחנו ממש אוהבים וקרובים ונהנים לבלות יחד או סתם להפגש ולדבר, אבל כל אחד בחייו (זוג אחד אפילו חי בארה"ב, עם כל הצער שבדבר) כך שלא עם כולם יוצא לנו להפגש בתדירות שהיינו רוצים... ככה זה, ביום יש פחות מדי שעות, ובלי שום קשר לזה, לדעתי, חברים טובים באמת זה מצרך נדיר ..

Hadar p

New member
לנו יש 5 - 6 חברים טובים! אבל הם

יחידים ז"א לא זוגות! יש לנו גם זוג חברים שהתחתנו אחרינו וגם איתם אנחנו בקשר אבל לא נחשבים כחברים הכי הכי טובים.

יעל3

New member
אני חושבת שזה בעיקר עניין של תקופות

יש תקופות שאתה מוצא את עצמך עם מלא חברים ואתה לא יודע עם מי להפגש קודם. לעומת זאת יש תקופות שבהן מבלים הרבה ביחד ללא חברים נוספים. תקופות כאלה קורות מהמון סיבות - פתאום כל החבירם מסביב ילדו ילדים והם בקושי יוצאים מהביית, וגם הראש קצת השתנה, מצב כלכלי, תקופות בחינות, ריחוק מגורים שלא היה לפני זה ועוד ועוד ועוד. צריך תמיד לזכור שכל אלה דברים דינמיים, החיים שלנו ושל החברים שלנו משתנים כל הזמן במיוחד בתקופה הזאת של החיים שיש בה שינויים כל כך משמעותיים. ולדעת שהכל עניין של תקופות ושיש כאלה עם יותר חברים וכאלה עם פחות ובטח שאין משהו דפוק בך. עוד משהו - בדר"כ כמות החברים משתנה בהתאם לצורך שלך בחברים....האם זה באמת חסר לך ביום יום או שפעם בכמה זמן את מתעוררת, עושה ספירת מלאי ומגלה שזה חסר לך?

עופרי2

New member
יעל3 חמודה, אני חושבת שדי עלית על

הנקודה. האמת היא שאני לא אדם שמוקף כל הזמן בחברים, אני סה"כ חברותית אבל צריכה גם את השקט והלבד. הבעיה היא שלאחרונה מצב זה נראה לי חריג ויוצא דופן, נראה לי פתאום שכולם מסביב מבלים, יוצאים ונפגשים. יחד עם זאת בזכותןהבנתי הבוקר שכנראה זה רק עניין של הרגשה... תודה

למעלה