M MaYcHuK New member 4/12/05 #71 למה בנות? אני מנסה להרגיע את החרמנית זו עם החיוך הגדול!!!! זו שמחפשת בננות!!!!!!!!
M Mr Darcy New member 4/12/05 #69 wow I'm impressed you girls are so much deeper than me. shakespeare reincarnated hypocrites
א אודליה מממ New member 4/12/05 #16 בוקר טוב ושבוע טוב אני מודה להורי שהביאנו עד הלום מודה על סופ"ש מהנה בצפון (למרות מסלול ההליכה ) שבלי עידוד לא הייתי יוצאת ומזג האוויר בסופ"ש מודה על מי שאני מודה על כנראה יומי האחרון בעבודה פשוט מודה לשמש המחממת שיצאה היום וזהו מספיק
בוקר טוב ושבוע טוב אני מודה להורי שהביאנו עד הלום מודה על סופ"ש מהנה בצפון (למרות מסלול ההליכה ) שבלי עידוד לא הייתי יוצאת ומזג האוויר בסופ"ש מודה על מי שאני מודה על כנראה יומי האחרון בעבודה פשוט מודה לשמש המחממת שיצאה היום וזהו מספיק
י ילדהאישה New member 4/12/05 #18 בוקר טוב ../images/Emo13.gif הבוקר אני מודה על כך שיכולתי לקום בשעה 7 במקום ב רבע ל 6, אני מודה על שהגעתי לעבודה בתוך 20 דקות במקום בשעתיים, אני מודה על החיוך שמרוח לי על הפנים כבר 3 ימים, על האושר שאני מרגישה בתוכי. וכל זה למה ? חזרתי לגור בת"א לבד ! שבוע מצויין לכולנו !
בוקר טוב ../images/Emo13.gif הבוקר אני מודה על כך שיכולתי לקום בשעה 7 במקום ב רבע ל 6, אני מודה על שהגעתי לעבודה בתוך 20 דקות במקום בשעתיים, אני מודה על החיוך שמרוח לי על הפנים כבר 3 ימים, על האושר שאני מרגישה בתוכי. וכל זה למה ? חזרתי לגור בת"א לבד ! שבוע מצויין לכולנו !
M M a x i1 New member 4/12/05 #46 בוקר טוב לכולם... אין לי משו מעניין הבוקר הזה ספציפית... הכרתי אנשים חדשים <כאן> וזה נחמד
M M a x i1 New member 4/12/05 #50 אז ניצחת אותי פעמיים לעומת ה... 4 פעמים שניצחת את כולכם????? את זה את לא אומרת יא קקה!!! חחחחחחחחח יום מקסים
אז ניצחת אותי פעמיים לעומת ה... 4 פעמים שניצחת את כולכם????? את זה את לא אומרת יא קקה!!! חחחחחחחחח יום מקסים