בוקר טוב בנות

אתי@

New member
מצב מוכר

במהלך השבוע בעלי חוזר מהעבודה בשעה שכבר אין הרבה כוח לצאת לבלות. אז בד"כ אני מגיעה לפניו, ומכינה משהו לאכול. אנחנו יושבים ביחד, אוכלים-מפטפטים-צופים בחדשות. אח"כ יושבים מול הטמבלביזיה, או מביאים סרט ב-DVD. וזהו. בקיץ אנחנו לפעמים קופצים לחברים, או מזמינים חברים (גם בחורף, אבל פחות). כשיש משחקי כדורסל או כדורגל באים חברים של הבעלוש. למען האמת אנחנו גם לא יוצאים הרבה בסופ"ש (חוסכים כסף), אבל פוגשים חברים ומשפחה.

Silvi k

New member
החלטה שהחלטנו בשבועים האחרונים

החלטנו שלהיות זקנים יהיה לנו מספיק זמן - וצריך להנות. שזה אומר לפחות פעם אחחת באמצע השבוע ללכת לשבת איפשהו. ולנסות ללכתץ לקניון או להסתובב גם כן באמצע השבוע - כדי לא לשבת כל הזמן בבית. ושנינו עובדים עד מאוחר (לפני 7 לא מגיעים הביתה ובד"כ אחרי) אבל פשוט חייבים לנצל את הגיל שלנו קצת.

קוקולה2

New member
קל להגיד קשה לעשות...

אנחנו הזדקנו בטרם עת. עובדים כל כך קשה שאין כח לזוז בערב ופשוט צונחים מול הטלוויזיה. בסופשבוע בין הסידורים לסידורים לא מספיקים כלום - ממש חסרי תקנה... קצת מבאס אבל אנחנו גם יודעים שמבחינת העבודה זו התקופה שבה אפשר עוד להשקיע בלי שזה יפגע לחלוטין במשפחה. הבטחנו לעצמנו שאחרי שהוא יסיים את התואר השני (6 בפברואר.......!!!!!) יהיה יותר טוב ונקצה לעצמנו ערב באמצע שבוע שיוצאים מוקדם מהעבודה ומקדישים לעצמנו!! אני אספר לכן ב- 7 בפברואר אם זה עובד....

yoyo10

New member
אנחנו בואה סירה

מגיעים כל יום מאוחר אחרי 19:00 וקמים כל יום בסביבות 5 בבוקר ואין לנו אנרגיות לכלום. בקושי לעשות טיול עם ה
שלמזלנו הם הדברים היחידים שגורמים לנו לצאת מהבית להליכה קלה.

Silvi k

New member
אני יודעת שיותר קל להגיד מלעשות

אבל בשבועים האחרונים אנחנו עומדים בזה יפה. כי זה פשוט בלתי אפשרי להיות כלכך זקנים כשכל כך צעירים. אני שומעת על הרבה רווקות ורווקים שעובדים וכן יוצאים לבלות. אז כאילו שאיבדנו מוטיבציה כי לא צריך לחפש יותר? בגלל זה החלטנו כן לנסות כמה שאפשר לבלות. ובאמצע שבוע אנחנו מבלים רק שנינו בד"כ בלי חברים

poogi27

New member
אנחנו גם עומדים בהחלטה שלנו

השבוע היינו בסרט ושבוע שעבר יצאנו למסעדת מהרגה שברמלה...אגב
ממש עשה לי חשק לסוע להודו!

Silvi k

New member
גם אנחנו גם אנחנו

אתמול הלכנו לשבת בבית קפה והיום הוא בא אלי לעבודה (הרצליה - אנחנו במקור מחיפה) ואנחנו נוסעים להסתובב בתל אביב.

ברוכה הבאה עופרי ../images/Emo140.gif

ולגבי שאלתך אנחנו אוהבים לבלות את הערב ביחד מכיוון שאנחנו לא רואים אחד את השניה במשך היום לכן אני ממש לא מרגישה זקנה שאני נשארת בבית. ולהגיד את האמת אני מעדיפה את זה מאשר בילוי בחוץ אני טיפוס יותר בייתי.

danonit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לפעמים אנחנו יוצאים לשבת בבית קפה, לאכול משהו או סתם לקשקש עם חברים (יוצא לנו בער פעם פעמיים בשבוע בימי העבודה) לפעמים אנחנו קופצים להורים שלו שגרים לידנו, מדי פעם אני נשארת שם עם אמא שלו לתפור (סוג של תחביב). לפעמים אנחנו הולכים לסרט. ולפעמים יושבים בבית - מבשלים-אוכלים, רואים טלויזיה, קוראים, מחשב.

למעלה