בוקר טוב בנות

בוקר טוב בנות ../images/Emo68.gif

היום יש לי שלושה יעדים:
היום מעבירה רפרנט קצר על שילוב בובות בסדרות טלויזיה לילדים באחד הקורסים שלי, האמת שדי מוכנה מבחינת ידיעת החומר, מצגת מגניבה ונוסטלגית יש, ויש לי תחושה טובה. היעד שלי הוא לא להלחץ אם לא יסתדר משהו בקטע הטכני ולא להלחץ בהרצאה עצמה ולהיות מודעת לאופן הדיבור שלי- שלעיתים לא יוצא ברור בגלל בעיה שיש לי.
היעד השני הוא לא להיכנס לסרטים וללחץ, למרות שבהחלט אהבה שוררת ביננו, אני עדיין לא בוטחת בקשר הזה, כאילו לא מצליחה לא להיכנס לסרטים ומרגישה בטוחה באהבה ביננו רק כשאני איתו ורואה איך הוא מתייחס ומתנהג אליי וכתוצאה מזה אני מפרשת דברים לא נכון- נגיד אם ענה עייף ישר אני אפרש את זה כחוסר עניין לדבר איתי, כשבמודע אני יודעת שזה לא ככה אבל הלב מלחיץ וטוען אחרת...
היעד השלישי הוא פשוט להנות מהיום הזה, לא להתעצבן, לא לכעוס, לא לריב. שיהיה לנו יום נפלא

בוקר של אור לכולנו ../images/Emo24.gif

דיאטה לא דיאטה לא הצלחתי אתמול להתעמל. לא חסרים לי תירוצים אבל השורה התחתונה - לא. היעד שלי להיום הוא להספיק כמה שיותר עבודה. בהצלחה לך מלאכי :)

hayapollak

New member
יעדים - אם מותר להציע

מכיוון שאני לוקחת לעצמי את הקרדיט בעניין היעדים - רוצה להמליץ לכולנו עוד דבר קטן אבל חשוב. עדיף, ממש רצוי שהיעד יהיה - מה כן (במקום מה לא) היום אני לא אתעצבן , היום אהיה רגועה בכל מצב, היום אני לא אוכל אוכל משמין היום אשים לב מה אני אוכלת היום אני לא אריב עם הבן שלי היום אני אהיה קשובה ככל יכולתי לבו שלי. מחשבות חיוביות - עושות את זה ליעד חיובי עם אנרגיות חיוביות. אשמח לשמוע דעתכן.

תודה על הטיפ חיה.

אני בד"כ משתמשת בנוסח הזה היום אני אוכלת נכון ובריא למען גופי וכיו"ב אני טובעת בעבודה נו אמרתי... תירוצים. אני מודעת בהחלט לכך שאלו תירוצים ותו לא.

א י ו ש י

New member
מסכימה לגמרי!!! כך עושים עם ילדים

מדגישים מה כן, מהי ההתנהגות החיובית ולא את השלילי צודקת מיליון אחוז!!

hayapollak

New member
הילה,איושי - לכן תודה.

נעים לקבל משוב חיובי. תחושת המעגל.

hayapollak

New member
גם אני, גם אני

הצלחתי. *הולכת כל בוקר *אתמול עמדתי ביעד הנוסף חסכון במים עשיתי את זה, גם הבן שלי נרתם למשימה. חסרון - שטיפת כלים לוקחת הרבה יותר זמן כשצריך לסגור כל פעם הברז....לא נורא אתרגל. וכן, זה כיף גדול לעמוד ביעד וגם קצת להתגאות או להשוויץ, ובעיקר לשמוח ולהרגיש טוב.

בוקר טוב ../images/Emo24.gif

קמתי עייפה ומתה מחום - החום בלתי נסבל פה
היעד שלי היום- לא למות מחום בעבודה אע"פ שזה לא תלוי בי - נראה איך אני מתמודדת עם 42 מעלות חום בלי מיזוג ... אוווווווווווווווווווווף

עברה נהדר ../images/Emo13.gif

אבל קיבלתי הערה לגבי אופן ההצגה- כי מרוב לחץ (רגע קודם המחשב לא תיפקד בכלל) הייתי תקועה מול המצגת וקראתי ממנה במקום להסביר בעצמי במרבית המקרים, אבל ממש נהנו מהנוסטלגיה והמרצה שלי בכלל התלהבה כי בין היתר היה מדובר על החבובות שזאת אהבה גדולה שלה!!!
היה כיף להרצות ככה...

hayapollak

New member
מלאכי-כל הכבוד לך. מלאכי-הילה

ממליצה להעביר את הודעתך הישר לפינת ההצלחות. *מגיע לך מעגל חיבוק מכולן לא???

למעלה